הפעם אני מקווה שזה הפורום המתאים..

b love

New member
הפעם אני מקווה שזה הפורום המתאים..

שולחת לם קישור...

זה בהחלט הפורום המתאים!../images/Emo24.gif

היי בת-אל. קראתי את דבריך, והאמת היא, שלצערי הרב, למעט להיות אוזן קשבת, אין לי הרבה מה להציע. יש לי 2 הצעות בשבילך. ראשית, כתבת שכבר דיברתם על ללכת לייעוץ משפחתי, אך אימך פסלה זאת על הסף. אני הייתי הולכת בכל זאת. גם בלי אמא שלך. למה? מכמה סיבות. ייתכן, שאם רוב המשפחה תיהיה בייעוץ, יינתנו לכם כלים אחרים להתמודד עם אמא שלכם. שנית, אולי בשלב מסויים, תתעורר סקרנותה והיא תיהיה מוכנה ללכת "כדי לראות מה השטויות שממלאים לכם בראש" (וזה בסדר, העיקר שהיא תבוא). אם אבא שלך, מוכן ללכת לייעוץ, תשכנעי אותו שתלכו כולכם חוץ מאמא שלך. זה ייעשה לכם רק טוב. שנית, האם יש לך אפשרות לצאת בשעות הצהרים מהבית? (חוגים, התנדבות, עבודה, משהו?). להיות כמה שפחות בבית (אבל עדיין לשמור על אותה רמה בלימודים, כדי שזה לא ייתן לה סיבה למה לא). אמא שלך, ממה שאת כותבת, מאוד מרוכזת בעצמה. לצערי, לא תמיד יש לזה פתרון, בייחוד, אם היא לא מעוניינת באחד כזה. מקווה שהפתרונות שנתתי לך ייעזרו קצת. בכל מקרה, מקווה שעוד אנשים ייכנסו ויעזרו. שיהיה לך שבוע קל יותר. יעל

b love

New member
../images/Emo10.gif תמיד יש לה מה להגיד,

אי אפשר כבר לברוח מזה... גם גם ככה בקושי בבית, אבל תמיד שאני באה יש סיבה למריבה, אני בד"כ מתחילה בצפר מאוחר, וחוזרת מאוחר, ורוב הזמן אני בחדר או במחשב, אבל היא מגיעה עד אליי.. בשבתות אני בעמותה תנו לחיות לחיות.. אבל.. לא יותר מזה..

33נמי

New member
בת אל יקרה מפז

שכנה יקרה,
ליבי איתך ואני רוצה להגיד לך כמה דברים בתור אמא ובתור ילדה. אם אמא שלך לא יכולה לפתוח את הלב ולהגיד לך מילות אהבה ולהראות לך חיבה, זה לא אומר שהיא לא אוהבת אותך. קשה לה בחיים וקשה לה להפגין אהבה. היו לי תקופות דומות כאלה עם אמא שלי ואז החלטתי ללכת על הפוך על הפוך. זאת אומרת שאני באתי וחיבקתי אותה, סתם כך. אמרתי לה שאני מעריכה אותה, אמרתי לה שאני אוהבת אותה. אמרתי לה שאף פעם אנו לא אומרות את זה ושאני חושבת שזה חשוב שהיא תדע כי לפעמים לא מספיקים להגיד את זה. אז היא פשוט בכתה,חיבקה ונפתחה כמו פרח. כמוך היא צריכה חום וכנראה אין לה את זה. כנראה היא מרגישה שיש עליה עול של גידול הילדים, פרנסה וכו.. מה שמאוד מלחיץ. אני בתור אמא גם לחוצה מאוד לפעמים וזה בא על חשבון הילדות (מגיעה עיפה מעבודה ואז אין לי סבלנות וכוח וכל דבר קטן מרגיז אותי. את נפלאה רגישה ומקסימה. תחזיקי מעמד. בשבילי את מקסימה!

למעלה