הפעם הראשונה, בגיל 26, סטוצ
(גרפי)

הפעם הראשונה, בגיל 26, סטוצ
(גרפי)

הי, אני קורא קבוע בפורום ומשתמש פעיל בפורומים אחרים. אבל בהודעה הזו החלטתי שעדיף שיהיה ניק שונה... לא לערבב business with pleasure

אני עדיין מבולבל מהסיטואציה, למעשה אני כבר תקופה ארוכה חושב שאני כנראה א-מיני. היו לי כבר סיטואציות קרובות לסקס בעבר כולל שינה משותפת, אף פעם לא הרגשתי עם זה בנוח (עד כדי כך שלא באמת נרדמתי).

אתמול בערב פגשתי מישהי בבר ממש יפיפיה, כנראה מבוגרת ממני בשנתיים שלוש. נשארנו שם אחרונים ושתינו די הרבה (אני פחות). התחלנו לדבר על סקס, וגם על זה שאני בתול. היא נישקה אותי, מסתבר שהיא נמצאת רק לביקור ועוזבת עוד יום. אני לא בטוח מאיפה היא, אני לא יודע את השם שלה ואפילו בת כמה היא. איכשהוא קיבלתי אומץ והצעתי שתבוא לישון אצלי כי אני גר קרוב. כשהיא הבינה שאני גר עם שותפים היא ביקשה שנלך למלון שלה. לא יודע למה בשלב הזה לא חשבתי לקנות קונדומים. נסענו במונית, הגענו אליה והיא מיד התפשטה, הרגיש לה כל כך טבעי. למעשה כל הלילה היינו ערומים.
במהלך הלילה כנראה שנינו לא באמת נרדמנו, היא יזמה סקס ארבע או חמש פעמים במהלך הלילה. לי זה הרגיש כל כך מאולץ וזול, פחדתי קצת לגבי הגנה (היא טענה שהיא על גלולות, וכמובן שאותי זה לא הרגיע). היא לא רצתה כמעט פור פליי, למעשה לא נתנה לי להתקרב למטה. הרגשתי שהיא יבשה, אפילו כאב לי קצת וכל אלו תרמו לזה שחוויה הזו הרגישה לי פשוט רע. היא מאוד ניסתה לעזור, באיזשהו שלב הגניחות שלה הרגישו לי הדבר הכי מאולץ בעולם - כמעט כמו הקלטה מסרט, היא שרטה אותי עם הציפורניים שלה (באמת שריטות עמוקות וכואבות) פשוט רציתי שייפסק. בשבע בבוקר היא הייתה צריכה ללכת. התלבשתי ויצאתי, נשיקת להתראות-תודה. יצאתי מהבית שלה 3% סוללה בטלפון, לא היה לי מושג איפה אני. עליתי על האוטובוס הראשון שראיתי שנסע לכיוון המרכז. עד עכשיו אני לא יודע איפה הייתי, ומי זו הייתה. הבוקר גילתי שלמעשה צילמתי אותה ועוד בחור בטלפון. שלחתי לחבר את התמונה שלה, ואת התמונה של השריטות - כמעט מרגיש שבשביל זה עשיתי את הזה. לסמן V
....

ועכשיו, עכשיו, בערב שאחרי אני פשוט מרגיש יותר ויותר רע. בחילה, כאילו באמת לא בא לי שסיטואציה דומה תחזור. ועדיף שזו לא הייתה... אוף

GiveInToMe85

New member
מצער לקרוא על החוויה הלא נעימה שעברת.

הכי גרוע זה שלא השתמשת באמצעי מניעה. אתה לא מכיר את הבחורה ואין לך מושג אם יש לה מחלות מין או לא. לצערי אפשר להידבק מאד בקלות ולכן ממליצה לך לעשות בדיקה ולוודא שלא נדבקת במחלת מין. וכמובן שיכול להיות שהיא שיקרה לגבי לקיחת גלולות...בעניין כזה רציני תסמוך רק על עצמך.

