הפסקתי לקחת הורמונים ומזה קשה לי!!!

את תמיד באה בצורה כזאת תוקפנית

אני רק אמרתי שהפסקתי וקשה לי הכוונה היא לשפוך קצת תלב , לא אמרתי מה אני ומה לא חוץ מזה שקשה לי להחליט ואת יודעת מה גם לא החלטה זה אולי החלטה ,זה נשמע כאילו שאם אני אומר שאני כן אבל לא עושה הרבה זה פוגע בך אז השאלה היא למה?
אני חיי כך כי אולי אני לא אמיץ כמוך , אולי בבחירה שלי יש לה המון השלכות שלא באלי להשליך לפח

אני בטיפול 3 שנים וזה לא עוזר

אני אדם שלא יודע לבחור ולא מוכל לותר על דברים שאני אוהב

טלי19881

New member
אתה צריך ולהבין ולדעת מי אתה ומה אתה

הורמונים זה לא סוכריות וכול פעם להתחיל ולהפסיק יגרום לך נזק נפשי אני חושבת שלבנתיים אתה צריך להפסיק את הטיפול ההורמונלי ולדבר עם פסיכולוג או פסיכולוגית כי בשלב הזה של חייך אתה לא יודע מה אתה רוצה להיות ומרגיש אתה מבולבול בתוך תוכך ואתה לא רוצה לאבד את האפשרות להביא ילדים לעולם אף אחד גם לא אמר שתאבד את האפשרות להביא ילד לעולם אתה פשוט צריך להקפיא זרע זה הכול ילדים לעולם לא מביאים רק דרך סקס ומיטה נשמה וגם חשובה לך זוגיות של אישתך חברתך אז איך אתה רוצה בידיוק ככה להתחיל עם השינוי? צריך המון כוחות בישביל תהליך כזה ולא רק כוחות רצון אלא גם אתה צריך להרגיש שזה מה שאתה רוצה לשנות בחייך אבל בשלב הזה כמו שאמרתי עדיף שתפסיק עם ההורמונים ותילך לפסיכולוגית או פסיכולוג השיחות הנפש האלה איתם לדעתי מאוד יעזרו לך להבין מה באמת אתה מרגיש

טלי19881

New member
ואין מה לעשות חלק מהשינוי והתהליך זה גם

לדעת לוותר על אנשים מסויימים שקשורים לחייך אי אפשר לחיות עם אישתך וחברתך ולעבור את השינוי ולחיות כרגיל כניראה לך יותר חשובים היחסים עם אישתך חברתך ואין לך גם פשוט אומץ להיות מי שאתה בתהליך שנקרא שינוי מין זה מאוד קשה אני וויתרתי על הרבה דברים בחיים למען התהליך הזה ונכון גם לי בהתחלה היה עצוב לוותר על אנשים מסויימים ודברים אבל חשבתי על עצמי על האושר שלי על מה יהיה איתי בעתיד אחר כך על זה שאני לא יכולה לחיות בתור גבר כי אני אף פעם לא הרגשתי גבר אבל אצלך זה כניראה אחרת אצלך זה בילבול לא יותר מיזה

טלי סה אשתי ובנותיי

וטיפול פסיכולוגי לא יעזור , חשבתי על לקחת שנה להפסיק 3 חודשים ואז עוד פעם שנה ולהפסיק
זה יכול לתת איזשהו הפקט

טלי19881

New member
אני לא שוטפת אותך נשמה אני מבינה אותך

אני יודעת כמה זה קשה שיש זוגיות וילדים לעבור תהליך כזה לי לא היה זוגיות וילדים שההתחלתי את התהליך הזה לכן היה לי יותר קל אני אני מבינה את הקושי שלך לכן אני לא שוטפת אותך ואים חשבתה לרגע שאני שופטת אותך אז אני מצטערת ומבקשת סליחה תהיי חזק אתה בן אדם חזק אני בטוחה שכול החלטה שתחליט זה יהיה בישבילך טוב

תמיד הערכתי אותך

אני רק מסביר את דעתי ובגלל הקונפליקטים האלה
אין החלטה וזה לא רק אתם הפסיכולוגית הזוגית חושבת
שיש לי מחשבה פסיכוטית ובגלל זה אני מבין שהם רוצים לראות שחור או לבן צבעוני זה כבר משהו פסיכי
לא נורא מקווה שהדיכאון יעבור
ושיהיה לך רפואה שלימה ויאללה עכשיו תתחילי לפרוח

