הפס החום בבטן ההריונית

• פותח הנושא mise
  • פורסם בתאריך

mise

New member
הפס החום בבטן ההריונית ../images/Emo147.gif

(לא מצאתי אייקון אחר שנראה כמו פס). מה תספרו עליו? היה לכן? לא היה? לי היה בהריון הראשון, ההריון הזה אין לי פס בכלל.

mamadan

New member
היה לי בשני ההריונות

אפילו עדיין יש (8 חודשים אחרי לידה) אבל עדין יותר

ayala26

New member
גם לי הוא עדיין ישנו

והמיילדות פה בהולנד כל ביקורת התלהבו ממנו! מה יש להתלהב מפס חום? הן אמרו שזה מיוחד ודווקא בגלל שהעור שלי כהה לא כמו של ההולנדיות הפס בולט ושזה מקסים
זה באמת היה יפה על בטן הריונית אבל עכשיו פחות...

יו.... אני כבר לא זוכרת!

יכוליות שהיה לי בהריון הראשון ואחריו לא? אני כבר סנילית לחלוטין. עכשיו אין לי, אבל מצד שני ההריון הראשון הותיר אותי עם כל כך הרבה סימני מתיחה שכנראה שיהיה קשה לראות מה זה פס חום ומה זה סימן מתיחה

mise

New member
זה פס חום לאורך הבטן.

לא מכירה אותו? פס דקיק כזה. אולי למישהי יש תמונה?

טלימה

New member
לא נראה לי שיש לי פס... ../images/Emo35.gif

אבל יש לי סימני מתיחה !

debby12

New member
מנהל
פס דקיק במרכז הבטן התחתונה

מתחיל מקו השיער (אולי נמוך יותר - אבל לא רואים אז אי אפשר לדעת
) וממשיך בחדוה לכיון הטבור. בהריון הראשון לא היה לי וגם בטן לא היתה לי בקושי (הרבה אנשים בכלל לא ידעו שהייתי בהריון, ומכיון שילדתי תינוקת פיצית בחודש שביעי הבטן לא כל כך יצאה - היתה לי שכנה שהיתה בשוק כשסיפרתי לה שנולדה לי בת ואמרה: "אבל בכלל לא היית בהריון!" בהריון השני זכיתי גם בבטן וגם בפס. בינתיים הוא עוד פה (5 וחצי שבועות אחרי הלידה). דווקא לא אכפת לי להיפרד ממנו לשלום...

nitsanem

New member
יש לי פס ובאר יש לי

הבחנתי בו לפני כשבוע (בשבוע עשרים להריון ראשון) הוא דווקא מוצא חן בעיניי. אני לא יודעת מה משמעותו ואיפה הוא מופיע האחרות, אצלי הוא בעיקר נראה מעל הפופיק.

פירולית

New member
היה גם היה בכל שלושת ההריונות

ואחר כך הוא הולך לו ונעלם עד ההריון הבא.... אני אישית, מאוד אוהבת אותו (כנראה סטייה שלי).

ס ו ל ה

New member
בשני ההריונות הקודמים היה הפעם

לשמחתי החליט לוותר על נוכחותו.....

g a n i

New member
נדמה לי ש(בדומה להתכהות הפטמות)

הוא סולל לרך הנולד נתיב לשד (
נחיתה)

למעלה