הפסקת רגישות בחזה=הפסקת צמיחה?

צופה121

New member
הפסקת רגישות בחזה=הפסקת צמיחה?

היי
אני כ-7 שבועות על הורמונים. לפני כ-3.5 שבועות התחילה לי רגישות בחזה וכמובן בעקבותיה - צמיחה קטנה.
ביומיים האחרונים הרגישות הולכת ופוחתת, ועכשיון בצד ימין היא כבר לא קיימת, ובצד שמאל - כמעט לא קיימת
האם זה אומר שהפסיקה צמיחה? ואם כן, מה עושים בד"כ בכזה מקרה? מוסיפים מינון (כמובן בהתייעצות עם הרופאה)?
תודה!

כל מקרה לגופו

ממה שזכור לי אצלי זה גם קרה. לי הרופא הוסיף אנדרוקור שעזר קצת לגדילה.
תעקבי ותראי, במידה ואת רואה שהוא כבר לא צומח יותר, תתייעצי עם הרופאה שלך לגבי הוספת מינון. בלי שום קשר למה שכתבת, אני לא חושבת שהחזה יכול לגדול לממדי ענק רק מנטילת הורמונים.

פעם הייתה כאן מישהי בפורום שטענה שהיא קיבלה זריקות פרוגסטרון שעזרו לה לפתח חזה גדול ונשי מבלי לעשות ניתוח להגדלת החזה (סיליקון). אני לא יודעת אם היא צודקת או לא, אבל אני כן יודעת שבפורום אנדוקרינולוגיה בתפוז, הרופאה אמרה לי שאלו שטויות. את יכולה להיכנס (במידה ותרצי), לשם משתמש שלי ולראות למטה את ההודעה (שאלה), שכתבתי שם.

צופה121

New member
אז כך...

1. לא דיברתי על ממדי ענק, כרגע ה"מימדים" שלו הוא כסנטימטר "גובה"....( אני מאוד מאוד רזה, אבל בכל מקרה אני לא מאמינה שאחרי 3 שבועות אמורה להפסיק צמיחה...)

2. שמתי לב שיש כן רגישות, אבל היא פחות ממה שהיתה (לפני כן היתה לי רגישות שהרגשתי אותה כל הזמן, וכשנגעתי במקום - זה ממש כאב, ואילו כעת, אם אני לא נוגעת - זה כמעט ולא מורגש\לא מורגש בכלל, ואילו כשאני נוגעת - רגישות מועטה

יו איפה

New member
אם לא השתנה המינון אין סיבה שכבר תפסיק הצמיחה

אולי הייתה לך הרגשה יותר חזקה של הרגישות ממש בהתחלה וזה לא אומר שכרגע הצמיחה ירדה, עדיין מדובר על התחלה של כל התהליך ותוך פחות מחודש לא הסתיים שום דבר.
אחרי שנה וחצי שנתיים הרגישות אמורה להיחלש או להיגמר אבל גם אם עיקר הצמיחה עבר זה לא אומר שהצמיחה נגמרה סופית, אל תשכחי שגם אצל נערות סיסג'נדריות צמיחת החזה יכולה להימשך מגיל 12 עד 20...

למעלה