הפעם הנשאל שלנו הוא גרב מצחינה82

allheart

New member
הפעם הנשאל שלנו הוא גרב מצחינה82

אז כל חוקרי השב"כ למיניהם בבקשה להתעורר ולהתחיל לשאלו שאלות. השאלות שלי:
למה בחרת בניק הזה?
מה אתה מאחל לעצמך לשנה החדשה?
מהי התכונה שהכי מאפיינת אותך?
מהי התכונה שהיית מוותר עליה?

ואני שואלת

מה לא תאכל לעולם? מה תיקח איתך לאי בודד? איך היגעת לפורום?

תשובות לעורכת דין שלנו

לעולם אני לא יאכל יותר קוברה! טעמתי את זה בתאילנד ממש דוחה!!! לא מומלץ לאף אחד לנסות לאי בודד אני אקח איתי סירת משוטים והגעתי לפורום בעקבות נסיכת האהבה שסחפה אותי לעולם הפורומים הניבכי ומאז אני נהנה להשתתף לייעץ ולהיווץ בכל דילמה אשר עולה במוחי בפורום העוסק בנדון.

גמאני רוצה ../images/Emo9.gif

מה התחביבים שלך?
מה השיר הכי אהוב עלייך?
מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בחיים?
ראית את הסרט "שקרן שקרן" עם ג'ים קארי? משום מה בא לי להראות לך אותו

רוצה גם את מידת הנעליים שלי?

רק בגלל שיש לי סמפטיה אליך אני יענה לך :) התחביבים שלי הם לטייל ולראות אזורים חדשים ומעניינים. השיר הכי אהוב עלי הוא nothing alls mathers של מטאליקה הדבר הכי מפדח שקרה לי בחיים זה שנשאלי עי" מישהי שאני אוהב אם אני רוצה לבא להופעה של אמן ועניתי שכן עוד לפני ששמעתי מי האמן רק כי היה ברור לי שאני רוצה להיות בקירבתה. אבל זה היה שקוף מידי וממש נבוכתי מכך. את הסרט שקרן שקרן ראיתי אבל לא אהבתי כי לא היזדהתי עם הגיבור. לעומת זאמת אני יכול להמליץ על על הסרט המעולה בתול בן 40. שעה וחצי של הנאה צרופה.

E y e s

New member
כפרה, מזל טוב לך

שכל חלומותיך יתגשמו (אם לא התגשמו עדיין) שתהייה לך שנה נפלאה ומלאת חוויות.. ושתכבס כבר את הגרב :)

תשובותי לכל מען דבעי

שלום לכל חברי הפורום הכי שווה בתפוז! בעקבות לחצים מתונים של חוקרי שב"כ למינהם-אני נאלץ לענות את תשובותי אז ככה: 1.בחרתי את הניק הזה שמלווה אותי שנים בעקבות תדמית שנידבקה עלי בילדותי אז לא דאגתי להיגנה וטיפוח בלשון המעטה. והתדירות בה הייתי מחליף גרביים היתה מתרשת אחת לחודש בערך... לכן כינוי זה דבק בי שלא בכדי. רק אציין שהיום אין כיסוי לכינוי-והגרביים אצלי מתחלפות כמו חברות אצל חלק מהמשתתפים כאן
2.לשנה החדשה אני מאחל לעצמי הצלחה בקשר החדש שלי עם הבחורה כי מדהימה בעולם שאהבתנו תפרח וחווה מכל האפשר. 3.התכונה שהכי מאפיינת אותי לדעתי היא גורע 4.התכונה שהכי הייתי מוותר עליה היא נכונות לסלף את האמת לעיתים תקופות. בד"כ זה נעשה בהומור ומליצה אך קרה מקרה בו ההלצה נימשכה קצת יותר מידי זמן וחטפתי על כך אבל מדיע לי. ולכן אבקש סליחה מהנפגעים בארוע-זה לא היה בכוונה סורי :( ***והכי חשוב היום יש לי יומולדת! קטפתי 23 סתווים! מי שרוצה מוזמן לאחל לי מזל"ט
ביי לכם! גמר חתימה טובה !

מזל טוב גרבון מסרוחי ../images/Emo3.gif

"קצת יותר מידי" זה ממש הדבר המינמלי שאפשר לקרוא לזה מותק

allheart

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

הרבה אושר והצלחה באהבה ובהכל.

זה לא יפה ולא מנומס!!!

לחרוץ לשון ולקרא לי מסרוחי אני בפשוט בשוק ממך! מה זו ההתנהגות הזו ככה מתנהגת מורה בישראל 2005?!!! מי חינך אותך לדבר ככה?

eris1515

New member
שאלות קבועות-תודו שנמאס לכם ../images/Emo6.gif

שחקן אהוב?
שחקנית אהובה?
שיר אהוב?
זמר אהוב?
זמרת אהובה?
מה החלום שלך?
אם הייתה לך אפשרות לחזור לאיזשהי תקופה-לאיזה תקופה היית חוזרת?
נגיד עכשיו בא אליך גמד ואומר לך יש לך 3 משאלות-מה היית מבקשת?
מה היית לוקחת איתך לאי בודד?
מה זה בשבילך עולם מושלם?
מה הדבר שהכי נותן לך מזל?
מאמינה באמונות? מקווה שלא חדרתי יותר מדי לפרטיות-אם יש שאלות שאת לא רוצה לענות תדלגי

אני מקווה שזו חקירה אחרונה

שחקן אהוב-טום הנקס שחקנית-אנג'לינה ג'ולי על השיר כבר עניתי זמר אין-זמרת DIDO החלום שלי הוא להיות בריא לנצח הייתי רוצה לחזור לתקופת בה תכננו את מחלף רוקח-הייתי אומר למהנדסים שזה לא ילך תמיד יהיה פקוק שם אם היה בא אלי גמד הייתי בורח כי אני גמדופוב עניתי כבר שלאי בודד הייתי לוקח סירת משוטים עולם מושלם זה עולם ללא שינאה זיהום אסונות וחמסינים ואני טיפוס ריאלי לא מאמין במזלות וכד'

איימו

New member
לא....... יש לי עוד אחת...........

קודם כל מזל-טוב.
מה אתה הכי שונא לעשות?

למעלה