הפסקת הטרדה מחברת תקשורת

לפני מספר שבועות התנתקתי מחברת הוט לאחר שהעלו את מחיר התשלום החודשי באופן משמעותי בניגוד למה שסוכם איתי.
לאחר ההתנתקות באופן לא מפתיע התחלתי לקבל שיחות שמנסות לשכנע אותי להצטרף. אמרתי שעד שלא מוחזר לי ההפרש שנגבה מעבר למה שסוכם איתי אני לא מוכן כלל לשמוע הצעות או לקבל שיחות טלפון.
שיחות הטלפון הפכו ליומיומיות וזה מטריד.

שאלתי - האם מבחינה חוקית יש באפשרותי לעשות משהו כדי לא לקבל מהם שיחות?

Nuke1985

Active member
אם אתה אומר להם להפסיק והם לא עושים את זה זה הטרדה (עבירה על פי חוק), הייתי גם מאיים בדברים כמו לתבוע אותם (אם אתה רוצה לעשות את זה ממליץ לתעד קודם כדי שיהיה ראיות) או לפנות למשרד התקשורת.

אם אתה אומר להם להפסיק והם לא עושים את זה זה הטרדה (עבירה על פי חוק), הייתי גם מאיים בדברים כמו לתבוע אותם (אם אתה רוצה לעשות את זה ממליץ לתעד קודם כדי שיהיה ראיות) או לפנות למשרד התקשורת.

כבר פניתי לפניות הציבור שלהם בעבר (בדואר אלקטרוני) ובקשתי להפסיק לקבל שיחות, וזה לא סייע. אבל אולי משום שפנייתי נוסחה בצורה נחמדה ומנומסת.
שלחתי להם שום פניה עם איום בתביעה אם ימשיכו להתקשר אלי, ותוך 3 דקות קבלתי מענה שמספר הטלפון שלי הוסר ולא אקבל יותר שיחות.

כנראה שהם מבינים רק איומים...
נותר רק להמתין ולקוות שבאמת לא אקבל שיחות יותר.

GoldenEyes

Well-known member
כבר פניתי לפניות הציבור שלהם בעבר (בדואר אלקטרוני) ובקשתי להפסיק לקבל שיחות, וזה לא סייע. אבל אולי משום שפנייתי נוסחה בצורה נחמדה ומנומסת.
שלחתי להם שום פניה עם איום בתביעה אם ימשיכו להתקשר אלי, ותוך 3 דקות קבלתי מענה שמספר הטלפון שלי הוסר ולא אקבל יותר שיחות.

כנראה שהם מבינים רק איומים...
נותר רק להמתין ולקוות שבאמת לא אקבל שיחות יותר.
אל דאגה
יטרידו גם יטרידו
הרי בבית משפט הם טוענים , זה לא אנחנו , זה קבלני משנה
אחרי שחסמתי את כל המספרים שלהם , הם עברו למספרים ניידים
איומים ? לא עובד עליהם בכלל
הכל מתועד , התביעה המשפטית בקרוב

אל דאגה
יטרידו גם יטרידו
הרי בבית משפט הם טוענים , זה לא אנחנו , זה קבלני משנה
אחרי שחסמתי את כל המספרים שלהם , הם עברו למספרים ניידים
איומים ? לא עובד עליהם בכלל
הכל מתועד , התביעה המשפטית בקרוב

בינתיים לא קבלתי שום שיחה מהם , אז ייתכן שזה דווקא כן עובד.
מי שהתקשר אלי לא היו קבלני משנה, אלא נציגי הוט עצמם.
חוק מזה , העניין של קבלן משנה זו לא טענה קבילה. בדיוק כמו שאם אשתמש ברוצח שכיר לא אוכל לטעון שזה לא אני אלא קבלן משנה.
בוא נאמר שאם יתקשרו אלי פעם בחצי שנה, או אפילו פעם ב 3 חודשים - אני לא אקח אותם לבית משפט.
זה הגיע למצב שהתקשרו יום יום.

אבי בן 1231

Well-known member
בינתיים לא קבלתי שום שיחה מהם , אז ייתכן שזה דווקא כן עובד.
מי שהתקשר אלי לא היו קבלני משנה, אלא נציגי הוט עצמם.
חוק מזה , העניין של קבלן משנה זו לא טענה קבילה. בדיוק כמו שאם אשתמש ברוצח שכיר לא אוכל לטעון שזה לא אני אלא קבלן משנה.
בוא נאמר שאם יתקשרו אלי פעם בחצי שנה, או אפילו פעם ב 3 חודשים - אני לא אקח אותם לבית משפט.
זה הגיע למצב שהתקשרו יום יום.
הייתי נוקט בשיטה נגדית, הייתי אומר להם שאני מצפה שיבוא אליי
הביתה נציג שלהם וכאשר היה מגיע הייתי אומר שאיני מעוניין.
או שבכלל לא הייתי נמצא בבית כשהיה אמור להגיע.

הייתי נוקט בשיטה נגדית, הייתי אומר להם שאני מצפה שיבוא אליי
הביתה נציג שלהם וכאשר היה מגיע הייתי אומר שאיני מעוניין.
או שבכלל לא הייתי נמצא בבית כשהיה אמור להגיע.

מיניסיון קודם איתם הם מבקשים לסגור עסקה לפני שהם שולחים נציג.
חוץ מזה שכבר מזמן עברתי את הגיל של משחקים כאלה.

כבר עבר חודש ולא שמעתי מהם, כנראה גם שלא אשמע.

ויוי 25

Well-known member
חברה שלי מצאה דרך להודיע להם על התנתקות ולא הוטרדה בכלל ,כי למחרת ההודעה החליפה את מספר הטלפון, כך שלא נתנה להם הזדמנות ליצירת קשר איתה.

חברה שלי מצאה דרך להודיע להם על התנתקות ולא הוטרדה בכלל ,כי למחרת ההודעה החליפה את מספר הטלפון, כך שלא נתנה להם הזדמנות ליצירת קשר איתה.

להחליף מספר טלפון זו לא דרך חכמה במיוחד. צריך לעדכן מקומות שונים לגבי החלפת מספר. לא רק חברים. זה יכול להיות גם קופות חולים, מקומות עבודה ועוד.
למה שאני אצטרך לסבול ולהתאמץ ?
חלפו כבר כמעט 4 חודשים ולא שמעתי מהם. פניה + איום תביעה על הטרדה עשה את העבודה נהדר. הסירו את מספר הטלפון שלי ולא חזרו אלי.

למעלה