הפעם האחרונה

faith2

New member
הפעם האחרונה ../images/Emo43.gif../images/Emo7.gif

זאת אולי הפעם האחרונה שתהיה לי ולאמיתי לכתוב הודעות מנהלתיות...והסיבה היא, שתפוז אנשים החליטו לקבץ בכ-20% מהפורומים, שזה יוצא 70 פורומים פחות או יותר. ולכן תפוז עושה "סלקציה" אם אפשר לקרוא לזה כך, וסוגרת את הפורומים עפ"י מספר ההודעות הכי קטן ועפ"י הפורומים שלא עלו בדרישות שהציפה להם ההנהלה. הודיעו לי ולאמיתי לפני מספר ימים כי הפורום אולי ייסגר בשבוע הבא, לא חשבנו זה רציני...אבל לצערי העניין סגור. הפורום ייסגר ביום חמישי הבא. אני באמת מצטערת, מספר פורומים כבר בתהליכי סגירה, אנחנו לא היחידים....נכנסתי לתפז משוב, זה עצוב כמה שזה נכון....

AvocadoWoman

New member
מה????????

לא רוצה!! ואני בטוחה שכולם חושבים כמוני!! אויי.. הפורום הזה היה כל כך חביב.. המריבות, התמונות... נו מה קורה להם?! אי אפשר לעשות כלום? אולי אנחנו נוכל להשפיע?? משהו??

למרות ש...

אני לא גרה בבית שמש....ולא נמצאת הרבה שם.... אבל אני כן בפורום הזה כי אני קשורה איכשהו לעיר הזאת(אולי...גרתי פה...) אז יש לי זכות...ואני מוכנה לעזור..או לעשות משהו כל דבר כדי שלא יסגרו את הפורום החמוד הזה...

הנושא כבר סגור...../images/Emo4.gif

דיברתי היום עם ההנהלה בטלפון וניסיתי להסביר להם את המצב והכל אבל הם נחושים בדעתם. הפורום יסגר עקב שידרוג או משהו כזה שהם מתכננים...לא ממש זוכר מה אמרו לי בשיחה ההיא. מצער אבל זה מה שקורה

שעומז

New member
!@#$%^&*

מה?????? הולכים לסגור את הפורום הכי מגניב בתפוז?!!! אמיתיוש אבל שאלה אחת לי אליך אם אנחנו מציפים את הפורום בהודעות בשבוע הקרוב יש מצב שלא יסגרו אותו? כי אמרת שסוגרים את הפורומים שיש בהם הכי פחות הודעות אז אם יהיו יותר הודעות לא יסגרו אותו נכון? ועוד דבר יש מקום, שם , כתובת, מספר טלפון שאפשר להתלונן שם על סגירת הפורום, משמע להציף אותם בהודעות עד שיגידו "טוב נו נשאיר להם את הפורום, רק שירדו לנו מהגב!!!" דבר איתי כי אפשר לארגן דבר כזה יום נעים ומקסים!!!! מיכל

man15

New member
אנחנו נעשה הפגנה !!!

יאללה מחר מציפים את הפורום של תפוז משוב .... בהתנגדויות לסגירת הפורום שלנו !!!

maayanot

New member
אוייי...זה עצוב ../images/Emo7.gif

אז אני בכל זאת בעד שנארגן פגישה פורומית קטנה לפני הסגירה הסופית.. מה דעתכם אנשים...? שבוע הבא? באורחן?

AvocadoWoman

New member
יוו.. אני מקווה שלא סתם אמרתם את זה

בעצם- מקווה שעבדתם עלינו..

יאללה סוגרים ת'בסטה...

רותם לא פה אז אני נאלץ להודיע את זה לבד...
לא סוגרים פה כלום. הכל מתיחה קטנה של אחד באפריל (לא רעיון שלי...רותם גררה אותי בכוח). הפורום ימשיך לנשום ולחיות...ומצטערים אם מישהו פה נכנס לפאניקה (שמועות אומרות שמיכל בלעה אקונומיקה הבוקר
).

שעומז

New member
אמיתיוש...

יא חתיכת חרא אחד יא !@#$%^&* !!!!!!!!!! יופי לך עבדת עלי כוס אמא של האחד באפריל הזה בכל מקום שאני הולכת עובדים עלי, מישהו אפילו ניסה להגיד שסדאם מת!!!!!! שנה הבאה אני מביאה אותה במתיחה של החיים שלי!!!! נהדר אני מקווה שאתה מרוצה בטח רק רצית שכולם יתעצבנו ויחמיאו לך על האתר אז רק שתדע האתר !@#$%^&* (ואני לא אומרת לך מה זה אומר!!!!) ננה לך!!!!!! אני מקווה שאתה מרוצה , עאלק רותם גררה אותך לזה השם שלך מרוח על כל הרעיון הזדוני הזה!!! יא גרביל אחד!!!! ואני לא מאחלת לך יום מקסים ונעים!!! לך, אמיתי, אני מאחלת יום גרוע הלוואי ויעבדו עליך יגידו לך שאתה מתגייס מחר!!!! (בעצם שלא יעבדו עליך!!!) אני מאחלת לכולם יום מקסים ונעים!!! מיכל

למעלה