מעיין א3

New member
חבל לשמוע...

באמת לא נעים שזו תהיה חוויה ראשונה.
ראשית, ממליצה לך בעוד חודש לעשות בדיקת מחלות מקיפה (רק אחרי חודש מקיום יחסי המין ניתן לעשות את הבדיקה). מקווה שבאמת לא היה כלום אצלה.
שנית, ממליצה לא לעשות סטוצים מעתה ואילך... עדיף שיהיה לך חוויה מתקנת עם בחורה שאתה יוצא איתה מספר דייטים, ומשם ממשיך לכיוון קיום יחסי מין.
&nbsp
צר לי שאין לי עוד עצות לתת.
בהצלחה

Elle992

New member
דבר ראשון - מאוד מאוד מצטערת לשמוע

זו חוויה לא רצויה, לא נעימה, לא חיובית ולא שום דבר בסגנון.
זו חוויה שלא היית אמור לעבור בכלל.

אני מקווה מאוד שתצליח לעבור את המצב הזה ולהשתפר בהמשך, אל תתן לעצמך לסבול רק בגלל סטטוס מיני מסויים. זה לא שווה את זה, ואני בטוחה שעכשיו אתה מבין זאת יותר.

אם אתה חושד שאתה א-מיני - זה בסדר, גם אני כזו

אל תנסה לבטל זאת, א-מיניות זו נטייה מינית כמו כל נטייה אחרת.
אם אתה לא בטוח ורוצה לקרוא יותר חומר ולחקור בנושא יש את הפורום בתפוז וגם קבוצה בפייסבוק(אם תרצה לינקים תבקש ואתן לך) ובאמת שווה לחקור בנושא ולראות אם אתה תואם לזה. ואם כן, ממש אל תתן לעצמך ללכת בדרכים מנוגדות ולסבול, תיהיה גאה במי שאתה ועם הצרכים והרצונות שלך.

גם אני ממליצה בחום לא לסמוך על בחורות שאתה לא מכיר בכלל ולעשות את הבדיקה ולקוות לטוב

לגבי הא-מיניות

אני אכן נמצא גם בפורום השכן, ואפילו כתבתי שם פעם אחת עם הניק הרגיל שלי.
אני עוד לא יודע אם אני ייכול ב 100% לשייך את עצמי לשם (אבל אין 100% נכון?).

למעשה אין לי שום בטחון של 100% בכלל במיניות שלי, עד לפני שלושה ימים לא פסלתי בכלל התנסות עם גבר (על משקל של 'למה לפסול?'). לאור החוויה שעברתי ומתוארת בעודה למעלה - אני די בטוח עכשיו ש'התנסות' לא בדיוק מתאימה לי....

Elle992

New member
יש המון המון גוונים בא-מיניות, זה ממש לא רק

"א-מיניות מוחלטת", יש סיכוי שאתה משתייך לגוון מסויים ולאו דווקא לא-מיניות המוחלטת.

אולי התמונה הזו שאני מצרפת כאן תוכל לעזור לך להבין את כל גווני הקשת הא-מינית, אולי תמצא משהו שיתאים לך ולמה שאתה חש כרגע

מה שהכי חשוב, בתור אחת שעשתה זאת בעצמה - לצאת למסע עצמי, לחקור את עצמך והרצונות/החשקים שלך, מה אתה אוהב ומה לא. מה מסקרן אותך באמת לנסות ומה *הסביבה* משכנעת אותך/מפעילה עלייך מניפולציות רגשיות בכדי שתנסה ותחווה את מה שלדעתם אתה אמור לאהוב ולרצות(התנסות מינית וכן הלאה).

אני יכולה להעיד שהמסע הזה בחקר עצמי שעברתי עזר לי מאוד להבין מי אני ומה אני, מה אני רוצה ומה לא. וכן, מה שאני רוצה לא הולך ביחד עם מה שרוב הסביבה סביבי רוצים(זוגיות ומיניות). וזה בסדר גמור. בסדר גמור להיות שונים וחשוב להבין זאת ולהפנים זאת.

