הפעם ההיסטריה ניצחה אותי

Halfwaythere

New member
הפעם ההיסטריה ניצחה אותי

אחרי יום פעיל במיוחד ומלא הליכות בשמש הרגשתי צירים וכאבים ולא מספיק תנועות. כנראה שלא שתיתי מספיק ובאיזשהוא שלב כבר לא בטוחה מה הרגשתי ומה היה בראש. בסוף נסענו בלילה למיון.
אותו מיון נשים ויולדות שקיבל אותי מעולפת לאחר ההפלה האחרונה, ומילא אותי בפלאשבקים. אפילו אותה אחות לילה מדהימה שטיפלה וניחמה אותי בפעם ההיא.

בסוף כמובן שברגע ששכבתי למוניטור הרגשתי תנועות והרבה והכל היה בסדר.
הדבר מטריד היחיד היה המצג הרוחבי שאני מאוד מקווה שישתנה בקרוב (שבוע 29).

לאור תוצאות הביקור ההיסטריה חזרה לישון, לא?

לא פשוט לחזור למקום בו עברת אובדן, אפילו בעת היסטריה. שמחה שהכל נגמר בשלום, וואלה - מותר לנו?

ספרקית

New member
טוב שהלכת להיבדק

צירים בשבוע הזה זה לא להיט. טוב שהיית עירנית ולא התעלמת. זו ממש לא היסטריה בעיניי. שמחתי לקרוא שבסוף היה בסדר. לא לשכוח לשתות :)

Halfwaythere

New member
האמת שחשבתי שאני שותה הרבה

אבל כנראה גם השמש והמאמץ היו יותר מידי, והלחץ בטח לא מוסיף. היה טוב להיבדק, לפעמים זאת תרופת ההרגעה הטובה ביותר..

תשמרי על עצמך!

נשמע לא נעים מה שעבר עליך

הייתי במצב דומה לפני שבועיים; לא התייבשתי, אבל הייתי בסיור של שעתיים ביום חמסין וסיימתי אותו בשכיבה על הגב באמצע הרחוב (כן כן, הכי עלוב שלי עד כה) כי הייתי מרחק שניות מהתעלפות.
תשתי המון ובלי יותר מדי הליכות בשמש! ויש לו (או לה? לא זוכרת) עוד מספיק זמן להסתובב לתנוחת קפיצת ראש, אל דאגה.

Halfwaythere

New member
וואו זה עוד לא קרה לי...

נראה לי ששתינו צריכות להירגע קצת ולא להעמיס קשיים וחששות, כי כאלה כבר יש לנו מספיק, שרק יעבור בקלות ובשלום

למעלה