הפעם הכי גרועה שלי.

שם

New member
הפעם הכי גרועה שלי.

בעקבות הודעתו ההיסטורית (מעניין למה הנושא הזה שב ועולה) של זיו בנושא ``הפעם הראשונה שלי``, ומאחר ואני ממש לא זוכר את הפעם הראשונה שלי, החלטתי לגנוב לרגע את הפינה ולכתוב סרט המשך. שימו לב! החומר שאתם עומדים לקרוא מזעזע למדי! זהו סיפור אמיתי. שמות המקומות, המשתתפים והעובדות ה``מסגירות`` שונו וטושטשו מסיבות מובנות. מי שמזהה יותר טוב שישתוק. ``הפעם הכי גרועה שלי`` היה זה ביום מן הימים באחד מביקורי באיי יוון. כמובן שהייתי במקום עם כמה חברים וכרגיל בסביבות 16:00 התכוננו ליציאה היומית. בדרך כלל היציאה היומית הייתה לאיזור הבילויים באי ובו היינו עוברים בין עשרות הפאבים מפאב לפאב בהתאם למצברוח. לחבר יקר שנאמר שקוראים לו א., היה רעיון מבריק. הוא החליט לגלות את גבולות היקום ולפצח את מושג האין סוף. כדי לעשות זאת הוא בחר בי כמושא לניסוי שנושאו ``כמה אלכוהול יכול להכנס לבור חסר תחתית``, או בעברית: לבדוק את יכולת השתיה האגדית שלי. עוד לפני שיצאנו מהמלון חיסלנו א., אני, ועוד חבר בקבוק ג`ק דניאלס ומה שנשאר מאתמול בבקבוק הרום (רבע בערך). מיותר לציין שכמעט חצי מהכמות נכנס אלי. מילאתי את הפלאסק (בקבוק מתכת קטן) בגלן מורנג`י ויצאנו לעיר. בדרך חטפתי איזה ``גירוס`` – הוורסיה היוונית של שוארמה – וזה כל מה שאכלתי מ1200 עד שוך הקרבות. עם הגיענו לאיזור הפאבים (19:00 לערך) זינקנו לפאב קטן שהכריז happy hour. פתחתי את הערב עם 3 שוטים של טקילה עם לימון ומלח. בפאב הבא (20:00) חזרתי על ריטואל שלושת השוטים והוספתי 2 וודקה תפוזים. בשלב זה הייתי כבר די שמח, וחוץ מלרקוד על שולחנות ולהתחיל עם תיירות שוודיות (אירוע לא רגיל אצלי) לא נצפו תופעות יוצאות דופן אצל מושא הניסוי (אני). בדרך לפאב הבא חטפתי עוד וודקה תפוזים (רק לדרך אתם יודעים), ואחרי שחיסלתי אותה החלטתי שהטעם כבר בילתי נסבל אז הוצאתי את הפלאסק ולקחתי שלוק לשפר את הטעם. הפאב הבא (שלישי – אתם עוקבים?) צפן בחובו עוד 4 הקפצות, וודקה תפוזים, ובקרדי קולה, כשריטואל היניקה מהפלסק (שמכיל גלן מורנג`י להזכירכם) חוזר אחרי כל דרינק כדי לפוגג את הטעם הירוד. בשלב זה עבר א. לממן את הניסוי (כלומר את השתיה) כי כבר לא ממש יכולתי לנהל משא ומתן עם הברמן, או לבחור מה אני רוצה לשתות, אך יש לציין שהרגשתי עדיין ``רק`` light on my feet. בפאב הרביעי (21:30), אחרי עוד 2 וודקה תפוזים ויניקה מקוקטלים מזדמנים כבר הייתי די מסטול. וכאן נעצור קצת כי ההודעה ממש מתארכת. המשך יבוא.

שם

New member
המשך בא.

