הפסקת מוצרי חלב כעזר לכניסה להריון

מצב
הנושא נעול.

siroko

New member

האם מישהי התנסתה, ואם כן מדוע? מה עושים מוצרי החלב לרחם?? כל מידע יתקבל בשמחה. תודה.

אני עשיתי את זה

האם מישהי התנסתה, ואם כן מדוע? מה עושים מוצרי החלב לרחם?? כל מידע יתקבל בשמחה. תודה.
אני עשיתי את זה
אבל זה לא סתם כך כי "מוצרי חלב מזיקים לרחם". יש לי אנדומטריוזיס (כלומר, רירית הרחם גדלה גם מחוץ לרחם. על השחלות, על החצוצרות ובעוד מקומות). רוב הבנות שסובלות מאנדומטריוזיס סובלות מכאבים איומים במחזור ולפעמים בזמן קיום יחסי מין. לי מעולם לא היו כאבים ולכן לא ידעתי על הבעיה עד שלא גילו לי בשחלה אנדומטריומה (הצטברות של דם בתוך ציסטה עכורה). האנדומטריוזיס פוגע באיכות הביציות ומקשה על השתרשות העוברים ולכן ניסיתי בכל דרך להתגבר על הבעיה. קראתי באינטרנט ובספרים וראיתי שבנות שסובלות מכאבים מדווחות על שיפור משמעותי בעקבות הפסקה מוחלטת של אכילת מוצרי חלב. חשבתי שלמרות שאני לא סובלת מכאבים יתכן שאצליח לשפר את המצב אצלי אם אפסיק לאכול מוצרי חלב (שמעולם לא עשו לי טוב) ולכן הפסקתי לגמרי לאכול חלב בקר ואכלתי טיפטיפה גבינות מחלב עיזים מידי פעם. אני לא יכולה לאמר שזה מה שעזר לי להכנס להריון כי יחד עם זה עשינו IVF ושינינו את הפרוטוקול. לקחתי סטרואידים שבעקבותיהם השתפרה איכות הביציות בצורה משמעותית וגם עשיתי רפלקסולוגיה בזמן הטיפול (לפני השאיבה) ובטח גם לזה היה חלק בהצלחה. אחרי הלידה התחלתי לאכול פה ושם מוצרי חלב (בעיקר גלידות, עוגות וממתקים
) וכשחזרנו לטיפולים ראו שהאנדומטריומה עדיין קיימת כלומר, אני עדיין סובלת מאנדומטריוזיס. עכשיו אני בהריון מ IVF למרות שאני לא "קנאית" כמו שהייתי לפני ההריון הראשון ואני כן אוכלת קצת מוצרי חלב.

Endless Rain

New member
קראתי ספר מצויין

קראתי ספר מצויין
באנגלית שנקרא "Inconceivable" שכתבה אשה שנכנסה להריון בגיל מבוגר ועם FSH כל-כך גבוה שאף רופא לא הסכים לטפל בה. היא החלה תוכנית כוללת של הבראת אורח החיים שלה, כולל תזונה טבעונית ואורגנית, יוגה, ועוד. חלק בולט מזה היה המנעות ממוצרי חלב. זה סוג המקרים שקשה מאוד להראות קשר נסיבתי מדעי בין הדברים - אבל מאידך ברור ששיפור התזונה יכול רק להועיל לבריאות וכחלק מזה גם לפיריון. כמו כן ידוע שצריכת מוצרי חלב (וגם בשר) בצורה מוגזמת אינה בריאה. אבל - לא שמעתי מעולם שמוצרי חלב "עושים משהו לרחם" באופן ישיר.

אני מאז ומתמיד שנאתי מוצרי חלב

אני לא שותה קפה, לא אוכלת גבינות, לא יוגורטים... זה ממש לא עזר לי
מצד שני, מי יודע מה היה קורה אם כן הייתי אוכלת מוצרי חלב

עמית@

New member
אבל את שותה שוקו ../images/Emo185.gif ../images/Emo13.gif

אני לא שותה קפה, לא אוכלת גבינות, לא יוגורטים... זה ממש לא עזר לי
מצד שני, מי יודע מה היה קורה אם כן הייתי אוכלת מוצרי חלב
אבל את שותה שוקו

ריקי בש

New member
מוצרי חלב

מוצרי חלב
אני אלרגית למוצרי חלב על סוגיו ובכל זאת מנסה כבר שנים ולא מצליחה להקלט- אז מה זה אומר????? נשמע לי תמוה..

נועה 35

New member
מוצרי חלב יכולים לגרום לדימומים

מוצרי חלב
אני אלרגית למוצרי חלב על סוגיו ובכל זאת מנסה כבר שנים ולא מצליחה להקלט- אז מה זה אומר????? נשמע לי תמוה..
בקיבה לאנשים שרגישים לכך. אולי זה הקשר להקלטות להריון. אני באמת לא יודעת. סתם מנחשת. אולי אצל אנשים שאלרגים למוצרי חלב ישנה רגישות גבוהה יותר לדימומים או בעייה בקרישת השם. אני באמת סתם מנחשת - שווה לשאול רופא שיש לו גם פתיחות לרפואה אלטרנטיבית.

נועה 35

New member

מוצרי חלב
בקיבה לאנשים שרגישים לכך. אולי זה הקשר להקלטות להריון. אני באמת לא יודעת. סתם מנחשת. אולי אצל אנשים שאלרגים למוצרי חלב ישנה רגישות גבוהה יותר לדימומים או בעייה בקרישת השם. אני באמת סתם מנחשת - שווה לשאול רופא שיש לו גם פתיחות לרפואה אלטרנטיבית.

אניייייייייייייי

אניייייייייייייי
ההומופטית שטיפלה בי הפסיקה לי את כל מוצרי החלב ! אם את רוצה פרוט, תשלחי לי מסר. דגנית

מצב
הנושא נעול.
למעלה