הפעם הראשונה

הפעם הראשונה ../images/Emo111.gif

האם
ו-
מתייחסים לביתולין ולפעם הראשונה בסקס באותה צורה
- איך כל אחד ממכם מתייחס
הייתם יוצאים עם בתול/ה
ונא לציין את המין

המממ

כשאני יהיה אישה אני יגיד לך... למרות שלא נראה לי זה די ברור שזה לא בכל זאת קרום והריון וכאלה... והממ אני אישית עכשיו לא הייתי יוצא עם בתולה אלא אם כן היא ממש ממש שווה את זה.. וגם שאני ידע שהיא לא מתכננת להחזיק בהם הרבה זמן ושיכול להיות שבקרוב היא תשחק איתי שש בש... אולי בגילאים של 15-19 זה פחות רלוונטי...

dod_basim

New member
אני ../images/Emo150.gif (לצורך העניין)

בנוגע לסקס בפעם הראשונה תמיד יש יוצאים או יוצאות מן הכלל. אצל בנים: The sooner is better. אבל יש יוצאים מן הכלל. אצל בנות: "מחכה לאביר על הסוס הלבן". אבל יש (וטוב שככה) יוצאות מן הכלל. איך אני מתייחס אל זה? לא הבנתי את השאלה. האם הייתי יוצא עם בתולה? אם היא בחורה רצינית ובוגרת, שווה את המאמץ, מבינה את דחפיי. אז כן הייתי יוצא עם בתולה (עם המון כאב ביצים).

liontamer

New member
במצב הספציפי שאני נמצא בו

אני כן חושב שהייתי מסוגל לחכות עכשיו לבתולה, אם היא הייתה שווה את זה - דהיינו בחורה ברמה גבוהה מכל הבחינות האחרות... לגבי בתולים של גברים? אני חושב שרוב הגברים מאבדים הרבה יותר מוקדם מבנות, ואצלי בכל אופן, זה היה בעיקר מסקרנות. לאון been there, done that

כמעט25

New member
אין מצבבבב../images/Emo11.gif

שאני אצא עם בתול...אין לי סבלנות להיות מורה של מישו, וחוץ מזה בגיל שלי אם הוא עדיין בתול אז משהו בהחלט לא תקין.... אני לא מחכה לאף אחד..ואף אחד לא שווה שאחכה לו לסקס...
תודה שלום

liontamer

New member
את כבר יותר בגיל של לחפש מישהו

עם פרקינסון, לא? או מישהו עם כיסא גלגלים ממש מאגניב? לאון צוחק על סבתא

Cobe Anan

New member
גם אני לא מבין מה זה משנה לה..

בתול, לא בתול- במילא עם הקתטר הזה היא לא יכולה לעשות איתו כלום, מקסימום לנצל את הנכדים שלו.. אגב, סבתא- אף פעם לא הבנתי את הקטע של `ללמד`.. הוא יכל להיות עם מאה זקנות לפנייך, את סתם עוד מספר, ולא ממש מעניין אותו איפה התאורה בשעון שלך; מצד שני, הוא יכול להיות בתול שנורא אכפת לו- וגם לומד מהר. טוב, אז בפעמיים הראשונות הוא יגמור מרוב התרגשות עוד לפני הנשיקה, אבל זאת לא הנקודה.. בכלל, זקנות כמוך צריכות לשבת על כיסא נדנדה ולסרוג סוודר לפינצ`ר שלכן! מה אנחנו מדברים איתך בכלל על סקס?

../images/Emo68.gif

לא הייתי יוצאת עם בתול אלא אם כן הוא ממש שווה את זה וכבש את ליבי בצורה שלא תיאמן... חוץ מזה, גברים, מה הקטע שלכם? למה נראה לכם כל הזמן שאנחנו נשכב אתכם בדייט ראשון, ואז עושים פרצוץ חמוץ כשזה מסתכם בנשיקה, רטובה ככל שתהיה?

TheWhiteTigris

New member
כמו שדוד באסים אמר

גברים: "כמה שיותר מוקדם - יותר טוב" נשים: "אחכה לאביר על סוס לבן". אם מישהי בגילי ועדיין בתולה אז ב"ותק" כזה סביר להניח שהבתולין שלה הם מתוך מטרה לשמור עצמה לחתונה. ומאחר שאני לא מתכוון להתחתן בקרוב - לא, תודה.

white raven

New member
באמת...

כיום בתולה? כנראה שלא... ועדיין לא הבנתי למה לעזאזל אתן צריכות קרום בין הרגליים?!

Zoharrr

New member
המממ

אני בת,אני עדיין בתולה ואני מאוד מאוד רוצה פעם ראשונה מאהבה וממש לא יפריע לי לצאת עם בתול,אני דווקא אוהבת בתולים יש בהם משו,מיוחד. ומהניסיון שלי 90% מהבנים שאני מכירה לא חושבים כמוני בכלל,הם ממש לא חיכו לאהבה הם פשוט עשו את זה כשהזדמן להם... היה רק אחד מיוחד שאמר שהוא רצה מאהבה והיא פשוט לא הגיעה אז נמאס לו....

כמעט25

New member
זוהר ממי

את רק בת 17, אני הייתי בתולה עד גיל 21.... תהיי בטוחה שעוד כמה שנים תשני את דעתך

למעלה