הפעלתי את השרת אפצ´י.. וזה

cmaand

New member
הפעלתי את השרת אפצ´י.. וזה

לא ממש עובד.. דבר ראשון... עשיתי ריסט נכנסתי ישר לצורה הטקסטית (יש את האתר שמגיע לבד עם הלינוקס... זה עם ההסברים) בקיצור אני מתחבר לאינטרנט... וכותב את הפקודה etc/init.d/httpd start זה מחכה כמה שניות ועושה על הכל "אוקיי" ירוק וזה הופעל... אני הולך לשכן שלי כותב אצלו את האיי.פי וגם את הדומיין החינמי שנרשמתי עליו ו.. לא נכנס... זה לאט לאט לאט.. ובסוף כותב לא נמצא... עשיתי פינג לאיי.פי שלי לראות שבאמת המחשב מחובר לא הצלחתי בקיצור... נכנסתי לקייד כתבתי בדפדפן את האיי פי.. וזה עובד... הלכתי מעוצבן לחבר אחר שלי.. גם משם לא נכנס וגם מהשכן שגר מאחורי בקיצור! משהו לא בסדר לא הגדרתי כלום באפצ´י ככה שאני לא הרסתי כלום נשאר אותו דף שהגיע עם הרדהט... וזהו בעצם.. אין לי מושג מה הבעיה בתודה מראש cmand.

beitar

New member
יכול מאוד להיות שזו בעית

פיירוואל שמסתיר את פורט 80 לעולם. אתה יכול לרשום: ipchains -F שיבטל את כל הרישומים של הפיירוואל ולנסות להכנס ( אני מניח שאצלך מופעל ה ipchains, אם אתה עובד עם iptable אז תריץ: iptables -F ) אחרי שתנקה את המחשב מהפיירוול תנסה להתחבר למחשב ממחשב אחר: (מקלידים ב URL רק את ה IP של המחשב שאליו מתחברים). אם זה יילך, ברור שצריך לשחק עם הפיירוואל כדי לאפשר את השרת לעלום החיצוני... מה שעשיתי בהסבר הייתה כיבוי מלא שלו, לטוב ולרע.... אם זה לא יעזור, אז צריך להמשיך הלאה לבדוק... אבל אני כמעט בטוח שזו הבעיה.

cmaand

New member
מאיפה צץ לי פיירוואל ומה זה nat

לא הגדרתי שום פיירוואל לא יודע מאיפה זה בא בכלל ומה זה הnat הזה ?

אם ספק האינטרנט שלך מפעיל nat

עליך .. אתה לא תוכל להגיע אל המחשב שלך מהמחשב של החבר/השכן וכו´ . אלא אם כן הם מנויים באותו ISP ומתחברים אל אותה תת רשת. עם זאת ייתכן מאד שלא מופעל עליך NAT . השאלה היא האם הכתובת שלך היא אמיתית באינטרנט.

cmaand

New member
שאלה לדורון

איך אני מברר עם הNAT הזה מופעל עלי ומה אתה מתכוון שאתה אומר "הכתובת שלך היא אמיתית באינטרנט" אני גם מנסה להתחבר אל הIP שלי.. אז הכתובת החינמית שלי לא קשורה לזה אני מחובר לאקטקום אם זה אומר משהו בקשר ל NAT... בתודה מראש cmand.

אני חושב שאקטקום

נותנים כתובת אמיתית..(לא בהכרח קבועה , אבל אמיתית). תנסה לעשות nslookup לשם domain שרכשת .. ותראה אם ה ip שחוזר הוא ה ip שמופיע לך ב ifconfig (אם יש צורך בהרצת תוכנית לקוח כלשהיא כדי לעדכן את הכתובת תריץ אותה לפני זה). אחר כך תבדוק מהמחשב של השכן שלך האם יש nslookup , האם ה ip שחוזר (אם חוזר הוא נכון) ותנסה גם את traceroute (אם זה winnt אז tracert ) לכתובת ה IP שלך בכדי לראות אם יש קשר ואם לא היכן הוא נופל ..

cmaand

New member
אז ככה

1) יש לי איי.פי קבוע באקטקום 2) הדומיין לא קשור כרגע כי ניסיתי להתחבר אצל שכנים שלי לכתובת איי.פי ולא לדומיין 3) עשיתי פינג לאיי.פי שלי וקיבלתי תשובה אני חושב שבאמת הבעיה היא הפיירוואל מצאתי את הipchains עובד ועשיתי לו ipchains -F ואני מחכה למישהו שיבוא לדבר איתי בצאט שיוכל לנסות ברגעי האמת שאני מריץ את השרת או לחכות לשכנים שלי שיתעוררו...

cmaand

New member
תודה רבה רבה לכולם

נכנסתי במצב רוט.. התחברתי לאינטרנט.. הורדתי את הפיירוואל הפעלתי את האפצ´י.. רצתי לשכן שלי
והכל עבד פרפקט... ומהירות תותחית

ezaton

New member
אם תקרא את כל הקישורים

תראה שהפיירוול חסם לו את פורט 80. Ez

lizard

New member
מה שהתכוונתי זה למה לא לאפשר

רק את פורט 80. לא צריך לבטל את כל הFW.

ezaton

New member
כשאתה לא יודע לחתוך פלח עוגה