הפעלות לכל המשפחה
שלום יעל, (מזמן לא שאלתי... לכן יש לי כמה שאלות
) א. הקטן שלי כבר בן שנה וחודשיים ורוצה להרגיש שייך למכלול, אז הוא כל הזמן הולך לבנות הגדולות. אלא שהן בד"כ מרביצות לו/דוחפות אותו כי הוא לוקח להן את המשחקים שלהן. האם יש לך המלצה על הפעלות שניתן לעשות ביחד לכל הגילאים: 4.5 , 3 ושנה וחודשיים? האם הדבקות מתאים כבר לגילו? גזירה, וצביעה אני לא יכולה לעשות לכולם ביחד (הקטן מכניס לפה את הצבעים). מה כן ? (אגב, אפשר להראות לו כבר איך צובעים או שזה מוקדם?) (אשמח גם לרעיונות עם הגדולות לבד (למרות שהן מסתדרות לבד במשחק בצק וכד') אבל בעיקר עם כולם ביחד ב. חוגים - אני מתלבטת אם לרשום אותן לחוגים. בגן יש להן ריתמיקה והתעמלות. האם יש משהו שבאמת מפתח בגיל הזה ((מתכוונת שיש בחוג עדיפות על פני פעילות בבית) או שזה סתם להעביר את הזמן...? ג. ועוד משהו - לבינונית חוגגים יום הולדת 3 בקרוב. מה אפשר לבקש כמתנה? יש לנו בבית תלת אופן, בימבה (קורקינט מתאים לגיל 3 ? אופניים? הגדולה קבלה בגיל 4) משחקי קופסה - יש לוטו, דומינו, פאזלים, מרוץ שבלולים (היא עדיין לא מבינה את הרעיון, בגדולה כן), צבעוני לטף וכו' - לאחרונה רק משחקים עם הפאזלים קצת. משחקי דמיון - החל מבובות, בית בובות וכד' וכלה בחווה, מכוניות, משאית, כלי רופא, כלי עבודה, (ואצל הסבים - מוסך ומטבח). יש עוד תחום שכדאי להוסיף או שזה מספיק? גם ספרים יש לנו כוננית שלמה אולי יש לך רעיון למשהו שונה ?
שלום יעל, (מזמן לא שאלתי... לכן יש לי כמה שאלות
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)