הפסקת חשמל יום שלם ועוד לגבי בלנדר...

הילית111

New member
הפסקת חשמל יום שלם ועוד לגבי בלנדר...

הי לכולם שבוע טוב השבוע לצערי אמורה להיות לנו הפסקת חשמל ליום שלם.. שמו לנו הודעה בבניין משמונה עד חמש איך אפש ר להתכונן? הגדול שלי למזלי בגן ואני בבית עם התינוק השימוש העיקרי בחשמל אצלי בתקופה זו זה קומקום חשמלי אני מרתיחה לו מים לבקבוקים וגם חימום הפעלת המזגן לחימום מה אפשר לעשות ? שאלה נוספת שוב לגבי הבלנדר-עוד לא קניתי למרות שהמליצו לי מאוד על בראון (600 ואט שראיתי במחיר של 440 שח ) אולי מישהו מכיר את המערבל מוט של קנדי? יש מבצע מאוד מאוד מושך בסופר גם בלנדר מוט וגם בלנדר ידני (שאני פחות צריכה אבל זה "בונוס " ) שניהם של קנדי במחיר מצחיק של 119 שח.. הבלנדר ידני זה דגם 355 והבלנדר מוט זה דגם 365 הצורך שלי בעיקר יהיה לאוכל טחון לתינוק תודה ושבוע מקסים

צפנתי

New member
מים-הרתחי על הגז...או שהכיריים חשמליים?

מזגן-אכן בעייה. תלבשו עוד שיכבה...(כשאני עובדת בבית אני מעדיפה להתלבש יותר ולא להפעיל מזגן שהיובש שלו הורג אותי).

הילית111

New member
הי תודה

הכירים רגילים.. אצלי אם אני מפעילה חימום זה מעט מחממת הבית ואז סוגרת זה מחניק אם מפעילים הרבה זמן שאלתי את עצמי מה עשו לפנישהיה מטרנה... נתנו חלב רגיל וחיממו? הקטן כבר בן 4 חודשים ..

צפנתי

New member
שימשיך לגדול לתפארת

שאלה טובה. אולי שווה לשאול בפורום הנקה וכו'. אני מאמינה שהרבה יותר נשים פשוט הניקו ובהמשך שילבו דייסות ומזון טחון. ברור שהיו אילתורים לתחליפים שונים, וברור שהתזונה לא היה טובה כמו היום. אנקדוטה: בע"ח רבים שמאכילים את גוזליהם מנהלים חיזור בו הזכר מאכיל את הנקבה בצורה של האכלת הורה לגוזל. אחת ההשערות לגבי הנשיקה הצרפתית האנושית היא שהיתה צורת האכלה כזו (לפני המטרה, המטחנה ואפילו הפומפיה
כלומר אי שם בשחר האנושות, בסוואנה האפריקאית), שהורים האכילו תינוק כשלב ביניים בין הנקה לאכילה ע"י לעיסה המזון המוצק במקומו בפה שלהם והאכלתו ישר לפה (כלומר העברת המזון מפה של הורה לפה שלו). צורה זו של האכלה "גוזלית" הפכה עם הזמן לנשיקה (מגע של פה אל פה ללא העברת מזון בעת "חיזור"). יש הרבה בע"ח שנותנים מתנת מזון לנקבה לפני ההזדווגות. יש בע"ח אחרים שנותנים רק "עטיפה" כמתנה סימלית, למשל עכביש שעוטף בד"כ את הטרף שלו, מגיש בעת חיזור לנקבה רק עטיפה ריקה כאות סימלית ליכולות ולהשקעה שלו...

צפנתי

New member
התזונה לא היתה טובה-למי שלא ינק כמובן.

מי שינק מאמא שאוכלת סביר-כמובן שקיבל לדעתי את הטוב ביותר, אז והיום.

צפנתי

New member
לגבי המוט-חפשי חוו"ד.

אני עצמי לא מצאתי. מצאתי את אותו מוצר בפחות מ-80 ש"ח ברשת. יש לי תחושה לא טובה לגביו... שאלי בפורומי מתכונים או עשי חיפוש בארכיון שלהם... לגב המיקסר יד-לנו אישית כאמור הוא פשוט התפרק בידיים כמעט ללא שימוש...

הילית111

New member
קניתי את הבראון בסוף זה של ה 300 וטאט

עלה 170 שח מדהים איו מילה אחרת רואים מכשיר איכותי וחזק אני מרוצה !

הילית111

New member
תודה אני מרוצה הוא מעולה

לפחות מהשימוש היום הוא גם נראה חזק ויציב כזה איכותי שוה לי את ה 170 שח

למעלה