הפסקת החלב

• פותח הנושא 7x
  • פורסם בתאריך

7x

New member
הפסקת החלב

האם מישהו מכיר דרך להפסיק להניק בלי לקחת כדורים להפסקת החלב, יש ברצוני להפסיק להניק ואיני רוצה שיהיה לי גודש או כל דבר אחר כתוצאה מההנקה האם אתם מכירים דרך? שמעתי על תה מרווה האם יש עוד?

Blueberry Kiss

New member
יש פורום הנקה, שם בטח תקבלי

יותר עצות. נדמה לי ששמעתי פעם שצריך להכניס עלי כרוב לחזיה כדי למנוע גודש.

שלום

באיזה שלב של ההנקה את? בימים הראשונים או שאולי מתקדם יותר? זה חשוב כי זה יכול להשפיע על מצב השדיים בזמן הפסקת ההנקה.

7x

New member
משך ההנקה

אני מניקה מה-26 לנובמבר כלומר קצת יותר מחודש וחצי ויש לי יחסית הרבה חלב.

באמת כדאי להתייעץ בפורום הנקה

יש דרך לעשות את זה. בכל מקרה, לא מפסיקים בבת אחת כי אז יווצר לך גודש הסטרי ועלולה להתפתח דלקת בשד. מה שעושים זה מורידים את ההנקות מאד בהדרגה וככה הגוף מתחיל לייצר פחות ופחות חלב(הגוף מייצר חלב לפי דרישה,ז'א הנקה). את יכולה אולי להפסיק להניק בבת אחת אבל את חייבת להמשיך לשאוב כל פעם קצת. ז'א שהשאיבה תשחרר חלב מהשד אבל לא תאותת לו לייצר כמות גדולה של חלב. במקביל-להניח על השדיים עלי כרוב ולהחליפם כל חצי שעה. ולשתות הרבה חליטות מרווה,נענע ופטרוזיליה.

7x

New member
דרך..

את חושבת שכאדי לעשות הנקה כן הנקה לא במקום הנקה תחליף?

לא כל כך הבנתי

את מתכוונת אם לשלב הנקה ותמ'ל במקום לעבור לגמרי לתמ'ל? בוודאי! תראי זה לא ני קבעתי שהנקה היא צורת ההזנה המומלצת לתינוק לפחות לפחות בחצי השנה הראשונה לחייו.יש על זה הסכמה כלל עולמית. מותר לשאול למה את מעוניינת להפסיק להניק? את גם יכולה לענות לי במסר אם זה נראה לך אישי מידי. מה שאני מנסה לומר זה שכל יום שאת מיניקה זה הרווח הנקי של התינוק/ת שלך.

7x

New member
הסבר ארוך!

מהתחלה לא רציתי להניק, בצורה מסוימת זה דחה אותי, אך לבסוף שראיתי אותה בפעם הראשונה (היתה לידה עם מצוקה) החלטתי לנסות, בהמשך ההנקה התפתחו לי סדקים (סדק על כל פיטמה), כמובן שיש גם את הנזילות והכאבים שמלווים אותי כל הזמן לנזילות ולסדקים התרגלתי אך לכאב לא. ככה זה נמשך כבר כמה שבועות וכל הזמן אני אומרת לעצמי שאני הפסיק רק שאני רוצה פיתרון שיהיה נוח וקל גם לי וגם לקטנה. חשוב לציין שהיא כבר פעמיים קיבלה תחליף מהרגע שחזרנו הביתה מבית החולים. אני ממשיכה עם ההנקה כי ידוע לי שזה רווח נקי של הקטנה אך לצערי אני צריחה לחשוב גם על עצמי.

למעלה