הפסקת התנדבות אזרח בהפתעה???

אדוהכ1

New member
הפסקת התנדבות אזרח בהפתעה???

שלום רב, מקווה שזה המקום הנכון לשאול שאלה זו , או לפחות לפרוק תסכול! אבי פנסיונר כבן 60 החל להתנדב במשמר האזרחי לפני למעלה משנה. לאורך התק' התנדבר במסירות באחת מתחנות המשטרה בדרום , תרם רבות לתחנה בה התנדבר שוטרים ואזרחים העריכו ועודנם מעריכים ומוקירים את העבודה המסורה שלו לאורך התק'. אבי בילה ימים כלילות בהתנדבות ועשה זאת מכל הלב והנשמה. לפני כ4 חוד' התפנתה משרה חלקית בתחנה (איפשהו במוסך) ואבי נכנס למשרה חלקית של 4 שעות עליהם קיבל שכר ובנוסף המשיך לתרום שעות רבות במשמר האזרחי ללא קשר לעבודתו. השבוע בפתיע ללא הסברים וללא הודעה מוקדמת הודיעו לו שאינו יכול להמשיך להתנדב. ראוי לציין שזה התקבל בהדים רבים בתחנה ובקול תרועה רבה. אבי קיבל בשורה זו בצורה מאוד קשה, זה היה ממלא לו את כל השעות הפנויות, הוא הרגיש תורם ומועיל לחברה ולעצמו בפרט. ממי ולמי ניתן לנות על מנת לקבל הסבר הגיוני למה התקבלה החלטה כזו? תודה שהגעתם עד לפה :)

יוני43211

New member
שלום

היום המשא"ז עובר מהפכה ואף אחד לא יודע מה קורה לגבי החלטות והנחיות כל אחד נותן הנחיות אין שבא לו ללא פיקוח מהפיקוד לגבי אבא שלך יש מצב שנגרקע בגלל הגיל ... יש המון מקומות התנדבות יעילות ומצליה חיים יותר מהמשא"ז

אדוהכ1

New member
ראשית תודה על ההתיחסות

ברור לי לגמרי שיש עוד מקומות רבים וטובים שיוכל לתרום ממה שיש לו לתת(ויש לו ) :)) הבעיה שהוא מאוד מחובר לאנשים שם ואוהב את התחום... השאלה אם יש בכל זאת למי לפנות עם זה ..

גריעת מתנדב

שלום אדוה- איני יודעת מאיזו יחידה/תחנה/מחוז נגרע, והכי פשוט שאביך ישאל את מפקדו. אך אני מוכנה לברר,כדי שלא להותיר את הנושא עמום. זה לא צריך להיות כך. את מוזמנת להתקשר למשרדי 08-9371404/5. שמי יודית ואני ק' אק"מ מרחב שפלה (גם אם הוא התנדב במקום אחר ולטובת הסגל שלי אני מקווה שזה לא אצלי בבית...) או שתכתבי לי פרטיו במייל ([email protected] ) ולא למייל שמופיע בתפוז וכן טלפון להתקשרות חזרה בברכה

קרבינוש

New member
למרות השינויים לא שמעתי שגרעו מישהו בגלל הגיל

כנראה שזה מקרה אחר ולא בגלל השינויים

מה אומרים החברים והמפקד בבסיס שלו??

אני חושבת צריכה להיות להם איזו מילה ומעט מידע על הסיבה לגריעה שלו ממאגר המתנדבים הוא בדק אם גרעו עוד מבוגרים בגיל 60 ומעלה ??

אדוהכ1

New member
היי

הם אומרים שהם לא יודעים שעושים עבורו כל מיני בירורים.. לפי מה שהבנתי הוא היחיד. האבסורד הוא שאין באמת גורם אחד שנותן הסברים לעזאזל מדובר בבן אדם שסך הכל רוצה ואוהב להתנדב!

אני לא יודעת מה עוד לחשוב

אם הוא לא עשה איזה בעיה ולכן גרעו אותו אז צריכה להיות סיבה טובה אחרת לכך וזה שהמפקד שלו "גם לא יודע" או שזה נכון או שהוא לא רוצה לבאס אותו לכן לא אומר לו את הסיבה זה מעניין לדעת אולי עבירת תנועה ? או בטעות כל זה ?? אם תדעי מה קרה תודיעי שנדע

רק כדי לסגור המעגל בנושא

בדרך כלל אין עשן בלי אש(אין זה אומר על מקרה זה או אחר) המתנדב ובתו תודרכו מה לעשות ולמי לפנות

המשפט שכתבת מתאים ביותר ללג בעומר ../images/Emo117.gif

אין עשן בלי אש יצא לך טוב

../images/Emo117.gifכיף../images/Emo169.gif

תפוחי אדמה זה כבר מתאים לילדים הקטנים
לגדולים יותר יש את המנגל
ולחשובים כמוני יש את הפיתה ביד כשיש בתוכה בשר מהמנגל

למעלה