… אז איפה הייתי? עצרתי כשאני במצב מסטול למדי, השעה כבר 2130, אנחנו בפאב הרביעי, הפלאסק שלי חצי ריק, ה``אסימונים`` של כל האלכוהול ששתיתי מתחילים ליפול, וא. ידידי נחוש בדעתו להפיל אותי לקרשים בכל מחיר. אחרי עוד הקפצה או שתיים (מכאן והלאה אני לא זוכר בעצמי כמה שתיתי, זה הכל מדו``חות הניסוי וממה שסיפרו אח``כ החבר`ה) מלוות בשיפה קלה מהפלאסק, עברנו פאב. הפעם כבר היה לי די קשה ללכת ישר ברחוב, וחוץ מזה מספרים שדי השטתיתי בדרך. בפאב מס` 5 (22:30) –שאני חושב שבכלל היה הפאב הראשון, אבל אני ממש לא בטוח- טוענים ששתיתי עוד 3 הקפצות ומספר לא ידוע של בקרדי קולה (אני ממש לא זוכר). בקיצור לא משנות הכמויות, רק נאמר שא. לא נואש ממשימתו והמשיך לשפוך לגרוני אלכוהול בריכוזים שונים. בסביבות 00:00 - 23:00 (אתם בטח כבר מבינים שאין לי שום מושג לגבי זרימת הזמן בשלב זה) נגמר לי הפלאסק, דבר שגרם למשבר זהות עמוק וחיסול -יזום על ידי במפתיע – של כוס בירה (מסוג הפלסטיק שיש במסיבות לפעמים) ¾ מלאה בויסקי. זה כנראה הי הקש ששבר את גב הגמל כי כמה דקות אחר כך כבר הייתי סמרטוט. הפסקתי לרקוד, הפסקתי לשתות, ועברתי לדבר בג`יבריש. מהפאב יצאתי פחות או יותר על הידיים. יש דיווחים שגם התעקשתי לזחול חלק מהדרך. שני חברים דחפו אותי למונית והתפללו כל הדרך למלון שלא אקיא . אני מצידי שמטתי את הראש בתנוחת שיכור-הולך למות, ונרדמתי. למרבה המזל לא הקאתי במונית. בכניסה למלון שלנו היה שומר ובקבלה היינו צריכים להציג דרכון. כשעברתי על פני השומר הצלחתי לשמור (כנראה ) על ``פוקר פייס`` . כשהגעתי לקבלה חיטטתי בכיסי כדי למצוא את הדרכון, וכשאני מאושר עד לב השמיים עם חיוך ענק מאוזן לאוזן על זה שהצלחתי לעבוד על השומר שאני בסדר, וגם למצוא את הדרכון בכיס הגשתי בתרועת ניצחון את מפת העיר לפקיד הקבלה (במקום את הדרכון). עליתי (או העלו אותי) במדרגות לחדר והדבר האחרון שאני זוכר זה את הקומה שבא גרנו. מכאן והלאה פשוט נמחק לי לחלוטין הזיכרון. קמתי בבוקר, שמתי משקפי שמש כהים, שתיתי הרבה מים, סה``כ הרגשתי בסדר –אולי קצת מרחף- והתכוונתי לפנות לעסקים כרגיל. להפתעתי כל החבר`ה נגשו אלי ושאלו איך אני מרגיש ואם הכל בסדר. מסתבר שאיפה שזיכרוני נקטע לא נגמר הלילה. ושוב המשך יבוא.

שם

New member
אפילוג.

סתבר שעם הגיעי לחדר במלון הקאתי על השטיח. אח``כ הקאתי עוד איזה פעמיים ונרדמתי בשלולית של קיא. החברים לקחו אותי לשרותים והמשכתי להקיא עוד כמה פעמים, בינתיים ניקו קצת את החדר וזרקו אותי במקלחת קרה. בבוקר קמתי בלי שום זיכרון של החלק הזה, וטענתי בתוקף שלא היו דברים מעולם ושכולם עובדים עלי. רק זוג נעליים מוצפות בקיא של אחד מחברי שיכנע אותי שאכן זה מה שקרה. זהו, בערב שאחרי שוב יצאנו ושוב שתיתי אבל בלי להשתולל. כשחזרתי לארץ עשיתי הפסקה ולא שתיתי אלכוהול בכלל איזה חודש, משהו כמו חצי שנה לא השתכרתי ועל ההגזמה הזאת לא חזרתי אף פעם. עד היום אני לא ממש אוהב וודקה או טקילה וגם לא קולה, כנראה שהגוף למד לדחות את המשקאות האלה כדי לא לסבול עוד פעם. ומה המסקנה? א. ליקום יש סוף. ב. הסוף הזה ימצא במקום שבו עודף מוטיבציה, יוהרה והגזמה נפגשים. אני מקווה שחזרנו לעידן הודעות הענק.

למעלה