הפעם הראשונה. מחשבות (והרבה)

dahoe

New member
הפעם הראשונה. מחשבות (והרבה)

אז זה קרה.
בערך שנתיים וחצי אחרי שהבנתי שאני צריך לעבוד על עצמי ולפעול, כי זה לא יבוא לבד.
בערך שנתיים מאז שהתחלתי לדבר ולפתוח שיחות ולעבוד על עצמי.
שנה וחצי מאז שהגעתי לפורום הזה, שעזר לי לפרוק תסכולים ברגעים הקשים ולשאוב תקווה,
חצי שנה מאז הנשיקה הראשונה שלי, ארבעה חודשים מהתקופה הראשונה שיצאתי עם מישהי ומהחוויות המיניות הראשונות, וחודש וחצי לתוך הטיול, שהוא מסע מדהים כשלעצמו.

אחרי כל כך הרבה לחץ, מחשבות ונסיונות (שרובם הסתכמו בראש), עכשיו יש הקלה, והבנה אחרת של המצב.
הדבר שבלם אותי הכי הרבה תמיד היה התחושה ש״להתחיל עם מישהי״ כולל תמיד זיוף. שיחה לא יכולה להיות טבעית ונינוחה אם אני מנסה ״לפתות״ את מי שמולי. לקח לי המון זמן, למידה ועבודה מחשבתית כדי להבין שזה יכול לקרות מתוך להיות אמיתי. זה יכול לקרות רק מתוך להיות אמיתי, וב. לגלות איך אני מגלה את הרצון, האומץ והנינוחות שמאפשרים לזה לקרות, ואיפה נכנסת בתוך זה זו שמולי, ושהעניין, למרבה המזל, הוא לא חד סטרי.
החוויה הייתה ברובה חיובית, החדירה הייתה נוראית. ניסיון עוד אין לי, ואני מקווה שאזכה לרכוש ממנו בקרוב. לא סיימתי את התהליך המיוחד שאני עובר, אבל הגעתי למטרה משמעותית, למדתי המון, ואין יותר לחץ להגיע לאנשהו. עכשיו אפשר להנות מהדרך.

Matzeket

New member
אממ.. בשעה טובה?!..

מצטערת לשמוע שהיו חלקים נוראיים..
ברור לי שאי הידיעה וחוסר הנסיון מכבידים על האינטראקציה המינית כל כך שלפעמים כשמגיעים לשעת השין במקום להינות הלחץ מהכל הופך את זה לבלתי אפשרי.
מקווה שהפעם הבאה תהיה קסומה ונעימה!

תהנה בטיול
ושמור על עצמך

חלקים נוראים זה חלק מהחיים

אבל העובדה שאפשר להכיל אותם ולהמשיך הלאה כדי לגלות את החלקים הטובים
זה האומץ האמיתי

dahoe

New member
זה היה קסום ונעים

היו רגעי לחץ, שהולידו את החלקים הלא טובים, אבל מדובר רק בחלק מהחוויה.

Reyn

New member
איזה יופי

במשך תקופה ארוכה הפורום שימש במה לקיטורים ועידוד למי שלא רצה/ניסה להתגבר על חוסר הנסיון. אני ממש שמח לקרוא כאן לאחרונה סיפורים כאלה של חברי הפורום שניסו והצליחו להתקדם ולצאת מהבור הזה.
&nbsp
אני מזדהה מאוד עם התיאור שלך שלהתחיל עם מישהי כולל זיוף ונסיון פיתוי. נדמה לי שזו הפעם הראשונה שאני שומע מישהו אחר מבטא את התחושות שלי בנושא הזה. אשמח לשמוע עוד על החוויות שהובילו אותך למסקנה אחרת, ובאיזה נסיבות התרחשו ההכרויות שהיו לך, נסיבות שכן הרגישו טבעיות ואמיתיות.

Matzeket

New member
הרגשתי צורך (שלא לאמר חובה) להתייחס:

הפורום פתוח לכולם ! לכל אחד שמרגיש קשר לנושא ויש לו מה לתרום או במה להתרם ויש מספיק מקום לכולם.

אבל כל אחד מגיע ממקום שונה ועם צרכים שונים.
לא חושבת שחוסר נסיון הוא בהכרח "בור" שחייבים לצאת ממנו.

יש הרבה שטוב להם עם חוסר הניסיון שלהם (גם אם פחות טוב להם עם יחס הסביבה לחוסר הנסיון הזה) ויש להם לא פחות מקום כאן מכאלה שמנסים לשנות.

כל אחד צריך לבדוק מה טוב לו ומה נכון לו ולפעול לפי זה
ואם מישהו צריך תמיכה ועצה כי הוא רוצה לשנות הוא יקבל את זה
בדיוק כמו מישהו שצריך תמיכה ועצה כי טוב לו עם איך שהוא.

זה בסדר וזה בסדר!

התקדמות זה דבר אישי - לאחד ההתקדמות תהיה רכישת נסיון ולאחר ההתקדמות תהיה קבלת השוני שלו
לא לכל אחד מתאים כל דבר
ואנחנו פה גם בשביל זה וגם בשביל זה.

[לא רציתי שישתמע ממה שאתה כותב שיש פה מקום רק לכאלה שרוצים בשינוי מעשי או ששואפים לפעול-
בהחלט יש פה מקום גם לכאלה שלא רוצים לשנות או סתם רוצים לקטר כמו גם לכאלה שרוצים שינוי והיה לי מאד חשוב להדגיש את זה]

dori78

New member
ברור שהפורום פתוח לכולם.

