הפעם הראשונה שלי

n l m

New member
הפעם הראשונה שלי

כולנו פה אנשים שונים
כל אחד וההעדפות השונות שלו, אבל יש משהו אחד שמשותף לכולנו והוא האהבה וההתעסקות שלנו בתכניות ריאליטי
חלק גדול מאיתנו כבר הרבה מאוד שנים

ולכן חשבתי שיהיה מעניין אם כל אחד יגיד את הפעמים הראשונות שלו
הפעם הראשונה שהוא התעניין בריאליטי, השנה הראשונה שלו בפורום וכה'

אני זוכר בשנת 2001, הייתי בן 13 ואבא שלי הציע לי לראות איתו הישרדות
אני זוכר שכשהתחלתי לראות חשבתי בכלל שזו סדרה דוקומנטרית על אנשים שהחליטו לחיות על אי בקומונה
וממש לא הבנתי למה פתאום יש איש עם כובע שמכריח אותם להפטר אחד מהשני (הייתי תמים)
אני זוכר שהייתי באיזה פורום שכולם אהבו את פאגונג ואני אהבתי את טאג'י אז כל הזמן הייתי רב איתם ומספר להם מה יהיה בפרקים הבאים (הייתי סוג של טרול אני מודה).
מאז עקבתי כל הזמן באינטרנט אחריי הסדרה וגם כשהיה זמן שהיא לא שודרה בארץ (ולא ידעתי איך להוריד) היה לי התאנוג להכנס לאתר כל פעם ולקרוא את התקציר
הייתי עושה גם מצגות שמרכזות את הסיפור.

הפעם הראשונה שלי בפורום הזה הייתה בתקופת השרדות אולסטאר, לא ראיתי אותה אבל התעדכנתי באינטרנט, אני זוכר שכולם שנאו את רוב ואמבר ורק אני ומטר אהבנו אותם. וגיליתי שגם להתווכח אם חבריי הפורום פה זה משעשע, אבל פה כבר לא הייתי טרול.

מה אתכם, לכם יש איזהשהם זכרונות מהפעמים הראשונות ש"טעמתם" ריאליטי והפעמים הראשונות בפורום?

אורישקי

New member
ריאלטי היה בדם שלי מאז ומתמיד

ראיתי גם תוכניות כמו "קחי אותי שרון" כשהייתי ממש צעיר. ולמען האמת אני זוכר שכשהייתי קטן ממש ראיתי את אמא שלי רואה בשבתות תוכנית עם אנשים שנראית בדיעבד כמו הישרדות. היא גם אמרה לי שהיא ראתה את עונות 1-2 בשבתות בערוץ 2.
האהבה הראשונה שלי היא "כוכב נולד", אני עוקב אחריה מאז עונה 1 ואני כל גמר יושב ורואה. לא אשכח איך 15 ימים לפני כיתה א' צרחתי כשהראל סקעת הפסיד
.
אח"כ באה הישרדות הישראלית שבהתחלה עודדתי את הראויים והתעצבנתי על התערבות ההפקה (למרות שאני עדיין עצבני מן הסתם) בעקבותה נכנסתי למשחקים הוירטואלים, ולפורום הישרדות, ובאותו קיץ גם לפורום כוכב נולד. את פורום סדרות מציאות הכרתי גם כן באותה תקופה בערך, ואז השלמתי עונות של הישרדות, התחיל האח הגדול של ישראל, עקבתי אחרי של אמריקה. וזו האהבה הראשונה שלי פה

amitooshacham

New member
הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל 13 !

כן, אני יודע שזה מוקדם וכנראה שעדיין לא הייתי מוכן, והפעם הראשונה הייתה מאוד מפחידה, אבל אחרי הפעם הראשונה זה כבר כיף....

עכשיו לשאלה שלך
הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל 13, ראיתי את הישרדות 3 בערוץ AXN והתאהבתי. אח"כ התחלתי לגלוש בפורום הזה ולשחק בהישרדות אונליין. עקבתי בטירוף אחרי עונה 4 באינטרנט, חיכיתי שיהיה סיכום של הפרק באתר כדי שאני אוכל לראות מי עף וכל הזמן ניחשתי מי ינצח.
אח"כ ירון דרדר אותי קשות לשאר הג'אנק - אמריקן איידול, המירוץ למיליון ושות'. עד היום אני מדמיין איך היו נראים החיים שלי אם לא הייתי מצטרף לפורום או לחלופין לא נמשך להישרדות..

retard boi

New member

הפעם הראשונה שלי היתה עם הישרדות בורנאו שהייתי בתיכון. זה היה סיפור אז וכולם צפו בזה ולא כזה התחברתי האמת. החיבור הגדול יותר היה עם העונה השנייה שיצאה מעט אחרי. אני זוכר עוד שהעונה התחילה עוד קלטתי את העריכה והימרתי על טינה כמנצחת מהפרקים הראשונים למרות שהיא, על פי חברי, היתה "סתם זקנה" (היא לא הספיקה לחגוג יומהולדת 40 :) ). לא זוכר מתי פעם ראשונה הייתי בפורום... איכשהו נתקלתי בו שתפוז היה פופולרי יותר ונשארתי כי אני מעדיף את הסגנון המעודן יותר של תפוז על פני הבומבסטיות של האתרים החדשים יותר. מניח שנכנסתי אליו בגלל איזה דיון סוער על דברים חסרי משמעות שלא הסכמתי עם הרוב הכולל שם, בערך כמו רוב הדיונים שנערכים עכשיו. ואני אציין את המובן מאליו שאני כמעט תמיד צודק בדברים האלה :p.

למעלה