הפעלה מחדש

argamon

Member
שלום לכם: בזמן האחרון יש לי תופעה במחשב הביתי וינדוז 10 שפתאום המחשב עושה הפעלה מחדש בלי סיבה שאבין אותה.
> אני לא מבין הרבה במחשב וניראה שלא מדובר בעדכונים כיוון שלא מופיע רישום כמה אחוז עדכונים כבר ירדו.
> זה כאילו סתם התחשק למחשב לעשות הפעלה מחדש.
האם יש לדעתכם דרך לברר מה הבעיה?
בתודה לעזרתכם.

frankthe2

Active member
התחל - הגדרות - מערכת - אודות - הגדרות מערכת מתקדמות - לשונית מתקדם - בחלק התחתון אתחול וריפוי או אתחול וגיבוי - ללחוץ על הגדרות
בחלון שיפתח - חפש אחר שורה אתחול אוטומטי ובטל את סימן ה v אם קיים שם.
התוצאה - בפעם הבאה שהמחשב יתאחל את עצמו ללא סיבה יופיע לך מסך כחול עם מספר שגיאה. צלם את המסך הזה בפון ותעלה תמונה.לפי מספר השגיאה נוכל לדעת טוב יותר מה הבעיה
סיבות אפשרויות - ספק כוח לא תקין, זכרון לא תקין, חלק חומרה אחר לא תקין (כונן כלשהוא, לוח אם וכד').
אני לא רוצה לעסוק בתורת הניחושים אז בבקשה להגיע למסך הכחול.
כמו כן להבא לציין איזה מחשב יש לך, תוצרת, לוח אם, כמה זכרון, מעבד, האם עשית שינויים במחשב בזמן האחרון - האם הוספת חומרה נניח כמו צלמה חדשה או כונן חדש, החלפת עכבר? כמה שיותר פרטים יעזרו לך.

argamon

Member
התחל - הגדרות - מערכת - אודות - הגדרות מערכת מתקדמות - לשונית מתקדם - בחלק התחתון אתחול וריפוי או אתחול וגיבוי - ללחוץ על הגדרות
בחלון שיפתח - חפש אחר שורה אתחול אוטומטי ובטל את סימן ה v אם קיים שם.
התוצאה - בפעם הבאה שהמחשב יתאחל את עצמו ללא סיבה יופיע לך מסך כחול עם מספר שגיאה. צלם את המסך הזה בפון ותעלה תמונה.לפי מספר השגיאה נוכל לדעת טוב יותר מה הבעיה
סיבות אפשרויות - ספק כוח לא תקין, זכרון לא תקין, חלק חומרה אחר לא תקין (כונן כלשהוא, לוח אם וכד').
אני לא רוצה לעסוק בתורת הניחושים אז בבקשה להגיע למסך הכחול.
כמו כן להבא לציין איזה מחשב יש לך, תוצרת, לוח אם, כמה זכרון, מעבד, האם עשית שינויים במחשב בזמן האחרון - האם הוספת חומרה נניח כמו צלמה חדשה או כונן חדש, החלפת עכבר? כמה שיותר פרטים יעזרו לך.
תודה frankthe על ההשקעה בתשובה וסליחה על האיחור בתשובה שלי.

למעלה