ברור גם, שהפורום הזה הוא בית גם למי שמעוניין לשמור על חוסר הניסיון מסיבות אלו ואחרות והקושי שלו הוא לא עם המצב - אלא עם תגובות הסביבה לסטטוס הזה. יחד עם זה, כמו שנעים יותר לאנשים לשמוע מילות עידוד מאשר תוכחה או ביקורת על התנהגותם ותחושותיהם, כך נעים יותר לאנשים לקרוא גם סיפורים שכוללים מה שנתפס בעיניי הכותב כצעד בכיוון חיובי, לא רק התבוססות בבוץ האומללות. הכל עניין של מינון והיו פה תקופות של אומללות ומרה שחורה מכל עבר.
מאחר ואני יודעת על מה Reyn מדבר כי אני יודעת בדיוק על אילו הודעות הוא מדבר (לפני תקופתך)
ואיזו אווירה זה עשה פה - אני יכולה רק לנחש זאת היתה כוונתו, לא הדרה של מי שרק רוצה לפרוק משהו.

Reyn

New member
בעיקרון ההסבר שלך לדברי נכון,

אבל אני לא חוזר בי מהנוסח ה"מחמיר יותר" שהשתמשתי בו קודם.
מצקת, הפורום הזה עסק מאז ומתמיד בחוסר נסיון כמצב שלילי שאנחנו שואפים להתגבר עליו. יש צביעות באמירה ש"חוסר נסיון הוא לא בור שצריך לצאת ממנו", בוודאי כשזה מגיע באותה נשימה עם תיאור הפורום כבמה לשיתוף של חסרי נסיון בתחושותיהם הקשות.
את מבינה את הסתירה? אי אפשר לרקוד על שתי החתונות: או שמעמידים פנים שזה מצב רצוי, או שאומרים בגלוי שזה מצב שלא בחרנו בו מרצוננו החופשי, מצב שלא נעים לנו. ואם זה מצב שלא נעים, אז מטבע הדברים השאיפה היא להתגבר על המצב הזה בסופו של דבר. אני יודע שזה מתנגש עם הגישה הפוליטיקלי-קורקטית שתמיד שררה פה, אבל בעיני אין שום תועלת בפורום הזה אם הוא לא מעודד אנשים להתגבר על הקשיים, לצאת מאזור הנוחות, ולצבור את הנסיון שהיעדרו מעיק עליהם. ואני שמח לראות שזה מה שקורה כאן לאחרונה, לעומת ימי ההתבוססות בבוץ שהזכירה דורי.

רק על ידי הכלת כל סוגי האנשים וההתקדמויות

זה יהיה בית במהותו האמיתית.
כל אחד מתקדם בקצב שלו אפשר לדרבן בעדינות אבל
להאשים את האחר או ללחוץ עליו באופן ביקורתי לא יעזור.
כל אחד והבחירה שלו צריך רק להוות מקום מאפשר.
ומתוך האפשור כל אחד יצמח לכיוון שלו

את לא שייכת?

כאחת שכותבת כאן
נראה לי מתאים יותר מ"פורומכם" לכתוב "פורומנו"
לא?
:).

ואם כבר אני פה, ברור שזה מאוד קשור איך מקבלים או מתייחסים למי שכותב,
אבל להרגיש "בבית" או לא, בעיני זה מאוד תלוי בכותב, בלי קשר לפידבקים שהוא מקבל.
יש אנשים שבכל מקום ירגישו בבית, יש שבאף מקום לא ירגישו בבית, יש שלפעמים כך ולפעמים כך. זה מאוד תלוי.
לרוב זה משהו שאתה בא איתו, קצת כמו בטחון, זה משהו פנימי.

את צודקת יקירה

פשוט אני מרגישה שהמקרה שלי מיוחד ואני פחות נוטה לשתף בו.
אני לא חסרת ניסיון אבל אני מחשיבה את הניסיון שלי לחוסר ניסיון
מכל מיני סיבות .
וגם אני מרגישה על קו התפר בין אישה ילדה מינית ללא מינית
ואני בחיפוש עצמי אני מתחברת חלקית לתכנים אבל מרגישה
שאני כאילו רגל בפנים רגל בחוץ.
אבל יפה ששמת לב
טביעת עין חדה.
אמרתי לך שאת חכמה

שלום איש הכלב
מה שלומך?

כן אני הולכת לישון מוקדם ואז מתעוררת בלילה נשארת ערה בכוח
ונופלת כמו זבוב בבוקר...
זה מאוד "חכם"

DogsPCI

New member
המממ... אני בעבודה - לצערי :))

&nbsp
את רוצה לכתוב קצת? על כל דבר-שהו... מקובל עלי :))
&nbsp
ואם הלכת לישון, אז - לילה טוב :).

אמממ לא רוצה לשתף כי זה חלקים אישיים

וקיבלתי החלטה מושכלת להתחיל לשמור לעצמי דברים.
אני מידי פעם משתפת ( דווקא לא ממש פה), אבל בגדול המגמה לא.
לוקח לי זמן להרגיש נוח עם אנשים ואני מעדיפה לספר דברים למי שאני סומכת עליו.
שתהיה לך עבודה נעימה אני הולכת לשמוע הרצאה ביוטיוב

ומקווה שתישן מתישהו-- לישון בלילה זה חשוב !

למעלה