החוויה המינית הלא נעימה שחווית נגרמה כי אולי היית מבולבל/רצית להרגיש רגיל ונורמלי כמו כולם, אבל אין באמת דבר כזה "נורמלי". כולנו שונים במעט/יותר האחד מהשני ולכל אחד/ת רצונות שונים, וחשוב להפנים שזה בסדר ואף רצוי שחלק מאיתנו לא ירצו/לא יהיו מעוניינים בדברים מסויימים גם אם זה נפוץ ומאוד מקובל בחברה. מקובל מה שעושה לנו טוב, לא מה שעושה לסביבה שלנו ולא לנו

נ.ב
גם אם לא תמצא את עצמך בין ההגדרות הא-מיניות - זה בסדר.
אני רק רוצה שתמצא את המקום הזה שלך שתזדהה עם אנשים שיכולים להיות כמוך ותדע שאתה לא לבד, וגם אם תבחר שלא לקיים יותר מגע מיני ו/או סוגי מגע מיניים מאוד מסויימים שמתאימים וטובים *לך* זה בסדר. כל דבר שתמצא לנכון שעושה לך טוב ומתאים לך זה יהיה נפלא.

טנקס, נראה שבנתיים אני Quoi

זה כנראה יישאר כך לקצת זמן... ברור לי שאין 100%, ואשאולי אני אפילו מעדיף להשאיר את זה ככה. (אנשים- כולל ההורים שלי שואלים למה אני לא במערכת יחסים, וכמובן-האם אני גיי. ואני לא עונה, שייחשבו מה שיירצו, ושישאר לי עדין פתח להגדיר את עצמי)

ד"א, בשבוע שעבר מאז את האמת קצת 'נרגעתי'. ואיכשהו אני מצליח לראות את הפאן החיובי של מה שקרה. אולי בעתיד החוויה הזו תתרכך טיפה בזיכרון.

Elle992

New member
אמן! ובעיקר שתזכה לחוויות נפלאות בהמשך

וכאלה שיגרמו לך באמת להנות מאותן חוויות(לאו דווקא מיניות בכללי)
ולא להרגיש כמו שקרה במקרה הזה

תודה לכולכן

אלו היו בדיוק הדברים שרציתי שקורא מהצד שיהיה לפני סיטואציה דומה יראה.

א. שסטוצ זה לא קסם, ו"לסמן את ה V" כנראה השפיע עלי מאוד, אני לא בטוח שהמילים שהשתמשתי בהן היו מספיק תיאוריות בשביל להסביר כמה ההרגשה רעה. (ולהמרות שבשביל סטוצ - לא ייכלתי לבקש פרטנרית יותר טובה).

ב. שאין תירוץ בעולם שאתה ייכול לספר לעצמך (ואני סיפרתי הרבה - עזבו פירוט) שמצדיק אי שימוש באמצעי מניעה.

ג. אני מאוד מודע לצורך בשימוש בקונדום (ואני מאמין שבניגוד למנוסה הממוצע, דווקא אנחנו הלא מנוסים יותר קוראים ומודעים). המודעות הזו הייתה אחת החרדות המרכזיות בזמן האקט, זה העסיק אותי מאוד (העסיק אותי בלמצוא תירוצים
).

למי שקורא את ההודעה הזו מהצד, בבקשה - אם תהיה בסיטואציה דומה: תעצור הכל, אל תקשיב לשום תירוץ שעולה לך במוח - ותשיג קונדומים.
ותבדוק עם עצמך טוב טוב, האם סטוץ עונה על הצורך שלך.

