הפעלה אוטומטית

yogev55

New member
הפעלה אוטומטית

כיצד ניתן לבטל תוכניות שמופעלות אוטומטית ע``י WINDOWS . למשל ברצוני לבטל ש``בבילון`` יופעל אוטומטית כשמפעילים את המחשב. בתודה מראש יוגב

sister bliss

New member
תשובה

היי יוגב אם אתה מדבר ספציפית על בבילון.. תלחץ עם הלחצן הימני על התוכנה כשהיא לא צבועה ותבחר בהגדרות שם תלך לחלון הכללי ותבטל את הוי ליד האפשרות : הפעל בבילון עם אתחול המערכת. כעיקרון כמעט בכל תוכנה יש כזאת אפשרות בהגדרות או ב- OPTIONS אבל לא בכולם יש.. באלה שאין אין לך ברירה אלא לסבול אותם :)

eYaL

New member
המשך..

הממ.ובאילה שאין אופציה לבטל מתוך התוכנה עצמה,ניגשים אל תפריט ``התחל`` ומשם ל-הפעלה. תקיש שם את הפקודה: msconfig ובחלון שיפתח גש למעלה ל-הפעלה. כאן תראה את כל הישומים שעולים יחד עם הפעלת המחשב. בהצלחה. eYaL

yogev55

New member
יש בעיה

אני לא יודע... זה לא הולך. אני כותב msconfig ולא קורה כלום. סתם לידע הכללי, אני משתמש בwindows95 אם נניח שאני כותב את שם התוכנה אז הוא לא מסיר אותה בעצם מן ההפעלה?

eYaL

New member
המממ..

ואו..מתי אתה מתכוון לעבור ל 98 ? בכל אופן,אתה לא יכול להסיר בצורה שאתה מבקש,אבל ישנה עוד אפשרות להסיר תוכניות הפעלה,והיא דרך ``התחל->תוכניות->הפעלה`` שם יש לך קיצורי דרך לתוכניות שרצות לך עם הפעלת המחשב. מחק משם מה שמיותר.. לא כל מה שפועל עם המחשב יופיע שם,חלקם נמצאות ברג`יסטרי.,וכדאי שלא לגעת שם אם לא יודעים מה עושים. eYaL

yogev55

New member
תראה... :)

מה לעשות... אני עדין תקוע עם מחשב פנטיום1 . עם מסכורת צבאית אני לא יכול להרשות לעצמי מחשב חדש. אני יודע שאם אני יתקין Windows Me (אגב יש לי את התוכנה ע``ג תקליטור) אני יודע שאני יקשה על המערכת. בכל אופן תודה על עזרתך! אביעד.

eYaL

New member
תשמע... ;-)

אני לא זוכר שהמלצתי פה על מילניום.. אבל 98 על מחשב פנטיום1 ,במידה ויש בו מעל 32 מגה זיכרון ומעבד של 166 לפחות,יכול לעבוד לא רע בכלל.. eYaL

לא כדאי לעשות זאת

זה מאיט מעט את המחשב והכל נהיה מעצבן כזה הכי בטוח זה דרך התוכנה בעצמה ואם אי אפשר אז למצוא חלופות לתוכנה

duke4you

New member
לא מדויק

הסרת תוכניות המוגדרות לפעול באופן אוטומטי עם אתחול המחשב, מאיצה את התהליך ואף מונעת ``תקיעה`` של הwindows. לכל תוכנית יש את קבצי הprocessשנטענים לRAM, לכן ככל שיש פחות קבצים לטעון לRAM, יותר מהר. כאשר תוכנה מסויימת המוגדרת לעלות עם האיתחול פגומה, אז הwindows נתקע. לכן מומלץ להסיר הכל, למעט הדברים הבסיסים והאנטי וירוס.

למעלה