הפעם בשרשור המתכונים בתקציב: מאכלי ווק למיניהם
איך מתגברים על בעיית התקציב כדי להנות מצורת ההכנה המהירה (והטעימה, בדרך כלל?) הזו.
האם כדאי להשקיע בלקט קפוא?
בתחום השימורים-
מה שנוסה אצלנו בינתיים: תירס יצא נהדר, גם גרעינים וגם ננסי. גזר ואפונה אשמור למאכלים "רכים" יותר כמו אורז.
בגזרת הירק הטרי יש לנו גזר.. המון!
אורז ונודלס יש בכיף.
אין כסף לטופו וחבריו
אגוזים אין אבל יש שומשום. שמעתי שאפשר לשלב טחינה ברוטב?
איך מתגברים על בעיית התקציב כדי להנות מצורת ההכנה המהירה (והטעימה, בדרך כלל?) הזו.
האם כדאי להשקיע בלקט קפוא?
בתחום השימורים-
מה שנוסה אצלנו בינתיים: תירס יצא נהדר, גם גרעינים וגם ננסי. גזר ואפונה אשמור למאכלים "רכים" יותר כמו אורז.
בגזרת הירק הטרי יש לנו גזר.. המון!
אורז ונודלס יש בכיף.
אין כסף לטופו וחבריו

אגוזים אין אבל יש שומשום. שמעתי שאפשר לשלב טחינה ברוטב?