הפעם אני צריכה עזרה -בהודעה מהיקום

תיקתק1

New member
הפעם אני צריכה עזרה -בהודעה מהיקום

שולחת פרטים לעין 3 וללאונרדו .ולכל מי שיקבל מסר בשבילי. קבעתי בר מצווה לבן ב20.10.09 וראיתי דיגי' מקסים. וכשבאתי לסגור איתו הוא אמר שהוא עסוק באותו יום ,ונתן לי דיגי אחר מאוןתה חברה. סגרתי איתו וחתמנו חוזה אבל בלב אני לא רגועה ,כי איך אומרים נדלקתי רק עליו . לאחר כמה שיחות הוא אמר לי שהוא פנוי יום קודם זאת אומרת ב19.10.09 ואם אולם האירועים פנוי אז בשמחה הוא יעביר את היום. כמובן שהיה סוף שבוע ואני אמרתי לעצמי שמה שאלוהים רוצה זה מה יהיה-, וכרגע קבלתי טלפון מאולם האירועים שגם הם פנויים ואין בעיה להעביר את היום. ועכשין אני בדילמה- של מה לעשות . נשמע אדיוטי אבל סומכת על דיגי שראיתי יותר ממה שסומכת על מישהוא שמומלץ אבל לא מוכר לי. אנא עזרתכם בנידון . תאריכי לידה ושמות הבן עידן בן תקוה תאריך לידה 13.1.96 ואני תקווה בת כרמלה 15.07.1956 תודה תודה.

תעבירי ליום קודם

זה 19/10 נשמע לי יום טוב!!! ושיהיה במזל טוב ושאלו יהיו הדאגות הכי גדולות שלך!!!

??לא מבינה, את שואלת מה לעשות?

אני מאמינה באופן אישי שהאנשים עושים את האירוע..ולא הפרטים...למרות שמובן שהפרטים חשובים ומלחיצים בשלב התכנון.. 'כשהרמתי חתונה ', בתווך של חודשיים וחצי בסלון כלות..ובאולם וזה התפלאו על השאננות...כנראה שאני לא האדם לשאול בנדון, המסר בשבילך אומר...שהכל יהיה בסדר....

למעלה