הפסקת עדכונים ווינדוס 7, האם יש פתרון או רק לשדרג ל-10?

daniel22001

New member
הפסקת עדכונים ווינדוס 7, האם יש פתרון או רק לשדרג ל-10?

שלום

אני משתמש כבר שנים רבות בווינדוס 7
באמצע ינואר מפסיקים את העדכונים והתמיכה לווינדוס 7
מה המשמעות של זה? והאם זה קריטי מבחינת אבטחה?
וסתם שאלה מניסיון של החברים, האם יש הבדל משמעותי בין מערכות ההפעלה מבחינת היכולת להתרגל לוינדוס 10 למי שבמשך שנים רגיל לוינדוס 7?

תודה

אין לך מה לדאוג

כל עוד החומרה שלך חיה ובועטת 7 ימשיך לעבוד גם ב2030.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
יש לך מה לדאוג

&nbsp
אין עידכוני אבטחה..הווינדוס יותר בסיכון...אין עידכוני שיפורים תכונות חדשות..אין תמיכה..
לא בריא ולא טוב ..לך ולכולם . לא סתם מבקשים לעבור לווינדוס 10 המאובטחת הרבה יותר מעודכנת תדיר והיא גם יעילה יציבה ועם יותר תכונות שימושיות. זמן לשדרג....

dudi4321

Active member
לא מספיק לעדכן את האנטיוירוס?

או תוכנת אנטי כמו אנטי מאלוור, שתרוץ ברקע?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
וחומת אש גם..

&nbsp
אשרי בגדול..יזחל עם זאת המחשב יזחל יותר ויותר...ובווינדוס 10 ההגנה הבסיסית חזקה יותר ממילא..בפני עצמה מווינדוס 7. צריך שילוב היום נגד...אנטי וירוס אנטי מלוואר אנטי רנסומוואר...
ותסתכל שנה קדימה...גם דפדפנים ותוכנות יתחילו להיות תואמי 10 יותר ויותר...ממילא יהיו בעיות של תאימות..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בעצם אוסף עוד..

&nbsp
מה הבעיה בעצם בווינדוס 10 ? אין בעיה. מערכת טובה יציבה פועלת לרוב האנשים רוב הזמן מצויין. אבטחה משופרת. תכונות שהוסיפו שימושיות. ( עדכונים בעיתיים קורים קרו גם בעבר יש פתרונות תמיד) יש כלים שלא היו איפוס למשל. בקרוב תהיה הורדה והתקנה מחדש מתוך הווינדוס...אדג' כדפדפן עובר למנוע של כרום..ישתפר..
&nbsp
אז איפה הבעיה? בתפיסה של המשתמשים. קשיי הסתגלות אומרים..וביננו מה ההבדל למשתמש רגיל? אחרי ההתקנה בווינדוס 7 או 10 רוב הזמן כל מה שצריך מול העיניים בשולחן העבודה הפעל עבוד. כמעט לא משתמשים בהתחל שעשו עליו יותר מידי רעש..וגם הוא פשוט לשימוש כיום כבר יותר..
להגיע לתיקיות קל עשו תיקיית על בסרגל שולחן עבודה...להסיר תוכנה? מקש ימני על ההתחל למעלה יש אפילקציות ותוכונת..שני קליקים סה"כ ..
סה"כ שלא חוששים מהקטע של מי הזיז לי את הגבינה...מסתגלים מהר ומגלים שיש דברים ב10 יותר יעילים מ7 .
&nbsp
ודבר אחרון מחשב לא מחזיק לנצח..לרוב המוחלט המחשב יסיים את חייו .ואז יהיה חייב לקנות עם ווינדוס 10 ללא תהיה ברירה..ואז יהיה קשה יותר למה ? שינוי כפוי קשה יותר ..וגם ככל שנשארים עם אותו דבר יותר ויותר זמן קשה לשחרר...בפון אגב זה קורה יותר עם מערכת ההפעלה שלו..לא מתלוננים .
שופו של דבר מוטב להקדים..ווינדוס 10 מזמן בשלה ומוכנה לכל משתמש וגם משתפרת כל הזמן ..זמן לשחרר את הקיים....

dudi4321

Active member

daniel22001

New member
תודה. האם יש הבדל בין שדרוג מווינדוס 7 ל-10 לבין התקנה נקיה?

יש לי אפשרות לשדרג מוינדוס 7 ל10 באמצעות מייקרוספט, אלא שקראתי שהשדרוג החינמי שלהם הוא לא סתם, אלא נותן למייקרוספט מידע רב על על הפעילות שלך במחשב.

1. האם זה נכון?
2. האם זה נכון רק למי שמשדרג מ-7 ל-10 או גם מי שמתקין 10 מחדש?

יש לי אופציה לשדרג מ-7 ל-10 ואז אני מקבל רישיון ל10 בגלל שהיה לי רישיון ל 7
לכן גם כאן השאלה (בהתאם לתשובה לשאלות לעיל) האם לשדרג ל 10 ולהישאר כך או לעשות התקנה נוספת נקיה מחדש של 10?

תודה רבה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שדרוג ככה או ככה לא משנה

&nbsp
אם קיימת האפשרות לשדרג לא ממש משנה איך...
&nbsp
יש שינוי בשיתוף ופרטיות כן....ניתן בהתקנה ולאחריה להגדיר את מה שרוצים לשתף ומה לא.
&nbsp
התקנה נקיה בעיקרו עדיף כי זה דף חלק נקי ללא כל בעיה אפשרית שעוברת...
&nbsp
חשוב כמובן לגבות מידע חשוב קודם. הזדמנות לנקות פיזית אתה מחשב מאבק פנימי בדיקה של מאווררים וכו'..אם כבר אז כבר עושים הכל...:)

daniel22001

New member
כך או כך אני עושה התקנה נקיה, אלא ש

אני בכל מקרה מתקין מחדש את מערכת ההפעלה של הוינדוס 7 על הכונן החדש שקניתי.
הסדר הוא שעלי להתקין את הוינדוס 7, לאחר מכן לשדרג ל10, ואז הרישיון שהיה לי לוינדוס 7 הופך להיות רישיון לוינדוס 10.
אלא ששאלתי היתה האם מבחינת יכולת ההתערבות של מייקרוסופט בפרטיות שלי, האם יש הבדל בין מצב ששדרגתי מוינדוס 7 ל10, לבין אם אתקין לאחר מכן שוב פעם את הוינדוס 10.

תודה ירון

וכמובן אנצל את ההזדמנות לניקוי (קניתי גם תרסיס אוויר).

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אין הבדל

&nbsp
אתה קובע בהגדרות את הפרטיות שלך כך או אחרת. אפשר ידני אפשר עם תוכנות יעודיות..יש כל מיני דרכים לעשות את זה..יחד עם הסרת תוכנות שלא צריכים שבאות מובנות.
יש פה אופציות.
ככה או ככה זה לא משנה אם תתקין אחרי השדרוג נקי או לא..זה אותו דבר.

למעלה