לגבי עצמי, כבר קבעתי שני תורים למרפאה מינית. אחד לעוד שבועיים לחלק מהבדיקות. ואחד לעוד חודש לחלק השני ובדיקות חוזרות. באמת מקווה שיהיה בסדר (ואני עדיין שואל את עצמי כל מני שאלות ונמצא בחרדה בגלל זה)

nitsansh

New member
הפעם הראשונה בגיל 52

רוב מה שכתבת היה גם אצלי אבל הסוף שונה מאד...
הכרתי באתר היכרויות אשה מבוגרת ממני ב4 שנים שגרה במרחק של שעה נסיעה ממני.
נתוני הפתיחה לא נראו טובים במיוחד. הזמנתי אותה להופעה של פוליקר שהתקיימה ביישוב שלי במוצאי טו באב
היא התלבטה ובסוף החליטה לבוא להופעה.
זאת היתה הפגישה הראשונה. השניה היתה בערב של אגודת הסטודנטים של האוניברסיטה שאני לומד פה כמה ימים אחר כך.
השלישית היתה אצלה בבית . שם גם היתה הפעם הראשונה שלי עם אישה במיטה.
היוזמה היתה שלה ואני זרמתי.... בגיל שלה כבר אין צורך באמצעים למניעת הריון...
בפעם הזאת וגם בפעמים שאחריה התברר לנו שהדבר לא מתפקד כמו שצריך למרות שלקחתי תרופה שאמורה לעזור במקרים כאלה.
3 שבועות אחרי הפגישה הראשונה חגגנו את יום ההולדת שלה בסוף שבוע בצימר בגליל.
בשבוע שעבר נסענו לשבוע בברצלונה. בשבילי זו היתה הנסיעה הראשונה עם בת זוג לחו"ל.
הטיול היה טוב אבל לא כלל שום דבר אינטימי.
כנראה שגם היא לא מעונינת בזה.
בסוף השבוע או בחג אני שוב אהיה אצלה..
אתמול היא באה לארוחה לכבוד יום הולדת של אמא שלי. למעשה היא פגשה אותן כבר בפעם הראשונה בהופעה שהתקיימה כאמור בישוב שלי , ועוד פעם היתה אצלנו אבל לא נשארה לישון.
מחר אני אפגוש אותה באירוע של קבוצה חברתיצ שהיא שייכת אליה וזאת תהה הפגישה הראשונה נמהסגהנל.
כמעט מדי יום יש לנו ויכוחים אבל בסוף זה נגמר טוב.
אתמול מלאו חודשים לזוגיות שלנו.
לא קל לנו ביחד. אנחנו באים מעולמות שונים וקשה לנונלעתים קרובות להבין זה את זה.
למרות והויכוחים והקשיים אנחנו כבר חודשיים ביחד ומקווים שזה ימשיך...

לא

אני חושבת

שהגורם מספר אחת לפגיעה בתפקוד המיני זה לחץ ואני סבורה שאם בני הזוג קודם מנסים להתחבר במישור הנפשי ולהקטין את החשיבות של האקט הגופני הלחץ יורד.
אם נפגשים ועל הראשית שוכבים זה יוצר ציפיות וחרדות. ואולי אף פוגע באינטימיות ככה אני חושבת אפשר לגשר על הרבה דברים אבל כדי ששני עולמות שונים יוכלו להתמזג הם צריכים להתמזג באיטיות זה מה שאומרים

המשך : סקס צריך לחבר לא להרחיק

כשיש תשוקה זה אומנם יכול לחבר לפרקים אבל החיבור החזק והנוכח יותר הוא החיבור הנפשי שלעומת תאווה של רגע יכול להתחזק ולהעמיק עם הזמן.
צריך לגשת לסקס נכון כדי שלא יהיה שטח זר ומנוכר גם אם הסקס לא יהיה טוב צריך שבני הזוג ירגישו נוח לנסות ולטעות ושידעו שמעל הכל העיקר הקשר . סקס זו נקודת מפגש בין שני אנשים כדאי ליצור קרבה ונינוחות ואינטימיות ומרחב שהכל בסדר לא משנה מה התוצאה כדי להפיק מהמפגש הזה את המירב. מרחב ביטחון להתנסויות והיכרויות שונות
זה לדעתי המתכון לקשר טוב ולמי שמיני לדעתי זה משפר את חיי המין הגישה הזו

למעלה