הפעם הראשונה שלי עם רולן

oehhe

New member
הפעם הראשונה שלי עם רולן

אוףףףףףףףףףף, אני חולה, לא משהו נורא, רק מין שפעת שכזאת, חום, גרון, ראש, בטן, כמו שאתם מכירים. אבל הפעם, אני בביתה של רולן. החא לא מאפשרת לי לזוז, אסור לי לרחוץ כלים, אסור לי לבשל, אני צריך לבקש אישור כדי לצאת מהמיטה. בדרכי רמיה הצלחתי קצת לברוח מהמיטה ולשאוב את האבק בסלון. אני לא רגיל לזה, אף פעם בחיי לא פינקו אותי כך, כוסות תה למיטה וכו'. איזה כיף לי, אני חולה. אבל אל דאגה, ביום ראשון בבוקר אני בעבודה, כמו נמר שבת שלם

ארלה4

New member
שתהיה לנו בריא

ואל תקלקל את הרושם. הרי אנחנו הגברים ידועים ככאלה שברגע שאנחנו חולים, אפילו "סתם" כאב ראש, זו חצי מיתה. אז תשכב תאנח ונצל את ההזדמנות. ססססתתתאאאם, ראבק, תהיה בריא ותשאר אתה, ושתתרגל שגם אנחנו לא אוהבים לשכב חסרי מעש.

רק בריאות ו...

באמת רק בריאות - כי גברים חולים רק מעצבנים אותי.(אני מרשעת עם תעודות-כך שמותר לי להגיד ככה). בעיקר כאלה שהם כמו נמרים בעבודה וסמרטוטים בבית (הבעל הפרטי והאהוב עלי- הוא לא קורא אז מותר לי לגלות את מה שאני תמיד אומרת לו). שבת שלום!

הרבה בריאות

אני מבינה שקשה לך לקבל טיפול מאישה שאמורה להיות המטופלת ...אולי? והנה התחלפו התפקידים ואתה קצת חלש ,תהנה מהמצב ותן גם לרולן להנות לטפל בך ולהוציא מעצמה את האמא גם מולך.... ואל תמהר לחזור לעבודה ,הגוף שלנו מבקש הפסקת מנוחה רצוי להקשיב לו כדי שלא יצעק אם תחזור מוקדם מידי לפעילות רגילה.... שבת שלום לך ולרולן המקסימה

*יערית

New member
הגברים בוכים בלילה../images/Emo6.gif../images/Emo184.gif

נכון אבל גם כאשר הם חולים........
הרבה בריאות איש...ומותר ורצוי להתפנק.....אני בטוחה שזה לא רק כאשר אתה חולה
ומחר גם אם אתה לא נמר........לפחות תתחיל כנמרון ככה לאט ובטוח

rolan

New member
הפעם הראשונה שלי עם אוהי

אז קודם כל... הבריא הילד!!!
הוא כבר בסדר מתפקד אחלה קיבל קצת פינוק
הרבה אהבה
היום כבר התרוצצנו והתחלנו בהכנות לקראת הפסח
זו השנה הראשונה שלנו יחד בחג יגיעו אלינו כל משפחתי כולל אחי ומשפחתו מחו"ל... ההתרגשות רבה וגם ההכנות אז רצים אצים כדי להספיק הכל
ואין זמן להיות חולים...

למעלה