הפעם בפינתנו " טוב שנעלמתם"

הפעם בפינתנו " טוב שנעלמתם"

1993, שנה חביבה ביותר . לי יש בר מצווה , לעולם יש שנה מגוונת במוסיקה. אירוסמית חוזרים, גם דוראן דוראן,הפט שופ ביוס אף הם חוגגים , ומישהו היה חייב להרוס את החגיגה. 4 נון בלונדס. הלהקה מורכבת, נחשתם מ-4 בנות, לא ממש בלונדיניות (אבל הן הגרסה הלועזית ל"מכשפות" , ותבינו מזה מה שאתם יכולים). למה היינו צריכים את ווטס אפ? שיר באמת מזעזע , שתמיד הזכיר את DON´T WORRY BE HAPPY של בובי מקפרין. השיר הנ"ל כבש את מצעדי הפזמונים ברחבי העולם ,וגרם לי חלחלה כל פעם שנשמע ה"יה יה יה". כעבור פחות מחצי שנה נעשה צדק : הבנות הוציאו עוד שיר שנכשל בצורה גורפת והתנדפו מעולמנו , אותו השאירו עם צלקת נוראה .

KM-AIR

New member
אוהו...

ראשית, בזאת גילית את גילך (הצעיר, אבל הכייפי) שנית... אני רוצה לבשר לך שהסולנית (שכרגע שכחתי את שמה) עדיין פועלת מאחורי הקלעים (למשל: עובדת עם פינק) אבל כל עוד זה "הפרד ומשול" זה בסדר...

פינק סיפרה בראיון שהיא מעריצה אותה

והן נפגשו בעקבות הודעה מאיימת שהיא השאירה לה במזכירה האלקטרונית שבה, בין היתר, היא איימה לרצוח אותה.

KM-AIR

New member
איפה שמעת על זה??

..לא במקרה בתכנית הנהדרת והמהוללת ב"יס" - "וואי טי וי פופ מיוזיק"?

מיותר לציין

גם שהסולנית המופלאה כנראה הייתה נגד וזלין או בליסטיקס אחרת איך אפשר להסביר את העובדה שבקליפ השפתיים שלה נראות כמו אחרי ליקוי חמה בקנדהאר ?

יכול להיות. למרות שהיה נדמה לי שזה

מראיון שראיתי איתה בMTV ומשהו שקראתי בדוטמיוזיק.

GEL

New member
סנאו "אנפואמר" לוס דל ריו"מקרנה"

נעלמו אחרי שיר אחד וטוב שכך........הם לא תרמו לאנשות שום דבר טוב

במסגרת התוכנית התיעודית המהוללת

"טעמו המזעזע של ג´רי בגברים" אני רק אוסיף כי הייתי סבור בעברי שסנואו הוא אכיל לחלוטין. היום במחשבה שניה... טוב שהתבגרתי.

KM-AIR

New member
הוא בכלל לא מזעזע

רק בתמונה הזאת הוא בכלל לא דומה לעצמו! אהבתי אותו עם המראה האינטיליגנטי (משקפיים) בקליפ

זה בהחלט מסביר הרבה דברים

כמו למשל את החדש והלא משובח של פינק או את השתתפותה בקאבר המזעזע של כל הזמנים. אין מה לעשות , אמן גרוע נשאר גרוע.

NasTy GirL

New member
מגעיל!!!!~קרלוס-אני שונאת אותך!!!!!

קודם אתה בא לפורום אופנה ומתחיל להשחית דברים, אחרי זה אתה בא וןמשמיץ את הזמרת שאני אוהבת! מנייאק...
אני בטוחה שאפילו לא שמעת את אחד מהאלבומים שלה (טוב, אני חייבת להודות...השירים שהיא הוציאה באמת לא משהו...)-כי אם כן, אז...מה אני אגיד לך-אין לך טעם במוזיקה! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע! עכשיו, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג חומר על הזמרת הנפלאה הזו...בבקשה תרשמו לי...ועוד משהו... מישהו יודע למה עדיין לא הוציאו את הדיסק שלה בארץ המחורבנת והקטנה הזו?
@
@
לירי
@
@

הסיבה שהדיסק טרם יצא

חברות התקליטים מעוניינות ברווחים , והם לא יוכלו לממשם אם הם יביאו דיסק ש-5 אנשים יתעניינו ברכישתו

KM-AIR

New member
במקרה של פינק זה לא משנה

כי זה בכלל יבוא. לא מדפיסים בארץ. לדעתי הסיבה שזה עדיין לא כאן, היא שזה עדיין לא יצא בבריטניה- רק באמריקה. אנחנו נכללים (למזלנו) עם השוק האירופאי

Yaniv-DC

New member
אכן יש לכם מזל...

הרדיו כאן מחורבן, האם-טי-וי עוד יותר, הדיסקים איומים, ולפני כשלושה חודשים הם גילו את... סטפס(?!) לפני זמן לא רב ראיתי כאן ב-אם-טי-וי ראיון עם...A-TEENS שנשאלו איך דווקא הם, מכל אירופה, מצליחים באמריקה. גם אני שואל אותה שאלה... אגב, שר, שעוד לא שיחררה כאן את אלבומה, דווקא מוכרת... האמריקאים (יש לציין ההומואים) קונים את המהדורה הגרמנית. כמה? $29.99 לפני מס...

למעלה