טלי19881

New member
תודה מאמי אני מקווה שהרגעים הקשים

בחייך יעברו והדיכאון יעבור ותיהיה שמח שמחה וואט אבר נשמה שיהיה לך רק טוב בחיים שתמיד תישמח ותיהיה מאושר ואני לא פורחת נשמה אני נימצאת בדיכאון אחרי הניתוח אני מרגישה מנותקת כזאות מהמציאות מסוחררת חושבת מה יהיה איתי בעתיד זה לא קל אבל מה לעשות צריכים להיתמודד עם הכול בחיים האלה אוהבת ומחבקת אותך חזק

תיהי חזקה כל מי שהכרתי

עברה והצליחה לפרוח זה רק עניין זה זמן
יהיה טוב ככה אומרים

השינויים נראים קצת

אבל לא משהו רציני , אני מפסיק על מנת להביא ילד לעולם מאשתי , הקפאה ? זה לא הכיוון
אני נמצא בבלבלות רציניות קשה לי לאבד תאפשרות להיות עם אשתי בגלל שסקס מאוד מקרב ובלי זה אני מרגיש כמו שני שותפים וזה מאוד מפריע לי ועוד ילדים שאני מאוד רוצה .אני כל הזמן מתנדנד סביב הנושאים האלה ובגלל זה אני חייב להפסיק?
יש לך מושג כמה שנים צריך לקחת כדי שלט תיפגע היכולת לייצר זרע?

שלום

יש לי רעיון: הורמונים הם דבר אחד להפחית את הכאב. אם אתה לא במצב לקחת הורמונים כרגע, אולי תמצא דברים אחרים שיעזרו לדיספוריה המגדרית כמו לבוש, כתיבת שיר או סיפור, משחקי תפקידים. אני יודע שזה לא אותו הדבר, אבל אולי זה יכול לעזור.

בנוסף, אני מקווה שאני לא מעליב, אבל אני אישית חושב, שאולי כדאי לך לקחת פסק-זמן ולנקות את הראש מכל הדברים שהסביבה שלך מאכילה אותך, כדי שתוכל להקשיב ללב שלך ומה שאתה באמת רוצה. כי לפי ההודעות שלך, לא כל כך מובן מה אתה רוצה מעצמך. אני הייתי מציע לך לנסות לעשות הפסקה מ"לקיחת החלטות" בעניין המגדר, ופשוט לנוח, לקרוא איזה ספר, או כל דבר אחר שמרגיע אותך. אני לא יכול להזדהות אותך ולהבין אותך באופן מלא, כי אני לא בעל משפחה ואחריות על אנשים אחרים, ולכן אני גם בטוח שמה שאתה עובר מאד קשה וצריך לשקול דברים בכובד ראש. אני לא אומר להתעלם מהבעיה, פשוט לקחת הפסקה ולנסות לראות דברים מנקודת מבט שונה.

בהצלחה.

נ.ב: אני מבין שאתה הפסקת הורמונים לפני יומיים. לדעתי צפויים שינויים במצב הרוח שלך עד שהגוף שלך יתאזן מחדש.

אתה צודק !!

העניין שזה קודח לי במוח בלי יכולת לקבל קצת מנוחה לדברים אחרים, כבר כואב לי הראש מרוב מחשבות
ואני ממש לא יודע לאיזה כיוון ללכת לכן אני נשאר במקום לכל מקום שאני הולך אז כואב בצורה קשה

בגלל זה אני חושב

שכן יש מקום לנסות להסיח את דעתך באמצעות דברים שיכולים להרגיע אותך כמו קריאת ספר או תחביב כלשהו. תראה, אולי אתה תקוע כי אתה מתעקש ללכת עם הראש בקיר במקום לעצור ולחשוב בצורה רגועה? אתה צריך ללמוד לתת למחשבות מסויימות ללכת ולהשתחרר מהן, זה אפשרי, תאמין לי. אפשר לעשות את זה על ידי מדיטציה, תעסוקה ביצירה, קריאה וכדומה.

אתה לא חייב לדעת לאן אתה צריך ללכת באופן מידי, אף אחד לא רודף אחרייך, זה רק אתה שרודף אחרי עצמך. כל החיים שלך עוד לפנייך. פשוט תיקח פסק-זמן. אתה לא במירוץ. מותר לך לשבת קצת לפעמים ולנוח. אתה לא חייב להחליט כאן ועכשיו. ואחרי שאתה תנוח, אז תוכל לנסות להתחבר אל עצמך מחדש. ובלהתחבר מחדש, אני מתכוון, תנסה לבלות עם עצמך לבד... סע לים, תטייל על החוף לבד, רק אתה ולא אף אחד אחר שיפריע לך. לפעמים צריך לקחת צעד אחורה כדי לראות את התמונה הגדולה.

hatzilonit

Member
מנהל
בדיוק ככה...

למעלה