הפעם הבאה ADMIN

פי 10 מארס

Well-known member
שאני שומע משהו ממך על חסימה לשבועיים
אני מכפיל ב 4
קרי חודשיים .
האם אני ברור מספיק ?
כי אפשר גם מהיום
עד פברואר

xyxy210

Well-known member
אתה יודע שמגיע לך חסימה לצמיתות וזאת הדרך שלך לבקש את זה?
למה חסימה לצמיתות ?
צריך לפתוח פתיל מיוחד לפי 10 מארס, למ.ח.פ, למומחה לקנוניות, לחוח חסר מוח, לסטילשמוק, למראבו עלי וגם להרינגטון.
לתת להם לשפוך שם את כל הגיגיהם ככל העולה על רוחם.
נ.ב לגבי הרינגטון, ברור שזה לא יעזור, הוא יחרטט בכל מקום אפשרי, אבל כידוע זה מקרה מיוחד.

דיברגנט חדש

Well-known member
למה חסימה לצמיתות ?
צריך לפתוח פתיל מיוחד לפי 10 מארס, למ.ח.פ, למומחה לקנוניות, לחוח חסר מוח, לסטילשמוק, למראבו עלי וגם להרינגטון.
לתת להם לשפוך שם את כל הגיגיהם ככל העולה על רוחם.
נ.ב לגבי הרינגטון, ברור שזה לא יעזור, הוא יחרטט בכל מקום אפשרי, אבל כידוע זה מקרה מיוחד.
למה אין אף 0מולני ברשימתך מלבד אולי המומחה לקנוניות כאשר ברור שחלקם בוטים איראנים ומתחזים ליהודים?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ממתי ילד יכול להיות בעל דעות פוליטיות?
מאז ומעולם.
השכחת שהוא מוגבי ושקול בשכלו לילד בן 3?
צריך להיות בן-אדם מאוד מאוד טיפש בצורה מאוד מאוד מיוחדת כדי ש-11 אנשים שונים יעידו שאתה מפגר ואתה תחשוב שאתה נמצא בעמדה לדבר על הרמות השכליות של אחרים :giggle:

__צילום מסך_11-5-2024_16431_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_16334_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17032_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_17746_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_153630_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_154722_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165339_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-5-2024_165437_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_15-5-2024_20629_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_18-7-2024_6430_www.tapuz.co.il.jpeg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מאז ומעולם.

צריך להיות בן-אדם מאוד מאוד טיפש בצורה מאוד מאוד מיוחדת כדי ש-11 אנשים שונים יעידו שאתה מפגר ואתה תחשוב שאתה נמצא בעמדה לדבר על הרמות השכליות של אחרים :giggle:

צפה בקובץ המצורף 120955
צפה בקובץ המצורף 120956
צפה בקובץ המצורף 120957
צפה בקובץ המצורף 120958
צפה בקובץ המצורף 120959
צפה בקובץ המצורף 120960
צפה בקובץ המצורף 120961
צפה בקובץ המצורף 120962
צפה בקובץ המצורף 120963
צפה בקובץ המצורף 120964
__צילום מסך_5-10-2024_175833_www.tapuz.co.il.jpeg

תראה מה זה. פיגורך השכלי כה אדיר, שהעדויות לו כה רבות, שבגלל הגבלת 10 התמונות לתגובה, אפילו אי-אפשר להכניס את הכול להודעה אחת. יש יותר משפיל מזה? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
מה ההבדל בינו לבין מוגבי? :unsure:
לדעתי, מוגבי הרבה יותר גרוע.
כאמור, זה עתה ראינו יפה מאוד מי המוגבל 😂

אבל מצד שני למה ציפינו ממי שכל-כך טיפש שלמרות שהוא שחור בעצמו הוא יוצא בהערות גזעניות נגד שחורים אחרים?

ועוד נגד מי? ברק אובמה. בעל בריתה הקרוב והאהוב של ישראל. הנשיא האמריקאי ששלח הכי הרבה נשק וסיוע לישראל אי-פעם, למעט ג'ו ביידן.

