הפסקת רכיבה

הפסקת רכיבה../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo80.gif

מה אתם אומרים על להפסיק לרכב? האם הייתה לכם תקופה שלא רכבתם בכלל? האם פרשתם פעם באמצע השנה? סתם כי לא יהה לכם חשק לרכב? לכמה זמן הכי הרבה הפסקתם את הרכיבה שלכם? לכמה הכי הרבה זמן פרשתם מרכיבה? כלומר לא היה אמור להיות לכם חוג ולא היה לכם לא יכולתם לרכב? איך הרגשתם שלא הייתם עם הסוסים?

טוי בוי

New member
הפסקות................

אני לא אוהבת להפסיק את הרכיבה בגלל שזה מוריד לך את הרמה וחוץ מזה שאני יוצאת מדעתי שיש לי הפסקה! היו לי תקופות שלא רכבתי בכלל הכי משמעותית היתה שבועיים וכל השאר זה בגלל טיסה או נסיע או משהו במשפחה\חברים....... לא אני לא פרשתי בכלל ואני לא יפשור!

צ'ובה

לא ממש. לא. ממש לא. לשום זמן- אולי לשיא- שבוע
בשבוע שהייתי חולה- הרגשתי רע- גם בגלל הסוסים וגם בגלל ה-40 חום!

animals lover

New member
לי היו הרבה הפסקות ברכיבה...../images/Emo107.gif

אני ממש לא ממליצה על להפסיק לרכב!!!! זה גורם לירידה ברמה ועוד... היו לי 2 תקופות עיקריות של הפסקות ברכיבה-אחת של 3 וחצי חודשים והאחרונה שנפסקה לא ממזמן הייתה הפסקה של למעלה משנה.... ולא הפסקתי בגלל שרציתי להפסיק-הסיבות אישיות..... הרגשתי ממש חרא בלי סוסים וכשחזרתי לרכב הרגשתי כל כך טוב פתאום!!!! גם היו לי תקופות שלא הפסקתי לגמרי לרכב-אלא היה לי שיעור פעם בשבועיים והתקדמתי ככה לאט.... עכשיו אני רוכבת פעם בשבוע ווסטרן ושנה הבאה גם אינגליש-פעם בשבוע!!!! ואני אף פעם לא מתכוונת לפרוש מרכיבה!!! ובבקשה לא לשאול אותי למה הפסקתי לרכב בעבר-הסיבות אישיות!!!

צדק8

New member
ממממ...

לפי דעתי הפסקות רכיבה ממש מורידות ברמה ועוצרות אותך מאוד מלהתקדם. לא מומלץ בכלל ! עד השנה בכך חופש הייתי מפסיקה לרכב עד שהחוגים היו מתחילים עוד פעם ( סביבות ה-3 חודשים כל שנה). חוצמזה שעד השנה רכבתי איזה 3 פעמים בחודש..אז התקדמתי ממש ממש לאט ורק השנה התחלתי להתקדם באמת
ככה שבעצם ביזבזתי 4 שנים בערך.. תמיד היה לי חשק לרכב, אבל מדריכה מעצבנת והתקדמות איטית לא תמיד עזרו. בתקופה הזאת שהייתה בקיץ הייתי בנאדם מטורף. תחשבו שעכשיו מ-4 ימים שאני לא רוכבת או מתקרבת לאורווה בא לי לרצוח מישהו..תחשבו על..3 חודשים

ממ../images/Emo1.gif

מה אתם אומרים על להפסיק לרכב? אני חושבת שזה משנה את קצב ההילמדות של הרוכב.. האם הייתה לכם תקופה שלא רכבתם בכלל? כן.. היו הרבה פעמים הכי הרבה היה לחצי שנה האם פרשתם פעם באמצע השנה? כן.. סתם כי לא יהה לכם חשק לרכב? לא.. זה היה בגלל הלימודים.. לכמה זמן הכי הרבה הפסקתם את הרכיבה שלכם? חצי שנה לכמה הכי הרבה זמן פרשתם מרכיבה? כלומר לא היה אמור להיות לכם חוג ולא היה לכם לא יכולתם לרכב? יכולתי לרכב כל הזמן מבחינה גופנית.. אבל לא היה לי חוג בגלל הלימודים איך הרגשתם שלא הייתם עם הסוסים? הייתי מצוברחת זה לקח ממני הכל!

אסף 1989

New member
תשובות שלי

מה אתם אומרים על להפסיק לרכב? האם הייתה לכם תקופה שלא רכבתם בכלל? האם פרשתם פעם באמצע השנה? סתם כי לא יהה לכם חשק לרכב? לא, תמיד יש לי חשק לרכב והחשק הזה לא יגמר אף פעם... לכמה זמן הכי הרבה הפסקתם את הרכיבה שלכם?היה פעם שלא רכבתי 3 שבועות כי הייתי בחו"ל. לכמה הכי הרבה זמן פרשתם מרכיבה? כלומר לא היה אמור להיות לכם חוג ולא היה לכם לא יכולתם לרכב? אותה תשובה איך הרגשתם שלא הייתם עם הסוסים? אני הייתי עם סוסים כי טסתי לאנגליה ויש שם המווןןןןןן....

למעלה