הפעם הצלחתי לעשות צילום מסך

argamon

Member
שלום לכם: אשאל שוב כיוון שאני לא רואה את השאלה שהוספתי בפעם הראשונה ובינתיים הצלחתי לעשות צילום מסך.
** אזכיר את השאלה ואצרף צילום מסך. נא להגדיל:
> יש לי אנטי-וירוס avast וכל מספר ימים קופצת הודעה שהוא גילה קובץ חשוד ומוסיף פרטים טכניים ושואל האם למחוק.
> כיוון שאני לא מבין הרבה במחשב, אני נותן לו הוראה למחוק.
> אחרי כדקה מופיעה הודעה, אני לא יודע מטעם מי האם אני מעוניין להתקין משהו שאראה לכם בצילום המסך ואין לי מושג מה זה.
> אני לוחץ "אל תתקין" וההודעה חוזרת מיד ושוב אני לוחץ על "אל תתקין" ורק אחרי הפעם השלישית ההודעה לא חוזרת יותר ואחרי מספר ימים קורה אותו הדבר שתיארתי למעלה.
> השאלה שלי האם אתם יודעים אולי מה התיבה רוצה שאתקין ובמידה ואתם ממליצים לא להתקין אז איך אפשר להיפטר מההודעה הזו לתמיד?
> תודה ועכשיו אנסה להעלות קישור לצילום מסך:
https://i.imagesup.co/images2/c6fbb634c25133c7050f66f51c782683eb31f4e7.png

HelpSupport

Active member
האם התקנת תוכנת VPN כלשהי במחשב? הסר את התוכנה או שתאשר התקנה של ה-TAP - לבחירתך.

argamon

Member
לא שייך לאנטיוירוס,כנראה התקנה שלך ,תסיר את התוכנה
ראה
תודה, אני לא התקנתי כלום ועובדה שההודעה קופצת ומבקשת להתקין, אז אני לא יכול להסיר מה שלא הותקן עדיין רק אני לא יודע איך להיפטר מההודעה.

י_357

Member
לא מכיר את הבעיה וגם לא את גירסת חלונות שבה אתה משתמש אבל :

בתמונה שהעלית ניתנת לך האפשרות להתקין או לסרב להתקנה אבל במקביל בצד ימין של התמונה כתוב "תן אמון תמיד..." כלומר אתה גם מסרב להתקין אבל גם
"נותן אמון..." כלמר ההודעה תקפוץ גם בעתיד.

איני מומחה בתחום ולכן אין לראות בדברים המלצה.

argamon

Member
לא מכיר את הבעיה וגם לא את גירסת חלונות שבה אתה משתמש אבל :

בתמונה שהעלית ניתנת לך האפשרות להתקין או לסרב להתקנה אבל במקביל בצד ימין של התמונה כתוב "תן אמון תמיד..." כלומר אתה גם מסרב להתקין אבל גם
"נותן אמון..." כלמר ההודעה תקפוץ גם בעתיד.

איני מומחה בתחום ולכן אין לראות בדברים המלצה.
תודה New member . בכלל לא שמתי לב לסימון בצד ימין וניראה לי שאתה צודק.
> בפעם הבאה כשההודעה תופיע אנסה לבטל את הסימון ואז לסרב להתקנה ואמתין תקופה סבירה ואדווח לך אם ביטול הסימון עזר.
> אגב אני משתמש בוינדוז - 10

למעלה