הפעם הראשונה / פיקסי לד

Pixy led

New member
הפעם הראשונה / פיקסי לד

זו הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שלי עם אשה. נפגשנו כמו בסרטים, במסיבת קוקטיל של ידידה משותפת. נפגשנו בעמידה ליד דוכן המשקאות, חיכינו למרטיני, במקרה שלי, וליין לבן, במקרה שלה. בכלל לא הבחנתי בה, כשפתאום היא פנתה אליי, ודי בתעוזה: "שלום לך, הבטתי בך כבר כמה זמן... אז... מה הקשר שלך ליפעת?" סיפרתי לה שהייתי עם יפעת מיודעתנו בתיכון, ומפה לשם התגלגלה השיחה די בטבעיות – כולל הסיפורים המביכים על מי יצא עם מי, על מי בדיוק נשפך שרי דובדבנים בנשף הסיום ומי סיים בעריכת-דין, לטוב ולרע. מבלי שציפיתי, באמת נהניתי מהפטפוט התמים שהלך והפך לשיחה. שיחה ידידותית, יותר ממה שבטבע שלי לנהל עם בנות המין היפה... קרן, ככה קראו לה. היא התחילה להעביר אצבעות ארוכות, לבנות ומטופחות, לאורך הזרוע שלי. בהתחלה קצת נרתעתי: מה היא בכלל רוצה ממני?! אבל אחרי כמה זמן, והחלפות מבטים מסגירות ומבוישות, החלטתי פשוט לזרום עם זה – רק הפעם. מה כבר, בעצם, יכול לקרות? התנסות של פעם אחת לא הופכת אותך ל... הבלעתי את המילה במחשבה דרוכה. ככה קרה שקרן ואני מצאנו את עצמנו בחדר צדדי, עם חיבוק חמים, נשיקה רטובה, סקס. עם כל המתח, היא באמת הייתה טובה. קצת טובה מדי בשבילי... מה שבטוח, בטוח – בשבילה זו לא הייתה פעם ראשונה. היה מוזר לגעת בה ככה, להביט פתאום בבחורה בעיניים שאצלי תמיד ערגו רק לגברים, אבל לאט-לאט נכנסתי "לקטע" וזרמתי עד הסוף, בניסיון נואש לעקוב אחרי הקצב שלה. היא גמרה, כמה פעמים, וכמו שהיא - פשוט קמה והתלבשה, ממש כמה רגעים לפני שיפעת תחשוד שהמסיבה שלה, חס-וחלילה, מתחילה להבריח את האורחים. "תודה," היא הפטירה כלאחר-יד. "באמת היה נחמד." ואני רק חשבתי שזה לא מתאר את כל הרגש שיש בפעם ראשונה עם אשה... קצת מאכזב. עד היום, האמת היא שבאמת נהניתי. אבל לדעתי, דברים כאלה הם באמת התנסות של פעם בחיים, רק כדי לבדוק "איך זה אחרת". מאז והלאה – רק עם גברים. כמו שאני אוהב.

מורן א

New member
הצלחת להפתיע אותי

עד כדי כך שקראתי שוב בכדי לראות אם לא פיספסתי משהו בקריאה הראשונה. אהבתי, במיוחד את משפט הסיום. מעניין אותי, איך את מסתדרת עם הכתיבה הגאה? מורן

Pixy led

New member
עד כה היו לי רק שני נסיונות,

והייתי אומרת שעברתי אותם בסדר. זו כתיבה שלפעמים מסקרנת ולפעמים מציתה זיק של שעשוע... תודה לך! *חיוך*

hatul

New member
סיפור חמוד!

בייחוד המשפט "כמו שאני אוהב" בהתחלה קראתי אותו כשהדובר הוא אישה, ואחרכך שההוא התגלה כגבר חיוך על על פני
וגם הזדהות עם הסיטואציה
בקרוב אפרסם גם סיפורים ושירים שלי

מורן א

New member
אין כמו..

פואנטה טובה לסיום סיפור. אני בדעתך. מחכה לפרי עטך. מורן

למעלה