רוויטלי יקרה
כאב לי מאוד לקרוא את כאבך, ואת הניצול שאת עוברת, אבל עם כל הכאב את יכולה לשלוט בחלקו, ולמנוע אותו. 1-אני בחורה נכה רווקה, בת 32. 2-אני מאוד רוצה חבר לחיים-כמוך ומבינה אותך. 3-אני חיה כרגע מקצבת ביטוח לאומי. 4-אני מאוד זקוקה, ומחפשת אהבה. 5-אני כמוך המון המון בודדה ולא ניידת. 6-אני גרה בדירה שכורה (מבחינת הגברים סבבה לא צריך חדר במלון). אבל-וכאן אהיה גסה ו(סהר אל תתעצבנו), שילכו להזדיין כולם אני לא זונה, ולא מפרנסת של אף גבר שמנסה לנצל את המצב, מה פתאום שאני אפרנס גבר?. רוויטלי הבוקר קיבלתי טלפון מאיש מקצוע מאוד בכיר בתחום שוק ההון, אמר לי רחל אני נפרד ממך. אני עוזב, ואני נתתי לו להמשיך להרגיש שאני שמה עליו בכלל. הגבר הזה עשה לי הרצאה שלמה, והוא לא היחיד, ולא פעם חזרו על זה, אנשים שונים, וברגעי מצוקה שלי, רחל תראי את חיה בחיים חרה, אולי לעולם לא תתחתני, ולא יהיה לך חבר לחיים , ואת מאוד רוצה קשר , אז תסתפקי ותהני מקשרים מזדמנים, הגבר הזה מאוד רצה לפני חודשים ``קשר איתי``, ובא אלי הביתה בתירוצים שונים, לקח לי זמן להבין או יותר נכון עד שאמר לי במפורש רחל נדלקתי-אמרתי לו באותו רגע תיזהר שלא תישרף, אבל אלי לא תתקרב. הוא כמובן נדהם, כי הוא מצואיסט ואני יודעת, שמלא רודפות אחריו, והסירוב שלי היווה לו אתגר, עד שיאשתי אותו. אני יודעת טוב מאוד מה אני מחפשת בחיים, גבר שיואהב ואוהב אותו, ולא בשביל סקס נטו, לכן אעדיף להישאר רווקה עוד הרבה זמן, ולא להכנע לחיזורים שיקריים, שמטרתם לנצל, כמה זמן שזה יקח, וככה לא ארגיש זולה. רוויטלי, כשאת יוצרת קשרים, ומעונינת בקשר של סקס אחלה נהדר, אבל אם את יוצרת קשר ורוצה להאמין שזה קשר מסוג אחר , יש לא מעט דרכים להבין אם זה בכלל אפשרי. 1-גבר נשוי שיספר לך עד מחר שהוא רוצה אותך, ועומד להתגרש, ורע לו עם אישתו ובלה בלה בלה.......תגידו לו תתגרש אחרי זה נדבר, עד אז תביני הוא מחפש זיון נטו, איך לגלות שהוא נשוי לא בעיה בכלל תבקשי להפגש בימי שישי בערב , ובערבי חג. 2- גבר שאת בקשר איתו בשום אופן אל תפרנסי אותו, ואל תוציאי עליו שקל, שהוא יהיה איתך כי הוא רוצה להיות איתך ולא בשביל כספך. 3- אל תראי לגבר שאת כל כך זקוקה לגבר נואשות, יש מספיק זאבים ובמיוחד ברשת, שקולטים את זה מהר ועטים על טרף קל. 4- אל תעשי את הטעות שלי , כלומר אל תשימי את הזוגיות כמרכז החיים, אין גבר אני מתאבדת. כי האמת שהחיים יפים גם בלי גבר בחיים, ובלי ילדים, (מי שמדברת), את עובדת בהתנדבות , עם קהילה ויכולה לקבל המון סיפוק ואהבה מעבודתך. 5-יש אהבה בעולם, גם בלי גבר במיטה, חפשי לך חברה אוהבת ותומכת, תבני אותה לאט לאט, זה אפשרי, זה לוקח זמן , אבל אפשרי, והנה התחלת כאן באינטרנט הגעת למקום שאוהבים אותך ומגיבים לך מאהבה, ולא מניצול או זלזול. תהיי חזקה נשמה רחל-נשמה