הפעם הראשונה שלי...

קוואנט

New member
הפעם הראשונה שלי...

איך מתחילים להיות נטוריסטים? איך ומה עושים בפעם הראשונה? זה הזמן שהוותיקים יספרו קצת על הפעם הראשונה, כדי שהתעניינים יקבלו את האומץ הראשוני הנדרש
. הפעם הראשונה שלי: זה היה בחוף געש, צהרי היום. טיילתי בבגדים על החוף ותרתי אחר פיסת חוף שוממה. אחרי הליכה של קרוב לשעה (הלוך וחזור, הרבה ספורט עשיתי באותו היום
), עמדתי מול הים, ואמרתי לעצמי "אם לא עכשיו, אימתי?". הבגדים נפשטו, ותחושת שחרור פשתה בגוף מתחת לשמש נעימה של אמצע נובמבר. זו היתה תחושה קצת מוזרה בתחילה, אבל מהר מאוד נשאלה השאלה "למה נזכרתי להתחיל עם זה רק עכשיו ?"
. ומה היה בפעם הראשונה שלכן/ם?
קוואנט

40גבי

New member
ואיך היתה הפעם הראשונה בחברה

נטוריסטית? זה סיפור שונה מאשר כשאתה לבד. גבי

rackany

New member
אני לא ותיקה אבל אספר את שלי

הייתי באי יווני עם בן זוג. נהוג להשתזף שם טופלס, ולאחר כמה ימים התרגלתי לעובדה ואיבדתי את ביישנותי בהדרגה. בהתחלה במקומות מבודדים יותר ובסופו של הנופש כבר לא היתיה לי בעיה לעשות את זה בחוף הומה אדם. במהלך הנופש, בעת סיורנו על האי, נתקלנו בחוף נודיסטים אמיתי ונכנסנו. בהתחלה הסתובבנו לבושים בבגדי ים כשאני טופלס, לאחר מכן שוב מצאנו פינה מבודדת להוריד את הכול ובסופו של יום כבר התרגלנו לעירום והסתובבנו בחוף עירומים ללא פחד וחששות. אבל עד היום, בשנותיי הקצרות, אני עדיין לא מרגישה בטוחה להתפשט בחופי ארצנו. ביקרתי בגעש כמה פעמים והיתה לי מן הרגשה של לחץ וקלסטרופוביה במקום הזה, אם כי מידי פעם תחושות של שחרור וחופש. אני עדיין לא מוצאת את עצמי כחלק מקבוצה גדולה או חבורה של נודיסטים. אני שמחה שקיימת עמותה כזאת, אבל עדיין מעדיפה לנפוש לבדי עם שותפי לחיים או חברה, כשמדובר בנודיזם. בבית הסיפור שונה. בביתי אני מסתובבת עירומה (בקיץ כמובן ובתריסים מוגפים) וכך גם בן זוגי שעימו אני גרה. באתי מבית פתוח ולא היתה לי בעיה עם עירום בביתי שלי. משפחתי איננה נודיסטית, למרות ביקור משפחתי באיזה אתר "CLOTHING OPTIONAL" אירופאי עם המשפחה הקרובה בנערותי, אבל עירום בבית לא היה כזה "ביג דיל".

40גבי

New member
בנושא עירום בבית

הרגשת נינוחות בעירום בבית בתריסים סגורים זה ממש נאטוריזם? למשל אם יהיה אצלך ידיד ( לא בן-זוג) תהיי מסוגלת להיות ערומה לידו ( כאשר ברור שהעניין הוא לא מיני) או נניח להוריד בגדים ולהכנס למקלחת מבלי לבקש ממנו לצאת מהחדר או לשים חלוק, כמובן במצב שאת יודעת שאין לו או לה בעיה עם זה. כלומר האם אהבת העירום והנוחות להיות עירומה בבית מתבטאת רק עם בן הזוג סתם סקרנות
מקווה שאני לא חודר לפרטיות בשאלה.. גבי

rackany

New member
אתה לא חודר לפרטיות והנה תשובה

מדובר יותר בהתחשבות באחרים ובהגנה על עצמי, מאשר "נודיזם בכול מחיר". לא כול אחד מקבל את הדברים כפי שאני או אנחנו רואים אותם ולכן דברים צריכים להעשות אחרת כשאחרים נמצאים בסביבה. אים אסתובב עירומה בביתי בחלונות פתוחים (יהיה לי קר), אז אני מאמינה שבחלון ביתי תתגבש חבורה של מציצנים שתארוב לי כמו שכלבים מיוחמים מריחים כלבה מיוחמת ומחכים לה. אילו בן זוגי יסתובב עירום גם כאשר חברותיי באות לבקר, אז הן יפסיקו לבוא ולו רק בשל הרגשת החוסר נוחות. ואילו אני אסתובב ליד חבריו של בן זוגי בעירום, נראה לי שהם לא יפסיקו לבוא וישרצו אצלנו. אנחנו לא מסתירים מפני הסובבים אותנו את היותנו אנשי חופש כשמדובר בבגדים, אנחנו מספרים להם חוויות מהבילויים הנטוריסטיים שלנו ומשתפים אותם בחוויות, אך לא ארגיש בנוח וגם לא ארצה שמישהו אחר לא ירגיש בנוח לידי, כאשר אני מארחת חברים בביתי וכדו'. וכן, יצא לי, עקב אורח חיי, להיות עירומה בנוכחות מכרים שלי, גם אם רק בטעות. זה לא ריגש אותי חוץ מצחקוק קטנטן והסבר. לנו אין בעיה עם זה כי רוב חברינו מכירים ויודעים את אורח חיינו וזה לא יוצר איזשהוא קונפליקט. יש מבין?

