הפסקת אש?

../images/Emo18.gif כדאי לך הפסקת אש בהסכמה

אם אתה לא רוצה שגורמים אחרים (
) יכפו עליך אותו עד העונג הבא

wranger

New member
תלוי בך

בדרך כלל, אתה זה שיוזם את ההתקפות עליך. אם תפסיק, לאף אחד לא תהיה סיבה לפתוח איתך בריב.

wranger,יש לי כבוד לכולם/ן פה,אבל זה לא אומר

שמותר לאנשים לעלוב בי. אני לא יוזם התקפות עליי,זה נשמע לך הגיוני מה שאתה אומר?

wranger

New member
זה לא נשמע הגיוני, אבל זה ככה.

אתה זורק הערות מעליבות, מתגרה בגולשים אחרים ובעובדי תפוז, ואז מתפלא למה אנשים עולבים בך. למיטב זכרוני, כל פעם שמתפתחת "התקפה" כזו עליך, זה מתחיל ממשהו שאתה אמרת - ולכן זה הופך אותך ליוזם ההתקפות על עצמך. אכן, זה לא הגיוני. הדבר ההגיוני כאן יהיה להפסיק ליזום אותן, וזה על ידי קבלת כללי הפורום (כגון השרשור היומי) וכללי נימוס בסיסיים אחרים. אגב, אם כבר אנחנו פותחים פה עניינים, האם שמת לב לגולשים אחרים שפותחים כל תגובה שלהם בפניה לגולש שאליו הם מגיבים? אתה היחיד שבראש כל תגובה כותב את הכינוי של זה שאתה עונה לו... תאמין לי, אני אבין שאתה עונה לי גם אם לא תכתוב wranger בהתחלה.

wranger,זה מראה שאני כן מכבד את הגולשים ב

פנייה בשמם. מר מטיף מוסר,למעט דבורית שהעליבה המון גולשים ולמעט סוקי דה משהו שהיא זו שעלבה בי ראשונה לא זכור לי שהתגרתי באחרים מעבר לדו שיח הלגטימי. פעם אחת התבלבלתי ולא פתחתי שירשור אז אתם עושים מזה סיפור? טול קורה מבין עיניך. ומה רע בזה שאני כותב את הכינוי של אחרים בראש תגובה? זה גם פוגע באחרים ???

wranger

New member
|סופר עד עשר|

נתחיל מהסוף, תוך התעלמות מאומצת מהציניות בדבריך - זה שאתה כותב את הכינוי של אחרים בראש תגובה זה לא פוגע - זה סתם מיותר. אבל אם אתה רוצה להמשיך, לא אמורה להיות לאף אחד בעיה עם זה. בעיני זה פשוט לא נראה טוב, זה הכל. הלאה - אני לא מנסה להטיף מוסר, אני מנסה לעשות את המעט שאני יכול כדי לשמור כאן על אווירה חיובית. הערות כמו אלה שהערת בשרשור על מה שדבורית כתבה אינן מקובלות בשום מקום (ולגבי סוקי אני לא יודע למה אתה מתכוון, ובבקשה, אל תזכיר לי). בכלל, אתה צריך לצנזר את עצמך כשאתה כותב בפורום (בבלוג שלך תעשה מה שאתה רוצה), ולא כל מחשבה שחולפת לך בראש, ולא משנה כמה אתה חושב שהיא משעשעת או הגיונית, צריך לשחרר מיד דרך המקלדת. ובסדר, את עניין השרשור השגוי שלך אני לא אעלה שוב. העיקר שהבנת מה עשית לא בסדר.

למעלה