הפעם הנכים הגזימו ! לא ?

הפעם הנכים הגזימו ! לא ?

המנהיגים של הנכים השובתים בירושלים, פנו לנשיא ארה"ב וביקשו ממנו שילחץ על אריק שרון וישפיע עליו לתת להם את מה שהם רוצים. תגידו, זאת לא הגזמה ? ככה עושים ? זה כאילו שילד שרוצה הגדלת דמי כיס ואבא שלו, לא נותן לו, היה רץ לשכן ומבקש ממנו שילחץ על אבא שלו כדי שיתן לו מה שהוא מבקש. נראה לי שכאן הייתה הגזמה. מה דעתכם ?

הדעה שלי ...

יכול להיות שבפניה לנשיא ארצות הברית יש משום הטעם הפגוע , אבל אתה לא חושב שהגיע הזמן לטפל בבעיה שלהם ? ראית אתמול , איך ראש ועדת הכספים פוצץ ישיבת הועדה כדי לאשר תקציב לחרדים ולישיבות 500,000 מיליון .. זה בסדר ? לנכים אין מי שילחם ויפוצץ את התקציב , לנכים אין מי שיקום ויזעוק למען שמם שם בכנסת איפה שהבושה מתנהלת כל יום אני באמת חושבת שהגיע הסוף לטפל בבעיה שלהם , הגיע הזמן שראש הממשלה יצא וידבר איתם , הגיע הזמן שיראה שאכפת לו וינסה סוף סוף לעזור להם . וכמו שתמיד אומרים , זהו המבחן הסופי שלנו וזה הראי שלנו וככה אנחנו נראים . אם אנחנו לא יכולים לטפל בבעיות כלכך קשות של אנשים מסכנים אז איך מצפים מאיתנו ללכת ולעשות שלום , ללכת ולנסות להגיע להסכמים עם עמים אחרים .. קודם כל טפל בעניי עירך לפני שאתה מטפל באחרים ...

למעלה