הפעם הראשונה שלי (עד הסוף המתוק)

הנשוי

New member
הפעם הראשונה שלי (עד הסוף המתוק)

כשאחזתי בך בפעם הראשונה.... הסתכלתי בערגה על הגבעה הלבנה..... וכשידי רועדותתתתתת.... ואצבעותיי קקקררווותתת.... התרגשות עזה אחזה בגופי... וריר ממלא את פי.... אזרתי אומץ ... וליטפתי עם אצבעי את הגבעה הלבנה והרכה... ואח``כ הכנסתי ת`אצבע לפי.. ובעדינות...... הוצאתי לשוני... וברגע של אומץ... העברתי במהירות את לשוני על הלובן הרך... מיד אחזה בי צמרמורת עזה..... טעמך המתוק התפשט בכל גופי... והרגשתי צורך אז להמשיך..... הוצאתי שנית את לשוני..... העברתי אותה בתנועות סיבוביות וגדולות... מרגיש את הרוך בקצה הלשון... עם הזמן הסיבובים קטנו.... ובעודי מתענג על הטעם המתוק... חשתי בלשוני משהו נוקשה ומגרה... ליקקתי בחוזקה את הגבעונת האדמדמה... ולפתע...... נגסתי באדום.... טיפות חמות זלגו אל פי.... ליקקתי במהירות עד שהטפטוף פסק... אח``כ המשכתי ללקק תוך שאני יורד אט אט מטה.. וכך ירדתי עד שהגעתי לגביע... הכנסתי לשוני לתוכו... וליקקתי במרץ את רטיבותו... וכך בתנועות נמרצות ... חדרה לשוני לתוך הגביע שלך... תוך כדי החדירה לא הפסקתי לרגע ללקק בתאווה... לפתע הרגשתי שקצרה לשוני מלהמשיך.... אך הרטיבות המתוקה נמצאת עמוק בפנים... הוצאתי את לשוני והחדרתי שתי אצבעות... ותוך כדי שאצבעותי חופרות את הגביע מבפנים.. מגיעות לכל פינה .... הרגשתי איך את נמסה.... מבלי להפסיק את עבודתם האינטנסיבית של אצבעותי... התחלתי לנשוך קלות את הגביע... החום היה כבד .... ואת ממש נמסת... ריר רב מילא את פי.... הבנתי שאני עומד לגמור איתך... מיד לאחר שגמרתי.... ובעוד טעמך הנפלא ממלא אותי... ולמרות הלאות שאחזה בי... וכמובן הרגשת השובע והעייפות... הרגשתי געגועים לטעמך המתוק... והחלטתי שהגיע זמן הסיבוב השני... פניתי לאחור..... ניגשתי לבחורה החמודה שעמדה מולי... וביקשתי....... אפשר בבקשה עוד גביע של גלידה.... לא אשכחך לעולם הגלידה הראשונה שלי!!!!

למעלה