הפסתרן הכי טוב הוא דניאל סלומון

Snow Yte

New member
דניאל סלומון הוא זמר די חדש

הרבה מכירים אותו בתור הפסנתרן מלהקת הטעויות שמופיעה עם אביב גפן. עכשיו הוא יצא בקריירת סולו חדשה. לטעמי הוא שר ממש מעולה, והוא מנגן מצויין. השיר הכי ידוע שלו זה "עדיף" שמן הסתם רובכם שמעתם אבל לא בטוח שאתם מכירים אותו לפי השם...

gabrielr

New member
מסכים איתך

הוא מנגן מעולה, ולפי איך שהבנתי הוא למד באופן מקצועי הרבה זמן (שווה לקרוא את הביוגרפיה הקצרה שלו), ואני עדיין לא כל כך מבין איך הוא פנה מסגנון קלאסי לרוק (לא שיש לי בעיות עם רוק חס וחלילה). הוא אדם מאוד מוכשר, ללא ספק, הוא רק צריך קצת יותר פרסום.

giladsh

New member
איך בדיוק קבעת את זה?

אין ספק שהוא מוסיקאי מוכשר ביותר (מלחין, שר, מעבד ומנגן והכל ברמה גבוהה). עם זאת, לפחות עפ"י ההתרשמות שלי מכמה שירים שלו וחלק מהופעה של אביב גפן (שם הוא ניגן) ששמעתי ברדיו, הנגינה שלו היא אמנם טובה מאוד, אבל סטנדרטית, ובטח לא מדהימה. בכלל, הסגנון שלו הוא די מיינסטרימי- סגנון שבו בד"כ אין יציאות חריגות בשום פרמטר מוסיקלי, כולל נגינה.

wakka

New member
כל הכבוד, בדיוק באתי לדבר עליו

פעם ראשונה שלי בפורום, ובאתי לבקש עזרתכם בנושא....דניאל סלומון אני ממש קורא מחשבות מה...הגעתי just on time ולעניין עצמו, את האקורדים לשיר "עדיף" בגיטרה לא כל כך קשה למצוא, אבל בפסנתר...זה כבר סיפור אחר בשבילי...והיות ואני מניח שיש פה מספר אמנים רציניים, אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי.

wakka

New member
כל הכבוד, בדיוק באתי לדבר עליו

פעם ראשונה שלי בפורום, ובאתי לבקש עזרתכם בנושא....דניאל סלומון אני ממש קורא מחשבות מה...הגעתי just on time ולעניין עצמו, את האקורדים לשיר "עדיף" בגיטרה לא כל כך קשה למצוא, אבל בפסנתר...זה כבר סיפור אחר בשבילי...והיות ואני מניח שיש פה מספר אמנים רציניים, אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי.

frodo

New member
אין הבדל בין האקורדים שמנגנים

בפסנתר לאלה שבגיטרה, או כל כלי אחר. אתה יכול להשתמש באקורדים שמצאת לגיטרה, ולנגן אותם על פסנתר.

wakka

New member
לא הסברתי את עצמי טוב

אני יודע לנגן באורגנית ובגיטרה. אני יודע תוים ואקורדים. את האקורדים זה די פשוט למצוא לשיר "עדיף", אבל אני רוצה התוים ולא רק אקורדים, כך שאני אוכל לנגן באותה צורה כמו שהוא מנגן בפסנתר.(אני מניח שעל אותה רמה יש עוד מקום לויכוח...).

למעלה