הפעלה בפורום

הפעלה בפורום ../images/Emo103.gif

אם היו באים לדנה אינטרנשיונל, ואומרים לה : קחי שיר אחד מהקרירה, שיר ששיחררת כסינגל לא משנה מאיזו שנה, כל שיר, וחדשי אותו, הגישי אותו לקהל ב 2005 עם קונספט שונה, עם גוון אחר, הרבה יותר מסעיר, הרבה יותר מדליק.... איזה שיר הייתם בוחרים? ומה היה האופי שלו כיצד הייתם מגישים אותו שנית לקהל ?.... קודם אתם אחרי זה אני....

שני32889

New member
אממ מעניין

הייתי לוקחת את יש בו אש ועושה אותו קטע היפ הופ כזה זה פשוט תפור עליו חחח

nerod 72

New member
שיר שאני הייתי בוחר לחדש...

פטה מורגנה.... מדובר באחד השירים היותר ראשונים של דנה והוא היה להיט לא קטן בתחנות הרדיו....ועובדה שהוא אף הגיע למקום הראשון ברשת ג'..... הוא מעין להיט נשכח...ועיבוד אלקטרוני חדש ומקפיץ בניחוח אתני יכול להקפיץ אותו מעלה מעלה בחזרה..... הייתי מחדש את פטה מורגנה כך: קודם כל, דנה תקליט אותו מחדש ויהיה יותר דגש על הקול שלה בשיר... העיבוד יהיה אלקטרוני, אבל לא יותר מדי רועש וקצבי מדי- אלא מיד טמפו כזה וכמובן שיהיה מלווה בניחוח אתני... אין, זה יכול להיות פשוט מדהים.... עוד שירים שחשבתי עליהם בדרך: גרסת היפ הופ לבתולה, אות משמיים כבלדה מהממת וכו....

s h a y o s h

New member
הבחירה שלי...

דון קיחוטה!!! הוא מהמם אבל אפשר לשפר אותו עוד עם הרבה קצב!!

giladgg

New member
ללא ספק את אות משמיים!

זהו שיר שרק דנה יכולה לבצע אותו בצורה כל כך טובה! אבל חשוב לעשות אותו עדכני! שלא יפוספס שוב...

מתקנת את עצמי!"עד היום"

דני הזכיר לי
עד היום זה השיר שאני הכי אוהבת אצלה, מעניין היה לשמוע אותו בגרסה שונה ומחודשת:)

simab1

New member
אני דווקא חשבתי על...

"נוסעת לפטרה" , זה שיר מדהים ביותר, הביצוע של דנה הוא אחד הטובים ששמעתי, שיר מאוד מרגיע ואם הוא יזכה לאיזו גירסת דאנס קופצנית זה פשוט יהיה להיט !

d a v e E

New member
לדעתי...בטח זה מוזר

אני מציע לדנה..לא לחדש לתת אלבום נקי מקאברים עם התחלה חדשה..בלי צינקומילות ובלי קוקוריקו 96 הכל חדש...כי יש לה מה לתת

למעלה