הפסקת פעילות הפורום

לב אם

New member
הפסקת פעילות הפורום

לכל המשתתפים בפורום, פעילים פחות ופעילים יותר. עקב הפעילות המועטה בפורום יש כוונה לסגור אותו במועד קרוב ביותר. קיימת הצעה להמשיך את הפעילות במסגרת של קומונה שתקושר אל הפורום הקיים, כך שישארו המאמרים והקישורים ותישאר אפשרות להמשיך בפעילות בצורה שונה. מה דעתכם והאם מישהו מעוניין להיות שותף להרמת פרוייקט כזה?

גן חיות

New member
חבל חבל חבל

ואם תוקם קומונה, אשתתף. עקרונית, מוכנה לעזור להרים את הפרויקט. תוכלי לפרט במה זה כרוך?? והאם יהיה עדין פרסום לפורום כדי שהורים שזקוקים ידעו לאן להגיע???

לב אם

New member
אני בעצמי לא יודעת

מעולם לא הקמתי קומונה, ואיני יודעת גם איך להעביר לשם דיונים חשובים וקישורים שבנינו במהלך השנים. נצטרך לחשוב ביחד

קומונה זה טוב...

לפעמים זה הופך את האנשים ליותר פעילים (ולפעמים לא...). בדר"כ יש בה תחושה של יותר אינטימיות ופחות חשיפה המונית, אז אולי לפורום הזה זה באמת נכון. לצערי אין לי את הזמן להיות שותפה להרמת פרוייקט כזה, אבל יותר מאשמח לדעת מתי הקומונה נפתחת, ולהיות בה חברה. יעל.

לב אם

New member
לי אישית קצת קשה עם הרעיון של

קומונה, גם בגלל שאני לא רואה איך יגיעו אליה אנשים בכלל, גם בגלל שכל אחד יכול לפוח קומונה והיא פחות מוגנת מפורום - ומה שאנו מוכרים פה זה תחושת אמון (בין השאר), גם כי יש פה בפורום המון מאמרים וקישורים ודיונים מועילים, כך שמרבית האנשים מוצאים את התשובה שלהם אפילו בלי לכתוב בפורום (קיבלתי על כך לא מעט פידבקים במסרים) - כל החומר הזה הולך לאיבוד כשסוגרים את הפורום. לצערי יצא לי להכנס לפורומים סגורים וראיתי איך הם נראים - פשוט הכל נעלם. ובעיקר כי מחצית מהכותבים בפורום הזה נכנסו בצורה אנונימית ובקומונה אין את האפשרות.

LOVE HODAYA

New member
סליחה על השאלה

אבל למה הפורום אמור להסגר? הוא לא יכול להשאר במצב שלו כמו עכשיו ומי שרוצה יכול/ה לכתוב ולמי שיש מה לאמר שיגיב?

לב אם

New member
יש בתפוז כללים לגבי נפח הפעילות

אם בפורום יש פחות מדי פעילות כמו שקרה כאן, אין כמעט חברי פורום ואין כמעט הודעות, אז ההנחיה היא לסגור את הפורום. אנחנו מתחילת הדרך מקבלים יחס מיוחד ומאפשרים לנו להיות עם פעילות נמוכה מהמקובל, אבל כנראה שברמת פעילות כל כך נמוכה זה כבר יוצר להם בעיות לתחזק את הפורום. מה שמחמיר את המצב זה שבפורומים אחרים עם פעילות נמוכה, הם פשוט מרופפים את הכללים ולא מוחקים שרשורים עם פרסומות וכל מיני שטויות, ואני בדרך כלל מחקתי את הדברים האלו וחסמתי את הטרולים - אז הפעילות פחתה עוד יותר.

למעלה