veredella

New member
הפעם הראשונה שלי

אני הגעתי לכל הנושא הנטוריסטי במקרה מאד. דרך אתר היכרויות הכרתי את אברי וכחלק מהניסיון הוזגי בינינו הוא הזמין אותי לבוא עמו למפגש. עד אותו רגע לא שמעתי ולא ידעתי על הנושא בכלל וכמובן שלפני שהסכמתי לבוא עמו חקרתי אותו על הנושא כי כשאומרים לאנשים ערום עם עוד אנשים אז אוטומטית אתה חושב על אורגיות וכו'. איך שהבנתי שזה קטע חיובי לחלוטין ובתור אחת שאוהבת לחוות דברים חדשים הסכמתי לבוא. הפעם הראשונה שלי היתה בחוף הים התיכון, בהתחלה הייתי עם בגד ים והרגשתי מוזר עם עצמי אבל בזכות האווירה הטובה, החום ואהבה שהיו באוויר תוך שעה בערך (כבר לא זוכרת) הורדתי חזיה בלבד. ובמפגש השני כבר הייתי ערומה לחלוטין. ומאז אני אתכם ומאד נהנית מהחוויה עצמה, מהאנשים עצמם ומהאווירה.

40גבי

New member
אבל הבנתי שאין הדרגתיות

ושמצפים לעירום מלא ומיד , ואת כותבת שהיית ערומה לגמרי רק בפעם השניה גם כתבת מקודם שאת באה לבד , ואני מבין שבהתחלה לא היית לבד אז נכון שאצל גבר אין טופלס כלומר או שאתה עירום , או שאתה בעצם עם בגד ים או תחתונים שזה בעצם כאילו לא עשית כלום. גבי

O r e n E

New member
אצלי זה היה יותר פשוט

הפעם הראשונה שלי היתה איך לא... בגעש. חבר ילדות אמר לי ...."בוא נלך לראות ערומים.." . נכנסנו לאוטו ו... נסענו. היה זה יום שבת קייצי וכשהגענו לים אכן היו "ערומים". בעיני זה מיד מצא חן והחלטתי להוריד את הבגדים ולנסות. תחושת החופש בתוך המים ללא בגדים היתה משכרת. המים החמימים של אוגוסט שעטפו אותי, הסביבה הטיבעית והערום עשו את שלהם. אני הצצתי ו..נפגעתי. (גם נשרפתי איפה שלא צריך
) ומאז ועד היום כמעט שלא עולה עלי בגד ים או משהו כזה. אורן

ברכות על פתיחת הפורום ../images/Emo140.gif

כל הכבוד סוף סוף שיהיה קצת הסבר על מה זה נטוריזם ונטוריסטים. הגעתי בעבר לכמה מפגשים של הנטוריסטים בכמה חופים בארץ וזה היה מקסים. מכל מיני סיבות הפסקתי להגיע אבל אני חושבת שזה טוב שיהיו מפגשים כאלה. אנשים מקסימים מגיעים לשם.

giora10

New member
הבלוג הנטוריסטי שלי בתפוז../images/Emo43.gif

על נטוריזם בכלל ועל הנטוריזם מזוית עיניי, תוכלו לקרוא בבלוג שלי. בפרק השני היכן אנו נפגשים תוכלו ללמוד שגם בתקופת החורף אנו נפגשים בחוף נווה מדבר. בפעם האחרונה נפגשנו לפני שבועיים וחצי ב 27 לינואר לשבת מקסימה במזג אוויר מדהים. אנא הקליקו על שמי ותגיעו לבלוג הנטוריסטי שלי בתפוז

Hannusha

New member
וואו, אני לא ותיקה, אבל יש סיפור...

בעקרון, בבית ניצלתי הזדמנויות ללכת בעירום כשהייתי לבד, בלי לחשוב על נודיזם או איזושהי אידיאולוגיה, אלא סתם כדי לראות אם זה נוח. גיליתי שבאוגוסט זה לא ממש נוח, אגב, כי אין בגדים שיספגו את הזיעה
בפומבי- לא הייתי בפעילות נודיסטית רשמית, אבל הייתי בפסטיבל "שנטיפי", והיו שם מלתחות משותפות לגברים ונשים. אז בפעם הראשונה התקלחתי עם בגד ים, אבל בסוף העזתי והתפשטתי, וזה הרגיש נפלא. מין חופש כזה שפשוט קשה לתאר. ואף אחד לא הסתכל, ואף אחד לא נעץ מבט- זה היה פשוט רגיל לגמרי. התחושה הייתה מדהימה. אני חושבת שזה היה הרגע בו החלטתי שאני נודיסטית
לפחות בתיאוריה. זה לא שיש לי מועדון נודיסטי לייד הבית במתנ"ס

Hannusha

New member
*תיקון-

בו החלטתי שאני = בו הפכתי ל כי עדיין לא נתתי לזה שם, אבל משהו בי השתנה ברגע ההוא.

למעלה