הפעם הראשונה שלי...

natali_rh

New member
הפעם הראשונה שלי...

זו הפעם הראשונה שאני מבקרת כאן וחבל שלא חשבתי על זה כודם. רציתי לשאול עם מישהיא יודעת כמה חלב צריך לינוק תינוק בן ארבעה חודשים. אני לומדת פעמיים בשבוע ואף פעם לא יודעת עם כמות החלב ששאבתי תספיק. עד היום תמיד היו עודפים ולא חוסרים למזלי ואני יודעת שכל כמה זמן יש קפיצת גדילה, אבל לא ממש זוכרת כל כמה זמן זה קורה. בכלל אני די חדשה בענין ההנקה. תגידו מתי כבר אפשר יהיה ללכת בלי חזיה ולא לקבל מקלחת חלב? טוב מספיק עם ים השאלות בינתיים. תודה מראש.

המלצה על פורום הנקה!

שאלות ספציפיות על הנקה- עדיף שתפני ליועצת ההנקה- אסתר- בפורום שמוקדש להנקה. שאלות אחרות- את מוזמנת לשאול פה, אבל אנחנו לא מוסמכות בעניין ההנקה, וחבל שנטעה. בכל זאת- קפיצות גדילה יש בגיל שלושה שבועות, שישה שבועות, שלושה חודשים ושישה חודשים, אם אני זוכרת נכון. כמויות- כמה זמן תיעדרי? כמה פעמים הוא יונק במהלך היום? זה מאוד מאוד שונה מתינוק לתינוק. ואני מעריכה שבקרוב תפסיקי לדלוף כל כך. אבל (!) בזמן ההנקה תמיד דולף הציצי המיותם. ברוכה הבאה! ובמקום רותי- את מוזמנת להתפקד! מי הקטן? מתי נולד? וכו´

רותי&ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אני הנקתי רק 5 שבועות אז לא אוכל ליעעץ לך וטלי כבר הזמינה אותך להתפקד. אז כל מה שנשאר לי להגיד - מקווה שיהיה לך טוב פה איתנו

למעלה