בשביל לקשט עוגיות את ממש לא צריכה
נסיון קודם. מכינים עוגיות ( בצק פריך כלשהוא.. יש שפע מתכונים בשני הפורומים ) אפשר לשפד על מקל לפני האפיה בזהירות ואז מתקבלת עוגיה על מקל. זה אשפר להכין מראש, להקפיא אפילו ולהפשיר כמה שעות לפני. את מכינה קרם רואיל: חלבון עם אבקת סוכר ( עדיף אבקת סוכר שקונים בחנויות המתמתחות כי הוא דק ודעין יותר ואין גושים ) מערבבים פשוט ( לא במיקסר ) עד לקבלת הסמיכות הרצויה- למריחה על כל העוגיה נוזלי יותר, לפרטים קטנים-יותר סמיך. את מכינה מראש כמות עם צבעים שונים. יש כמה אפשרויות לתת לבנות- או שקיות זילוף קטנות סגורות, או במזרקים ( מאד נוח לעבודה, אבל אי אפשר להגיע לפרטים מאד מאד דקים ) זהו....ממש פשוט. בהצלחה