הפסקת הנקה בכדי לחזור לטיפולים-איך עושים זאת?

sdanahai1

New member
הפסקת הנקה בכדי לחזור לטיפולים-איך עושים זאת?

הי, אני מניקה את ביתי בת 10 חודשיים והתמכרתי להנקה לחלוטין. נורא עצוב לי שעליי להפסיק על מנת לחזור ולנסות להביא עוד ילד (אני אחרי הסרת חצוצרות כך שלנסות טביעי לא יועיל). יש לי 4 מוקפאים אך לא מצליחה למצוא רופא שיחזיר לי במחזור טבעי...(מתגוררת באזור חיפה)
אשמח לשמוע מנשים שהתכוונו להניק עד גיל מאוחר ועברו זאת, איזה שיקולים עזרו להם לרצות להפסיק את ההנקה ולחזור לטיפולים, באיזה גיל היה התינוק ואיך עושים זאת בצורה נכונה?

good luck5

New member
הנקה וטיפולים

אצלי הרופא סרב לטפל בי עד שיעבור חודש מהפסקת ההנקה ואעשה בדיקת דם להורמונים. ההנקה משבשת את ההורמונים בגוף. גם אני כמוך הנקתי עד גיל 8 חודשים והיה כואב מאוד להפסיק. אבל חייבים למען מטרה נעלה נוספת. בהצלחה.

אז מה אני אגיד?

בתי בת שנה ושמונה חודשים, עדיין יונקת. אני לקראת חזרה לטיפולים להבאת ילד שלישי (יש לי גם ילד בן 6). לולא הטיפולים, הייתי ממשיכה להניק אותה עד גיל שנתיים. גם אני מתחבטת בשאלה כיצד לגמול אותה ומאד כואב לי לחשוב על כך...

sdanahai1

New member
בא לי לבכות רק מהמחשבה

היא יונקת המון, 4 פעמים בלילה ועוד 5-6 הנקות במשך היום. אוכלת מוצקים יפה אבל עדיין יונקת המון ולא בא לי להעביר אותה גמילה קשה ובכוח... אלא הדרגתית, אבל אמרו שרק שארצה להפסיק להניק אז אצליח ואני ממש לא רוצה :-( אבל אותה לקח לי כמעט 3 שנים להביא ואני כבר בת 33 השנה.. לא רוצה שתישאר ללא אחים..

שלגייה13

New member
בתור מי

שההנקה ממש לא הצליחה אצלה (כן, יש כאלה באמת), הפסקתי את ההנקה החלקית שעוד היתה כבר בגיל שלושה חודשים כדי לחזור לטיפולים, אבל אני כבר הייתי בת 40.
אם ההנקה חשובה לכן ואתן לא מגרדות את ה-40 אני חושבת שחבל להלחיץ את עצמכן ולהיכנס לדיכאון בשביל עוד כמה חודשים. לא הייתי דוחה את החזרה לטיפולים בעוד שנים, אבל עוד כמה חודשים? למה לא. עדיף לחזור לטיפולים כששלמים שזה הדבר הנכון לעשות, מכל ההיבטים

anguly

New member
אני לא הצלחתי

הנקתי המון זמן. כשהגדולה היתה בת שנתיים רציתי לחזור לטיפולים (הייתי בת 32) ולא הצלחתי לגמול אותה, בסוף היא גמלה את עצמה בגיל שנתיים וארבעה חודשים.

ההמלצות שקיבלתי אז היתה להוריד כל פעם את אחת ההנקות.
רק שאצלך זה עדיין מרכיב מרכזי בתזונה ואני אומרת לך שקל זה לא יהיה.
בדרך כלל אחרי גיל שנה זה נהיה קצת יותר קל, כי תזונה בוגרת יותר הופכת למשהו יותר מרכזי.
אבל זה באמת לא קל.
הגיל שלך כבר מתחיל להיות אישו, אבל הייתי בכל זאת מחכה לפחות עד גיל שנה.

למעלה