הפעם הראשונה שלכם..

1mayush

New member
הפעם הראשונה שלכם..

ששמעתם על שלומי
ששמעתם שיר של שלומי
הייתם בהופעה
קניתם דיסק
חתימה ו\או תמונה עם שלומי
וכל מה שיש לכם להוסיף סביב הנושא הנ"ל.. מאיה

איזה כותרת מעוררת בי זכרונות נעימים ../images/Emo13.gif

אבל הפעם הראשונה שהייתי בהופעה של שלומי היתה עם כל הגדוד ביום כייף חטיבתי בשנת 91 שלומי הופיעה בקיבוץ גדות בפני אלפי חיילים והכניס בנו אוירת קרב חגיגית ...היה אחלה הופעה שהיתה בזיכרוני שנים רבות ..

karoleking

New member
אני לא זוכרת../images/Emo9.gif

את הפעם הראשונה שראיתי את שלומי בהופעה..כי זה היה מזמן ומאז ראיתי עוד כמה הופעות..והכל מתבלבל לי בראש...אבל את האחרונה אני תמיד זוכרת הכי טוב..דיסק? יש לי את כולם אז כשיוצא..אני קונה..לא מחכה! תמונה מההופעה האחרונה...יש בקישורים ומה שיש לי להוסיף...זה שאני כבר מחכה שיצא דיסק חדש. למרות שאני מבטיחה לא להזניח את הישנים...

איך אפשר לשכוח את הפעם הראשונה ? , אני זוכר

מצויין את ההופעה הראשונה גם שלי עם שלומי , וגם עם פבליטו זה היה ממש מההופעות הראשונות שלו כסולן , ומאז המון מיים זרמו בנהר ....

karoleking

New member
טוב גברים באמת...

מה יש לכם בראש...הופעות, חברים, זהו..השאר שייך לנשים, ולכן לנשים יותר קשה לזכור את הפעם הראשונה! אני מעדיפה לזכור את הפעם האחרונה..
יותר פשוט מאשר להסתבך עם תאריכים...מאיפה לי מתי הייתי בהופעה שלו בפעם הראשונה.. ראיתי אותו בהמון ארועים שצילמתי ובהופעות בלי סוף...חוץ מזה שלומי משתבח עם השנים ואני מעדיפה אותו עכשיו.

אני לא יוכול לדבר בשם "הגברים " אבל אני יוכול

לומר בוודאות שאני שוכח מהר את הפעם האחרונה שלי ...אבל את הפעם הראשונה אני זוכר מצויין , אני חושב שאת סתם מספרת שאת לא זוכרת , איך אפשר לשכוח ?

"מה זה חשוב ?" אם אני משתגע , מה זה חשוב אם

אני מדמם ? , יום ועוד יום חרוזים בשרשרת , אל תוך הלילה אז מה זה חשוב ? .

orianush

New member
מאיה סחטיין על היוזמה ../images/Emo8.gif

ששמעתם על שלומי? שנולדתי הוא כבר היה מפורסם אז אני ממש לא זוכרת
ששמעתם שיר של שלומי? כנ"ל הייתם בהופעה? אוי.. לפני הרבה שנים.. לא זוכרת איזה אפילו קניתם דיסק חתימה ו\או תמונה עם שלומי? תמונה פעם ראשונה בצילומים ל"מנטה"

למעלה