הפעלת Run As Different User במחשבי Win 7 בדומיין

Melory26

New member
הפעלת Run As Different User במחשבי Win 7 בדומיין

שלום,

אני מקווה שזה הפורום הנכון. אם לא, אני אשמח אם תכוונו אותי לפורום הנכון.
אני נמצא בסביבות מחשבים גדולה מאוד שנותנת תמיכה לאלפי משתמשים בדומיין מקומי.
כשאחד הנציגים מתחבר למחשב מרוחק עם מערכת הפעלה WIN XP, יש לנו תוכנת Run As שמפעילה את ה-Windows Explorer, מבקשת שם משתמש וסיסמא לדומיין המקומי. הנציג מכניס את השם משתמש והסיסמא, וחלון ה-Windows Explorer נפתח תחת היוזר של המשתמש, אך עם הרשאת אדמין וכאן הנציג יכול לבצע כל פעולה כמו התקנת תוכנות, הסרה, עריכת REG וכל מה שהוא רוצה, ממש כמו אדמין מקומי.

בווינדוס 7 זה שונה מסיבה כלשהי, ה-Run As שיש לנו לא ממש עובד כמו שצריך ומלבד מחיקת קבצים, כמעט ואין גישה לאדמין כמו בדיקת מדפסות, הסרה והתקנה שלהם, הסרת תוכנות וכו....

האם מישהו כאן יודע איך אפשר לייצר תוכנית שתפעיל את ה-Run As בווינדוס 7 בדומיין כמו שצריך ובעצם יהיה אפשר לעשות כל מה שצריך ?

תודה.

DuuGi

New member
לא ציינת באיזו תוכנה מדובר.

אין לכם אנשי סיסטם שהקימו את מערך התמיכה שאמורים לטפל בתקלות האלה?
אם אתה הוא האחראי על הסביבה אני מניח שתוכל לתרום קצת יותר פרטים.
אם לא אתה אני מניח שפנית כבר לאנשי הסיסטם הרלוונטים.
&nbsp
אנחנו לא מכירים את הסביבה שלך ולא את התוכנה שאתה מדבר עליהה אז בבקשה קצת יותר פרטים כדי שנוכל לעזור.

יש תוכנה בשם Run as GUI

שמבצעת את מה שאתה מבקש
&nbsp
https://gallery.technet.microsoft.com/run-As-GUI-b23012b2
&nbsp

F00D Is G00D

New member
אכן הפונקציונליות הזו נעלמה בויסטה

החלון אקספלורר שתצליח לפתוח לא יהיה אדמין, ולא יהיה לו תוקן לדומיין - בקיצור לא שווה כלום
&nbsp
אם תחפש על makemeadmin או runasexplorer תמצא כמב פוסטים מעניניים גם מאנשי sysinternals.
&nbsp
פתרון נוח בשבילי אגב, היה לשים ב share נגיש קובץ mmc מקונפג כמו שרציתי (כולל עם ספריות רשת, כל מני הגדרות במחשב, תוכנות, runasadmingui וכ'ו), ומוגדר לבקש משתמש וסיסמא (ניתן ב mmc להגדיר שיבקש תמיד). אומנם מה שייפתח ב pid הילד לא יישאר עם אותה הרשאה, אבל הצלחתי לפחות לחסוך חצי מההקלקות בכך שהכל מרוכז ב mmc הזה.

למעלה