הפעם אני מוכנה יותר להתאבד מאשר פעם

הפעם אני מוכנה יותר להתאבד מאשר פעם

עברתי המון ואין לי רצון יותר להיות הזבל של כולם הזונה של כולם המפרנסת של כולם אני בחורה נכה אשר חיה על ביטוח לאומי וכל מה אני רוצה לעשות אחרי שאיבדתי הכל שהיה חשוב לי הכי בעולם זה להתאבד אך הפעם אני לא השתמש ב-104 כדוריםשונים של אנטי דיכאון הפעם אני מתכוונת להמליח לא לחיות מה כבר נישאר לי בחיים? ממש כולם לא גבר שרציתי וחלמתי כל חיי לאהוב עכשיו זהו זה ניגמר מרוויטלי בת34 רווקה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מה קרה רוויטלי?

אני מבינה שנפרדת מחבר, לא ידעתי שיש לך חבר. בכל אופן, זה כואב מאוד, יכולה להבין אותך. רק מה, להתאבד בגלל זה? למה... את גם מתארת משהו שמצייר תמונה של ניצול במערכת היחסים הזאת. אז אם זה נגמר, את חופשייה מכל זה. למדת מה שלמדת, כאבת ועדיין כואבת, אבל עכשיו את חופשייה. מקווה שתתני לעצמך צ`אנס ולא תעשי מעשה נואש שאחריו אין עוד סיכוי לכלום. מגיע לך לחיות טוב, מגיע לך שיכבדו אותך רוויטלי. לא מגיע לך למות.

אני חשה אפס

אני חשה שאני לא שווה כלום אני חשה אפס שמשהו שאני עשיתי כל חיי לא היה טוב וכל מה שקרה ועדיין קורה לי מגיע לי הרי זואת שילדה אותי בעצמה אמרה שהיא לא מבינה למה היא מתעללת בי כל השנים שהכרתי אותה עד גיל 18 שכבר אז הפסקתי את ההתעללות שלה בי בין אם זה היה התעללות מילולית נפשית והכי גרוע גופנית הגיע לי ההתעללות המינית של הילדים בבית-החולים שבו גדלתי ואני בטוחה שהאונס במקום הלא מקובל עברתי בגיל 23 גם הגיע לי אני מאמינה שהנכות בה נולדתי ואני גם מאמינה שגם כל הנכויות האחרות שקיבלתי במשך השנים הגיעו לי כל מה שקרה וקורה לי בחיים מגיע לי לא הייתי צריכה להיוולד ולמרמר לכול הסובבים בכל 34 שנות חיי אסור היה לי ליוולד בכלל חבל שהיא לא הפילה במלחמת ששת הימים כאשר אני הייתי בבטן שלה מרוויטלי בת34 רווקה

agness_666

New member
רוויטלי

נשמה, את נשמעת לי בחורה מאוד חזקה לפי מה שכתבת למעלה. אני מאמינה שמגיע לך רק טוב, ואני מאחלת לך רק טוב. באהבה אגנס

רקפת....

New member
רוויטלי היקרה (טריגר...אולי)

אני כל כך מכירה את ההרגשה שאת מתארת שכל הרע בעולם מגיע לך אבל למדתי שזה לא נכון. אני מתחילה להאמין שאפילו לי מגיע טוב ואת יודעת מה קורה? הטוב אכן מגיע. אני גם גדלתי בבית מלא בהתעללות, ילדה מאומצת של הורים גרושים...אבא שלי התעלל בי רגשית ובמכות...ואמא התאבדה כי לא ידעה מה עוד לעשות. גם אני עברתי תקיפות מיניות ואונס...אז אני מבינה את היאוש שלך. אני תמיד חשבתי שחיי יהיו חשוכים אבל יש לי המון נקודות אור למרות הקושי ולמרת הכאב הרב. רוויטלי תחזיקי מעמד כי הדברים חייבים להשתפר ואל תשכחי שאת לא לבד...אנחנו פה. רקפת

עילה

New member
אני חושבת שהמגיע שלך הוא מנגנון

הגנה, בפני התאכזבויות נוספות, בפני צרות נוספות. אם תחשבי שזה לא מגיע לך אז תהיי בעצם חשופה. לרצות שיגיע לנו משהו טוב זה אומר, לקחת את האפשרות שזה לא יתקיים ובמצבך קשה לך לעמוד בפני אכזבות או קשיים נוספים ולכן את מעדיפה להגיד זה מגיע לי. זאת כנראה מנוחה מההתמודדות הקשה היום יומית שאת עוברת וכנראה המנוחה הזאת (בדמות הייאוש והרצון להתאבד והמגיע לי), אומרת לך שאת באמת צריכה קצת לנוח. מבלי לחפש עכשיו דברים טובים יותר, ממש לאפשר לעצמך לנוח ולא לכעוס על עצמך על כך שהפסקת להתמודד. כי לא הפסקת. את רק נחה. והדיכאון והמנוחה הם חלק מההתמודדות. חלק משמעותי ביותר. הכי חשוב לנסות להיות בקרבת אנשים, כדי שלא תעשי שטויות. ולא חשוב איזה אנשים. אם זה במחשב או בקבוצת תמיכה או סתם בקניון מקום שיש בו אנשים. ותיזכרי שאת כן רצויה בעולם שלנו ובחברה שלנו. את מקסימה

