הפעם הראשונה שלי...

שמש 23

New member
הפעם הראשונה שלי...

זה הולך להיות בקרוב מאוד ואני מתרגשת מאוד... אני עם חבר שלי 5 חודשים, ומאוד אכפת לי ממנו. אני מרגישה שמבחינה פיזית שנינו מרגישים מוכנים לעניין אבל מבחינה ריגשית למרות שאני בוטחת בו ויודעת שבאמת הוא אוהב אותי,אני חוששת. אחרי שחיכיתי עם קיום יחסי מין כ"כ הרבה זמן, פתאום הגיע הרגע ואני לא יודעת אם הגיע הרגע. הוא הבחור הראשון שלי שנפתחתי אליו ולמעשה הוא הקשר הרציני הראשון. לפניו הייתי סגורה וקשה. הייתי שמחה לשמוע ממכם איך אתן ואתם התכוננתם לפעם הראשונה, יש לכם איזה טיפים? מה אני יכולה לעשות כדי לחזק את הביטחון שלי לגבי כל הנושא הזה תודה מראש שמש

shaniza

New member
בואי נתחיל מ...

"אני עם חבר שלי 5 חודשים, ומאוד אכפת לי ממנו." מאוד אכפת לך ממנו? יש הבדל גדול בין אכפת ממנו לבין אוהבת אותו/ מאוהבת בו... אז לפני שנמשיך הלאה... מה באמת הרגש שלך כלפיו?

שמש 23

New member
זהו שהגבול שלי בין

אוהבת אותו ואכפת לי מאוד ממו הוא נתנדנד ועדיין לא התייצב... למרות שהוא אומר לי שהוא אוהב אותי, ואני פחות, אבל אומרת לו כאשר אני מרגישה שמאוד מאוד אכפת לי... זו פעם ראשונה שאני מרגישה אהבה מסוג כזה ואולי בגלל זה קשה לי לבחון מה אני מרגישה... לפני שהכרתי אותו הכהתי את הלב שלי... ולאט לאט החושך נעלם שמש

magenta73

New member
לחשוש זה טבעי

אבל, באמת, שזה לא כזה מפחיד, או כואב... זו חוויה שיכולה להיות נעימה, אינטימית ויפה. וחוץ מזה, לא חייבים לקפוץ למים קרים. אפשר לאט לאט, בהדרגה. אפשר לשאול אם יש בניכם נגיעות וכו'... מה המצב האינטימי?... לא צריך לרוץ. אקיצר. רק כשאת מוכנה. תנסו להכיר זה את זה, במגע, לפני.

Ocean Girl

New member
בגלל זה אני החלטתי מגיל צעיר

שהפעם הראשונה שלי לא תהיה כל כך מורכבת מבחינה רגשית. בשביל שלא יהיה חשש הפגיעה... האם הוא באמת אוהב אותי, או האם זה הרגע, האם נחיה לעולם וכל הכאב ראש הזה... החלטתי שהפעם הרשונה שלי תהיה עם בן אדם שבעיני הוא פשוט אדם טוב... כאדם. ולאו דווקא האהבה שלי. וזה מה שעשעיתי.... בגיל 19. איך שהוא בסופו של דבר מצאתי את עצמי נשואה לו בארץ אחרת... אבל זאת לא הייתה הכוונה
ולעניינך- מציעה לך פשוט להרגע מכל העניין הרגשי ולהתמקד בהנאה שבעניין... קצת להתרגש מבחינה הכייפית שבזה... ריחות.. נרות.. שמנים... דיי עם המחשבות של האם זה הרגע.... פשוט תהני מהלילה.

למעלה