הפעם הראשונה שלה עם בחורה....

הפעם הראשונה שלה עם בחורה....

שרון קרן היו חברות טובות כבר שנתיים. שרון היתה המשוחררת יותר ועשת חיים מבלי לדפוק חשבון. הן היו שונות במראן,אבל שניהם היו סקסיות. כשקרן הכירה את שרון,היתה עוד שמרנית בכל הנוגע ליחסים שבינו לבינה. ואילו לשרון המושג התחיבות היה זר מאוד. ולמרות האופי הקצת שונה שלהן,מצאו להן שפה משותפת.. הקיץ האחרון היה הקיץ שבו חל השינוי בקרן. מבחורה שמרנית הפכה להיות יותר ויותר משוחררת. כמעט כמו שרון היתה יוצאת כל יום עם בן זוג אחר. שרון ראתה את השינוי הגדול בקרן,,והיתה מרוצה. ערב אחד כשחזרה מלימודייה באונ`.. היה זה יום קצר,, התקשרה שון לקרן והזמינה אותה אליה,, להשלים קצת רכילויות,,בקושי ראו אחת את השניה בזמן האחרון ,זאת היתה תקופת המבחנים שלה. תוך שעה הגיעה קרן לשרון, היא הכינה להן קפה והביאה חתיכה מעוגה שנשארה לה משבת כשהורייה באו לבקר אותה. הן התישבו להן על מיטתה של שרון,, והחלו לקשקש,,ולרכל כל אחת על המאהבים שלה. ואז סיפרה שרון לקרן על התנסותה הראשונה עם עם בחורה,שהכירה באונ`. ועל ההנאה הגדולה,,והעונג,,בלעשות סקס עם בחורה. שרון הביטה על קרן במבט רב משמעות. ובצחוק שאלה שרון את קרן,,אם היתה רוצה שהיא תדגים עליה,, עם המון מבוכה,,,ורצון לנסות הכל,, הניעה את ראשה בחיוב.. שרון התקרבה לקרן,,והחלה לנשק אותה בצוואר.. ``זה נעים לך?``,שאלה שרון את קרן. חיוכה הענקי היתה התשובה. שרון התקרבה שוב אל קרן,,ובעיניים מלאות סקרנות,,שפתיהן נצמדו,והלשונות שלהן טיילו אחת בפה שך השניה. הן החלו ללטף אחת את הניה תחילה בצוואר ואז הכתפיים והגב. אח``כ החלו ללוש את השדיים כל אחת את השדיים של חברתה. שרון התלהבה מהחזה הגדול של קרן.. והחלה ללקק את פיטמותייה. היא החלה ללטף את ישבנה של קרן. היא הורידה מקרן את החוטיני שלבשה,והעבירה את אצבעותייה על ישבנה,,ולאט לאט החלה להחדיר אצבע אחת לתוכו,,ככה במשך דקה .. ותוך כדי המשיכה להתענג על שדייה של קרן. ואז אמרה לה``את כל מתוקה,,מעניין איך זה שם למטה`` וחייכה. ``תנסי`` צחקה קרן,,רק ככה תדעי. היא לא חיכתה הרבה,הורידה את מכנסיה של קרן, וגם את התחתונים שלי,,זרקה אותם על הריצפה, והחלה לצלול למטה,,היא פישקה את רגליה של קרן, והחלה למצוץ וללקק,, וקרן ברצינות רבה אמרה לשון:``שום בן לא יורד כמוך. שרון ליקקה בלהט את מיציה של קרן,וגם החדירה את אצבעותייה, והחלה לזיין אותה עם הפה והאצבעות. עד שקרן גמרה... תשושה ולוהטת,קמה קרן סידרה את שערה הרטוב,נישקה את שרון,, ``את גדולה``,``ועכשיו אני רוצה לעשות לך טוב, בדיוק כמו שעשית לי`` קרן פישקה את רגלייה של שרון,והחלה לגעת וללקק את דגדגנה של שרון. שרון השתוללה,,וביקשה עוד ועוד..... ואילו קרם המשיכה ללקק אותה עם לשונה,, והיא לא הפסיקה עד שגופה של שרון החל לרעוד,, מאורגזמה שהחלה מתקרבת,, היא לא הפסיקה גם כששרון גמרה בצעקה. גדולה. שרון התרוממה והביטה בקרן,,נישקה אותה ,,ואמרה, ``לא תיארתי לעצמי שאת עד כדי כך טובה``. ואז קמה שרון לפתע,ואמרה,,,לקרן,:``את עדיין לא גמרת מספיק,,חכי יש לי הפתעה. היא קמה והוציאה ממגירתה ויברטור. ``וואאוו ,מאיפה ?`` שאלה קרן. ``קיבלתי מתנה מכמה חברות מהאונ` ביום ההולדת האחרון שלי,הוא נהדר,עשיתי בו שימוש לבד,אבל בא לי להחדיר אותו למישהי`` ובלי לאבד אף רגע,,נשכבה שרון על גבה,,היא פישה בעמה את רגלייה, ואז הפעילה שרון את הויברטור,,(שהיה גדול פי 2 מאיבר מין ממוצע של הגבר) היה בו גם צופציק מיוחד לדגדגן,, ואז החלה להחדיר את הויברטור,,קרן היתה עדיין רטובה מהאורגזמה הראשונה,,הויברטור רעד שרןו החדירה את הויברטור יותר ויותר עמוק, ואז רכנה מעל קרן,,והחלה ללטף את שדייה,, קרן כבר הפסיקה לספור את הפעמיים שגמרה,, תשושות אך מרוצות,,קמו שתיהן למקלחת קצרה,, השעה היתה כבר מאוחרת ,, קרן החליטה להישאר לישון אצל שרון,, על המשך עלילותיהן של שרון וקרן באותו לילה,, אולי אולי בפעם הבאה שתמיד תתענגו,, ושתמיד תגמרו,, ואני מאחלת לכולכם רק סקס טוב,,ומוטרף חוקרת

shoteret

New member
השוטרת כאן לחוקרת שלי

היי סקסית, כמו תמיד אהבתי את הסיפור אהבת נשים נושא לא פשוט נושא בעייתי עם הרבה סימני שאלות מכל מקום את אכן יודעת לכתוב סיפורייך מרתקים ממני שוטרת

לך שוטרת..........

תיראי בת`כלס. בחורה יודעת את המקומות הרגישים אצלה וזה לא בעייתי,זה די נחמד,, תשאלי את הגברים ,,ותראי מה הם יגידו לך...??. חוקרת

batman

New member
כרגיל מצויין

כרגיל החוקרת מספקת סחורה מצויינת ומגרה. מה הקטע עם ההערה של השוטרת ``אהבת נשים , נושע בעייתי ``. מה הבעיה , אולי גם סקס לפני החתונה זה לא בסדר, או הומוסקסואליזם, או שימוש באביזרים מה זו השמרנות הזו לעזאזל ???

למעלה