הפסקת תמיכה וחששות

הפסקת תמיכה וחששות

באישור רופאת הפוריות שלי הפסקתי את תמיכת האוטוגסטון, ירדתי לכדור ביום במקום שניים ואחרי 3 ימים הפסקתי לגמרי (היא המליצה על שבוע אבל לא קניתי חבילה חדשה בשביל 4 כדורים ). מרגישה הבדל גדול מבחינת הבחילות - יש לי הרבה פחות - ואני כמובן מודאגת שמשהו לא תקין..... האם ייתכן קשר בין הפסקת התמיכה להפחתה הבחילות? או שאולי זה טבעי בשבוע 9? זה שהשקיפות רק אחרי החג גם לא מוסיף לי רוגע.

מבינה אותך מאוד

אצלי זה היה גם מלווה בחששות במיוחד שזה לא היה הדרגתי כמו שהיה מתוכנן אלא הזריקה של הפרוגסטרון למשל הופסקה בגלל הדימומים (וצהלות השמחה שלי נשמעו כנראה עד תל אביב
) שבוע פלוס לפני הזמן המתוכנן.
&nbsp
הריון זה אוסף של מחלות ותסמינים וזה משתנה ואם חשבתי למשל שכבר ראיתי הכל בהריון הזה והרגשתי הכל- אז הנה אתמול בערב נוסף תסמין חדש ולא מוכר ואני בשבוע 33. שום דבר לא צפוי. לפעמים זה מפסיק וחוזר, לפעמים זה מפסיק לגמרי ואז יחזור בטרימסטר השלישי.
&nbsp
אולי תבקשי מהרופא שיבדוק אותך באולטרסאונד רגיל כמעקב אחרי הורדת התמיכה? אם הוא יודע את העבר הרופאי שלך ומבין שהיית בטיפולים ואת לחוצה -אולי יסכים לזה.

malina83

New member
אם הפסקת לאחר שבוע 9 הכל צריך להיות תקין

למיטב ידיעתי ומהרבה קריאה באינטרנט אין קשר בין בחילות לתקינות ההריון. אצלי לא היו בכלל בחילות ולכן כל הזמן חששתי ולא האמנתי שאני בהריון. בסוף שבוע שמונה היה לי דימום קל שכמובן הוריד לי את הלב ונסענו למיון בבית חולים. הבדיקה הייתה תקינה ולא הומלץ לי להוסיף תמיכה. אחר כך בשבוע 10, 12 ו14 היה לי כל פעם יום אחד עם הפרשות חומות. שאלתי רופא ואחות אמרו לי שאם זה חד פעמי ועובר מעצמו מהר זה כנראה משינויים הורמונליים.
כמובן אם מתחזק מיד לבדוק. במקרה יצא לי להבדק ב us פעם בשבוע, ב 8,9,10 כך שכל פעם הייתי מקבלת הרגעה עד לפעם הבאה. וגם הזמנתי מאיביי דופלר ביתי לבדיקת דופק. דגם שאושר למכירה בארץ והוא אמין ( קניתי ב 150 במקום ב 650!) וזה גם הרגיע אותי אחרי הדימומים. אני מאוד ממליצה על דופלר כדי להוריד את סף החרדות.

giraffelle

New member
רק בפורום הזה מתלוננים על דברים כאלו

הרבה נשים מרגישות יותר טוב אחרי הפסקת תמיכה.

אם זה בלתי נסבל, תמיד אפשר לקפוץ למוקד לUS היסטריה.

החששות איומים, על גבול הבלתי נסבלים, ובכל זאת.....

הזמן עובר איכשהוא. אחרי היסטריית בדיקות הא"ס של תחילת ההריון - שגרמה לי ללא מעט לילות בלי שינה - אני הולכת לבדיקות במועד. שקיפות בסוף החודש. אמן שיהיה דופק.

למעלה