הפעלת מכשיר בחול

zukik

New member
הפעלת מכשיר בחול

מישהוא יודע מה בדיוק צריך לעשות על מנת להפעיל מכשיר בחול ?? האים מספיק לקחת את הרשיון ? או שצריך עוד משהוא ??? הכוונה להפעלת 2M לא HF שדורש אנטנה גדולה מה לגבי העברת הציוד בכניסה למטוס ? האים ניתן ללכת איתו למטוס או הוא חייב להיות בתא המטען ??? מנסיוני הבודקים (בעיקר בחול ) לא יודעים איך לאכול את ה הנדי ומתחילות שאלות וויכוחים מיותרים הם גם לא תמיד יודעים מה זה רשיון חובבים אז האים יש פה מישהוא עם נסיון שיכול לתת תשובה גם להכנסת הציוד וגם להפעלתו (הפעלתו זה שפתאום עוצר אותי שוטר רואה את המכשיר שואל מה זה ) ? מדובר על מדינות אירופה כמו גרמניה אוסטריה שויץ תודה מראש רונן דרך אגב בהמשך להודעה של מישהוא ממיקודם חבל שאתר האגודה לא מכיל את האנפורמציה הזאת ובמקום זה יש רק שטויות מתערוכה בגרמניה .... חומר למחשבה ....

אני לוקח נייד ואין שום בעיה. בשיקוף הם רואים כמובן ואין הבדל בין מקמש 2 מטר למחשב הנייד או לנגן MP3. לפעמים מתעוררת שאלה של זיהוי ואז אני עונה מכשיר קשר. במעמד הזה סוגיית הרשיון לא עולה, רק בטחון. מחו"ל לארץ הם יכולים לבקש ל"הסניף" אותו יחד עם המחשב. כאשר אני שולח אותו במטען אני דואג כמובן לפרק אותו (אנטנה וסוללה). לשוטר ברחוב ממש אין עניין באדם שמדבר במכשיר קשר. טיסה נעימה,

4z5ca

New member
גם אם הוא צועק למכשיר "אללא-הו-אכבר" ?!

...במרכז לונדון נניח ?

4z5ca

New member
נרשם

בנוסף לדף מידע באתר שהרגע "התנודבת" להכין, קוראי הגל ישמחו לשמוע על ניסיונך במעברי גבול וטיסות. אני מוכן לעשות לך עריכה והגהה. אגב גרמניה, מי האחרון שנסע לגרמניה ולא הביא לנו מתנות מהדיוטי פרי ?! אז שקט
אגב-2 : להמנע משדה התעופה במינכן. תדהר.

zukik

New member
איך אמר פעם "גולף פפה"

אני מתנדב ... לא מנדב כנראה שלא למדת כלום ... :)

למעלה