הפסקת עישון חשיש

yonatan208

New member
הפסקת עישון חשיש

האם הפסקת עישון חשיש (כשלושה שבועות כבר) יכולה לגרום לשינוי קיצוני במצב רוח?? האם ישנם תופעות לוואי כאלה של דכאון וכו'??? ואם כן, כמה זמן הם נמשכים ואיך אפשר לעבור את זה בשלום??? תודה רבה מראש

יונתן שלום..

בע"ה לפי דעתי כל התופעות שציינת זה רק עד 21 ימים כשתעבור את זה תרגיש מעולה ותמשיך ככה. אוהבים אותך

יונתן שלום..

בע"ה לפי דעתי כל התופעות שציינת זה רק עד 21 ימים כשתעבור את זה תרגיש מעולה ותמשיך ככה. אוהבים אותך

שטול1

New member
יונתן שלום

כפי שלמדתי התופעות הנלוות אלה שציינת ואלה שעוד עשויות להפתיע אינן נמשכות זמן רב מדי. דרך אנ.אי. למדתי שאלוהים מעניק לכל אחד קשיים במידה שלו כלומר כאלו שניתן להתמודד איתם. וכך בעזרת החברים באנ.אי. לאורכה ולרוחבה של הארץ מצאתי גם מי שיעזור לי להתמודד עם הקשיים אלה. וראה זה פלא אחרי זמן לא רב התחלתי להרגיש נפלא למדתי להתמודד עם בעיות וקשיי היומיום. ואולי כל זה משום שהפסקתי לספור את זמני ההפסקות שבין שימוש לשימוש פשוט הפסקתי להשתמש. עם אתה רוצה את מה שיש לאנ.אי להציע כתוב לנו ונשמח לעזור כי אנו יכולים לשמור על מה שיש לנו רק בנתינה לאחרים. בכל מקרה תמשיך להכנס לכאן יקרו לך דברים טובים שטול

בקישורי הפורום../images/Emo24.gif

אפשר למצוא גם את האתר הרישמי של מכורים אנונימיים בישראל, ומתוכו לדלות את מקום המפגש הקרוב והנוח ביותר להגיע אליו. באשר לשאלות שהציג יונתן.. כן.. גם אני עישנתי חשיש במשך שנים רבות ולא חשבתי לרגע שעלולות להיות תופעות גופניות או פסיכולוגיות כאלה ואחרות לכשאפסיק, אלא שאלה הגיעו, כולל דיכאון ועוד רעות חולות. מה עשיתי? הבנתי שאם אני רוצה באמת להפסיק, לא אוכל לעשות את זה לבד, כי רמת ההכחשה שלי כל כך עמוקה (מכורה או לא?) שאני זקוקה למישהו אחד לפחות שיעמוד מולי וישקף לי את עצמי. מצאתי את זה באן איי, ואני ממליצה גם לך יונתן, להגיע תשעים יום תשעים פגישות, לנסות ולהתחבר, ולהשאיר לעצמך מקום של החלמה. במינימום, תיהנה מחיבוק ואהבת חינם
מישהו אמר היום משפט שמהדהד לי עד עכשיו בראש:
"היום הכי קשה בהחלמה, שווה הרבה יותר מהיום המאושר ביותר משימוש"
תמשיך לבוא, "ככל שנלך בדרך זו אין לנו ממה לפחד". אוהבים

למעלה