הפעם ביום ראשון בסטאר - מראים את

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
הפעם ביום ראשון בסטאר - מראים את

מאלדר לשנייה (משתקף בעין של סקאלי). האם זה הפרק אותו ביים (וגם כתב?) דוקובני? אם לא - האם הוא בא במיוחד על מנת להצטלם לפרק זה (ולשניות הבודדות האלו)?

scoutlavie

New member
כן

זה הפרק ויליאם הנודע(לטובה או לרעה תחליט כבר אתה). דיויד ביים , וגם כתב חלק. אני אישית חושבת שחוץ ממההתחלה והסוף הוא די בסדר. מה שראית בפרומו לגבי דיויד זה כל מה שמראים ממנו באותו פרק. אין לי מושג אם זה חדש או לא , כי הוא אמר משהו שהגיוני שהוא אמר קוד ששניהם מחפשים תשובות. אולי כדאי שנשאל עוד מומחית- אורית יש לך מושג? שבוע טוב, ובהצלחה בבחינות!

bralon1

Member
ראיתי את הפרק ו (ספוילר למי שלא ראה

מישהו יודע מדוע החזירו את הבן של איש הסיגריות, חשבתי שהוא הרג את הבן סופית? ועוד משהוא מישהו יודע אם מתכוונים להחזיר גם את איש הסיגריות מי יודע אולי יחזירו גם את אלכס קרייצק

DarlingAdam

New member
ספוילר

קרייצ'ק, ובטח גם אנשים אחרים, יחזרו בפרק האחרון, אם כי לא בתור "עצמם" אלא.. לא הבנתי לגמרי, עוד לא ראיתי, אבל השחקנים יהיו שם.

scoutlavie

New member
סדר , עם ספוילרים רצינים../images/Emo58.gif

בקשר לספנדר - לא הראו אותו אף פעם מת ולא אמרו שהוא מת. רק השמיעו יריה בעונה ה-6 ומאז לא שמענו עליו. אני מצאתי את כל הרעיון להחזיר אותו די מחוכם ומפתיע. חוץ מזה , הגיע הזמן שתדעו שהרבה אנשים שחשבנו שהם מתים לא באמת מתו , כמו איש הסיגריות... מה שמוביל אותי לספוילר הבא והוא שהוא חוזר בפרק האחרון - חי..ואני לא כזו רעה כדי לגלות מה קורה בסופו. גם קריצק שם ועוד הרבה דמויות מהסדרה , חלק שעדיין חיים וחלק מתים,שמולדר מדמין שהם עוזרים לו. אז כדאי לכם להישאר לפרק האחרון ...זה כבר עוד מעט. נ.ב. אני די בטוחה שדיויד אמור להופיע שבוע הבא בביפ והעיר הגדולה.אם מישהו מעונין לדעת

למעלה