__צילום מסך_3-12-2024_16939_www.tapuz.co.il.jpeg

ננסה לנסח את זה הכי בעדינות שרק אפשר :giggle:

או כפי מה שאמרתי לסבא של כיפה אדומה לא מזמן...

אם טיפשות הייתה מחלה כואבת, אתה כל החיים היית בגבס, ואילו היא הייתה פשע, אתה היית אסיר עולם :giggle:

דיברגנט חדש

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 120967

תראה מה זה. פיגורך השכלי כה אדיר, שהעדויות לו כה רבות, שבגלל הגבלת 10 התמונות לתגובה, אפילו אי-אפשר להכניס את הכול להודעה אחת. יש יותר משפיל מזה? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

כאמור, זה עתה ראינו יפה מאוד מי המוגבל 😂

אבל מצד שני למה ציפינו ממי שכל-כך טיפש שלמרות שהוא שחור בעצמו הוא יוצא בהערות גזעניות נגד שחורים אחרים?

ועוד נגד מי? ברק אובמה. בעל בריתה הקרוב והאהוב של ישראל. הנשיא האמריקאי ששלח הכי הרבה נשק וסיוע לישראל אי-פעם, למעט ג'ו ביידן.

צפה בקובץ המצורף 120968

ננסה לנסח את זה הכי בעדינות שרק אפשר :giggle:

או כפי מה שאמרתי לסבא של כיפה אדומה לא מזמן...

אם טיפשות הייתה מחלה כואבת, אתה כל החיים היית בגבס, ואילו היא הייתה פשע, אתה היית אסיר עולם :giggle:
יפה שזיהית ישר שהכוונה אליך |נחמה|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
יפה שזיהית ישר שהכוונה אליך |נחמה|
נקבתם בשם אחד החשבונות שלי. לא סתם אתה נחשב לבן-אדם השני הטיפש ביותר בתפוז אחרי המומחה 😊

שזה ממש מרשים לרעה כי זה אומר שאפילו סבא של כיפה אדומה יותר חכם ממך, והוא אחד הטיפשים הגדולים שהכרתי בחיי 😊

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
ייתכן שמ.ח.פ. שמלאני כי הוא דיבר פעם על ההסתה של הליכוד נגד רבין ז"ל.
אני לא מדבר על פוליטיקה אלא בצורה כללית ובלתי מתחייבת, על-מנת לא להיצבע בצבע מסוים על-ידי האנשים והמחנות השונים, וזאת מכיוון שעליי ובתור דמות גדולה מהחיים, לייצג ערכים גדולים יותר ואוניברסליים יותר, כמו לדוגמה ישו או המלכה אליזבת'. אני לא אומר מה אני, ימין או שמאל, וספק שאני בכלל מא מהדברים האלו, מכיוון שאני ממילא רואה בעצמי דמות גדולה יותר מן ההגדרות האלו, ותפקידי, בעיניי, הוא לפשר בין הצדדים, ולא לתפוס צד ולהיות חלק מהמחלוקת.

אבל בכל זאת, וכאמור, אין לי בעיה לדבר על פוליטיקה אם בצורה כללית, בלתי מתחייבת, או אם אני מנסה לפשר בין המחנות, כמו לדוגמה ב"אסכולה הכלכלית הפזית", ועוד אין לי בעיה לדבר על עובדות.

אתה אומר שדיברתי פעם על ההסתה של הליכוד נגד רבין זכרונו לברכה. אני לא זוכר את זה במדויק, אבל יכול להיות שהיה דבר כזה. בפורום מפלצת הליקוק אולי?

בכל מקרה, וגם אם כן, ההסתה של הימין נגד רבין היא לא עדות לכלום, ומדובר על עובדה היסטורית, שאם אכן דיברתי עליה, אז כך גם התכוונתי אליה, ואין מדובר בעדות סבירה, אמינה או מספקת לתפיסת צד מצידי.

עמך הסליחה :)

למעלה