מחושבת

New member
תסתכלי במה שכתבתי ל- עצמי

אולי גם את יכולה להיעזר כמו שאני נעזרתי והיום אני ממש מאושרת למרות שבאופן אובייקטיבי העניינים לא ממש הכי הכי. רק מה, יש לי נדודי שינה. אז מה? אני ישנה יותר ביום ובלילה מבלה שעות באינטרנט. באהבה - שוורץ131

רוויטלי יקרה

כאב לי מאוד לקרוא את כאבך, ואת הניצול שאת עוברת, אבל עם כל הכאב את יכולה לשלוט בחלקו, ולמנוע אותו. 1-אני בחורה נכה רווקה, בת 32. 2-אני מאוד רוצה חבר לחיים-כמוך ומבינה אותך. 3-אני חיה כרגע מקצבת ביטוח לאומי. 4-אני מאוד זקוקה, ומחפשת אהבה. 5-אני כמוך המון המון בודדה ולא ניידת. 6-אני גרה בדירה שכורה (מבחינת הגברים סבבה לא צריך חדר במלון). אבל-וכאן אהיה גסה ו(סהר אל תתעצבנו), שילכו להזדיין כולם אני לא זונה, ולא מפרנסת של אף גבר שמנסה לנצל את המצב, מה פתאום שאני אפרנס גבר?. רוויטלי הבוקר קיבלתי טלפון מאיש מקצוע מאוד בכיר בתחום שוק ההון, אמר לי רחל אני נפרד ממך. אני עוזב, ואני נתתי לו להמשיך להרגיש שאני שמה עליו בכלל. הגבר הזה עשה לי הרצאה שלמה, והוא לא היחיד, ולא פעם חזרו על זה, אנשים שונים, וברגעי מצוקה שלי, רחל תראי את חיה בחיים חרה, אולי לעולם לא תתחתני, ולא יהיה לך חבר לחיים , ואת מאוד רוצה קשר , אז תסתפקי ותהני מקשרים מזדמנים, הגבר הזה מאוד רצה לפני חודשים ``קשר איתי``, ובא אלי הביתה בתירוצים שונים, לקח לי זמן להבין או יותר נכון עד שאמר לי במפורש רחל נדלקתי-אמרתי לו באותו רגע תיזהר שלא תישרף, אבל אלי לא תתקרב. הוא כמובן נדהם, כי הוא מצואיסט ואני יודעת, שמלא רודפות אחריו, והסירוב שלי היווה לו אתגר, עד שיאשתי אותו. אני יודעת טוב מאוד מה אני מחפשת בחיים, גבר שיואהב ואוהב אותו, ולא בשביל סקס נטו, לכן אעדיף להישאר רווקה עוד הרבה זמן, ולא להכנע לחיזורים שיקריים, שמטרתם לנצל, כמה זמן שזה יקח, וככה לא ארגיש זולה. רוויטלי, כשאת יוצרת קשרים, ומעונינת בקשר של סקס אחלה נהדר, אבל אם את יוצרת קשר ורוצה להאמין שזה קשר מסוג אחר , יש לא מעט דרכים להבין אם זה בכלל אפשרי. 1-גבר נשוי שיספר לך עד מחר שהוא רוצה אותך, ועומד להתגרש, ורע לו עם אישתו ובלה בלה בלה.......תגידו לו תתגרש אחרי זה נדבר, עד אז תביני הוא מחפש זיון נטו, איך לגלות שהוא נשוי לא בעיה בכלל תבקשי להפגש בימי שישי בערב , ובערבי חג. 2- גבר שאת בקשר איתו בשום אופן אל תפרנסי אותו, ואל תוציאי עליו שקל, שהוא יהיה איתך כי הוא רוצה להיות איתך ולא בשביל כספך. 3- אל תראי לגבר שאת כל כך זקוקה לגבר נואשות, יש מספיק זאבים ובמיוחד ברשת, שקולטים את זה מהר ועטים על טרף קל. 4- אל תעשי את הטעות שלי , כלומר אל תשימי את הזוגיות כמרכז החיים, אין גבר אני מתאבדת. כי האמת שהחיים יפים גם בלי גבר בחיים, ובלי ילדים, (מי שמדברת), את עובדת בהתנדבות , עם קהילה ויכולה לקבל המון סיפוק ואהבה מעבודתך. 5-יש אהבה בעולם, גם בלי גבר במיטה, חפשי לך חברה אוהבת ותומכת, תבני אותה לאט לאט, זה אפשרי, זה לוקח זמן , אבל אפשרי, והנה התחלת כאן באינטרנט הגעת למקום שאוהבים אותך ומגיבים לך מאהבה, ולא מניצול או זלזול. תהיי חזקה נשמה רחל-נשמה

למעלה