הפעם אני צריך עזרה

m e i r

New member
הפעם אני צריך עזרה

חבר שלי קנה לי לפני 10 חודשים מכשיר נוקיה 3330 מצרפת. המכשיר אחלה ואני משתמש בו בישראל, אבל... אין בו עברית. ביורוקום אמרו לי במשך חודשים שרק כשהם ישווקו את המכשיר בישראל ניתן יהיה "לגייר" אותו אבל כשהם התחילו למכור והגעתי שמח וטוב לב אל משרדי יורוקום בתל אביב אבל פתאום הם אומרים לי שהם שינו את הנוהל וחוששים שמא המכשיר חסום לסים זר ולכן ייתקע. הסברתי להם שהמכשיר לא חסום ולראיה אני משתמש בו בישראל, ובנוסף אני מוכן לקחת את הסיכון, אולם הם בשלהם, ולא מוכנים בשום פנים ואופן לעדכן לי לעברית למרות שיש לי אחריות יצרן של נוקיה לשנה ולמרות שהסכמתי לשלם עבור העדכון. מה אפשר לעשות? תודה מראש!!

זוהי חוצפה של יורוקום!

הם משום מה נגד צריבת מכשירים מחול, כאילו הם לא שייכים לנוקיה או משהו. זאת ממש חוצפה. אני כבר אמרתי מה לעשות ואני חוזר על זה. לשלוח מייל לנוקיה בצרפת ולבקש מהם שיבדקו אם הIMEI אם יש עליו סים לו או אין. כמובן שאין וללכת עם תשובתם ליורוקום. אני אישית אם היו עושים לי כזה הייתי עושה להם שם כזה סקנדל!!!

--->

תגיע לאחת מנקודות השירות של אורנג´ ובקש לצרף את המכשיר לשירות אחריות ותחזוקה של אורנג´. בעזרת תוכנה מיוחדת,בודקים במעבדה אם המכשיר שלך פתוח לסים זרבצורה חוקית או שהוא פרוץ. אם המכשיר פתוח לסים זר בצורה חוקית-לא תהיה כל בעיה לצרף אותך לשירות אחריות וכמובן-לצרוב לך עברית. לדעתי זה הפתרון היחידי שלך כרגע..

m e i r

New member
חשבתי על זה

וזה מה שאעשה אם אאלץ, אבל בשלב זה אינ רוצה לחסוך את מחיר הבדיקה ואת מחיר הsim only. יש פתרון אמיתי בלפנות לנוקיה העולמית?

בוודאי

יורוקום מתנערים מאחריות נוקיה! אני באמת צריך לשלוח אימייל על כך ולהתלונן... חבל שאין לנו נציג יורוקום כאן לצעוק עליו קצת...

geostant

New member
מזל שאין פה נציג יורוקום...

אחרת היית פה מלחמת עולם שלישית...

Nokia Fan

New member
אפרופו אי-מיילים...

מישהו יודע מה האי-מייל של נוקיה??? חיפשתי בכל נבכי האתר שלהם ולא מצאתי... ירון

wiz

New member
../images/Emo26.gif חשוב ../images/Emo70.gif

אבא שלי קנה לי 8250 מחו"ל, והוא הלך איתו לאורנג´ כדי לקבל כרטיס סים עבורו (מבצע או משהו). בשביל לתת את הכרטיס, הם הריצו בדיקה בכל העולם, של המספר הסידורי של הפלאפון - וזאת ע"מ להוכיח שהוא לא גנוב (ואני מאמין שגם כדי להראות שהוא לא חסום לסים זר). אני יכול להוציא מאורנג´ אישור כזה, ואז ללכת ליורוקום ע"מ שיצרבו לי עברית במכשיר
הפלאפון אינו משווק בארץ, ולכן אני מאמין שתהיה עם זה בעיה, אבל מכיוון שמחר אני צריך ללכת לסניף אורנג´ בין כה וכה, אני אשמח לטפל גם בזה... ד"א, אם יש לך אייסיקיו, תוסיף אותי: 111378009. כנ"ל לגבי כל מי שרוצה...
wiz

לא יצליח מסיבה אחרת

אין להם את המכשיר ולכן אין להם את התוכנה של המכשיר.

eranavni

New member
גם לי זה קרה

רק שעם 3310 אבל אז הייתה לי בו תקלה והם החליפו לי מכשיר אבל זה לא מה שאני ממליץ

m e i r

New member
אורי למה התכוונת?

ואם כבר אתה מפרט, האם ישנם סיכונים מבחינת המכשיר (שייחסם) והם מדובר בהפרת זכויות יוצרים?

אין כל סיכון

המכשיר כמובן אינו מכיל נעילת סים לוק, ולכן אין שום סכנה בצריבה.

מממ...אני חושב שאתה טועה

אם המכשיר "נפתח" בצורה לא חוקית לסים זר ואחר כך צורבים אותו-הוא רושם "כרטיס סים נדחה סופית". ואז המכשיר שווה לזבל

m e i r

New member
למי יש את הemail של NOKIA העולמי?

הפכתי והפכתי באתר, אפילו נרשמתי למשהו שבדיעבד אני לא בטוח מה מדובר, אלב דוא"ל לא מצאתי. יש תשובות בבקשה???

למעלה